Oldal: 1 / 1
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2017.05.10., szer. 16:11
Szerző: AVX
Egy icipicit vilagosabb lenne szerintem jobban megnyilnanak az izek. Elobb neztem az A/R tesztnel a silver 111 volt. Ez 95-100 korul lehet szemre
Az lehet, de akkor a negyedét adnánk el.
Köszi, de a vásárlók 80%-a ezeket nem PID-es gépekbe rakja.
Már sokszor írtam, hogy mi nem a tesztelőknek kívánunk megfelelni, hanem a vásárlóknak.
Az alap kávékat pont ezért adjuk olcsón, 1000g-os kiszerelésben.
A Diamond keverék is jó példa arra, hogy jóval többen kérték picit sötétebb pörköléssel.
Az más lapra tartozik, hogy nekem is a világosabb ízlik jobban. Na pont emiatt van belőle Bécsi pörkölés is.
Ha majd szegeden pörkölünk, akkor sokkal egyszerűbb lesz többféle pörkölési szintűt árulni.
Most ahhoz hogy jó ár legyen, minimum 10 kg-ot kell pörköltetnünk.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2017.05.10., szer. 14:29
Szerző: szabiakos
Ez van a Silverben is.
Egy icipicit vilagosabb lenne szerintem jobban megnyilnanak az izek. Elobb neztem az A/R tesztnel a silver 111 volt. Ez 95-100 korul lehet szemre
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2017.05.10., szer. 13:07
Szerző: AVX
Ez egy nagyon jó ár/érték aranyú kávé. Kb robis-blend áron, robi nélkül:
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/24 ... ave-1000-g
Vendég kávénak vettem 0.5kg-t egy részét eliszogatom, többi megy a fagyiba
Csokis-mogyis, nagyon enyhe sav. Semmi extra ízek. Nekem extra alacsony 83 fokon volt a legjobb. Tök jó kezdő kávé lehet.Mert nem olyan érzékeny a lefolyásra. Viszont pid nélküli géppel nem próbálkoznék, mert nagyon kell neki a 85 vagy alatti hő
Ez van a Silverben is.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2017.05.10., szer. 11:23
Szerző: szabiakos
Ez egy nagyon jó ár/érték aranyú kávé. Kb robis-blend áron, robi nélkül:
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/24 ... ave-1000-g
Vendég kávénak vettem 0.5kg-t egy részét eliszogatom, többi megy a fagyiba
Csokis-mogyis, nagyon enyhe sav. Semmi extra ízek. Nekem extra alacsony 83 fokon volt a legjobb. Tök jó kezdő kávé lehet.Mert nem olyan érzékeny a lefolyásra. Viszont pid nélküli géppel nem próbálkoznék, mert nagyon kell neki a 85 vagy alatti hő
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2015.12.07., hétf. 20:10
Szerző: AVX
Ebből is nemrég végeztem a saját pörkölésű verziómmal.
Ez kifejezetten ízlett, nagyon finom gyümis kávé, kakaós lecsengéssel. Nem az a nagyon savas, hanem inkább lágyabb, picit vaníliára emlékeztető íz tarkítja a gyümölcsösséget.
Biztos fogok még ebből rendelni.
A Hondurasból érkező kávék nem túl savasak.
Nagyon szerethető kávék.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2015.12.07., hétf. 20:00
Szerző: spencer-hill
Honduras SHG- Ocotepeque Aposento Alto
Ebből is nemrég végeztem a saját pörkölésű verziómmal.
Ez kifejezetten ízlett, nagyon finom gyümis kávé, kakaós lecsengéssel. Nem az a nagyon savas, hanem inkább lágyabb, picit vaníliára emlékeztető íz tarkítja a gyümölcsösséget.
Biztos fogok még ebből rendelni.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2015.11.01., vas. 10:53
Szerző: AVX
Ma reggel megkóstoltam a a saját pörkölésű Montecristo-mat. Nagyon nem lőttem mellé a pörköléssel, nálam is ezt a csokis vonalat hozta, annak is inkább a tiszta étcsoki felé hajló ízvilágát, mindenféle karcosság nélkül. Nagyon finom szerethető ízvilágú kávé. Ezt el tudom képzelni egy gyümis kávéval blendként is.
Örülök, hogy gyorsan belejöttél a pörkölésbe.
A Honduras-ból érkező kávék nagyjából ezt az ízvilágot képviselik, de azért van közöttük különbség.
A Pacamara ezek közül az egyik legfinomabb.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2015.11.01., vas. 10:31
Szerző: spencer-hill
Honduras-SHG Pacamara Montecristo
Ma reggel megkóstoltam a a saját pörkölésű Montecristo-mat. Nagyon nem lőttem mellé a pörköléssel, nálam is ezt a csokis vonalat hozta, annak is inkább a tiszta étcsoki felé hajló ízvilágát, mindenféle karcosság nélkül. Nagyon finom szerethető ízvilágú kávé. Ezt el tudom képzelni egy gyümis kávéval blendként is.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2015.09.12., szomb. 15:54
Szerző: AVX
Honduras-SHG Pacamara Montecristo
A Pacamaával játszadozom most.
Az első adag 88 fokon készült, de a daráló állás nem volt ideális.
A másodikat 89 fokon készítettem. A darálót is sikerült jól hozzáállítanom.
89 fokon igazi csokibomba. Aki az ilyeneket szereti, nekik ez nagyon jó választás.
A crema mennyisége is nagyon sok.
A következőt 86 fokos beállítással készítem.
Megnézem mit lehet kihozni belőle így.
Honduras kávé tesztek.
Elküldve: 2015.09.01., kedd 15:18
Szerző: AVX
Honduras SHG- Ocotepeque Aposento Alto
Honduras-SHG Pacamara Montecristo