Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Esx SE-200 Signum mélysugárzó

Fejegységek, erősítők, autós hangsugárzók és subok, kábelek, beépítő és beépíthető egységek, navigációs eszközök, kihangosítók
Lezárt
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Esx SE-200 Signum mélysugárzó

Hozzászólás Szerző: Tul »

Sziasztok!

Korábban már eladtam egy 30cm-es Focal szubomat a kocsiból, de bármennyire gondoltam nélkülözhetőnek, nem nagyon tudok zenét hallgatni mély regiszterek hiányában.
Mivel Suzuki Splash-em van, a helykihasználás nagyon fontos. Ennek apropójából vettem a címben említett dobozt, ami nagyon kompakt - emellett már maradt egy almásládányi csomagtartó a Suzukiban (Ami összesen másfél almásládányi amúgy )
De aztán sikerült beszerezni egy Ipmact Micro szubot, ami még ennél is kisebb, már-már groteszk.

Ez az ESX, amit eladásra kínálok, nagyon mérges kis szub. Egészen mélyre megy és valami hihetetlen erővel tud megszólalni. Erre tényleg nem túlzás azt mondani, hogy "méretét meghazudtolóan" és hogy "aki nem hallotta, úgysem hiszi el".
Nem mondom, hogy high-end, nem mondom, hogy nincs jobb, de azt igen, hogy sok évnyi tapasztalás és autóhifizés után arra az őszinte megállapításra jutottam a beépítést követően, hogy ennél hétköznapi használatra egész egyszerűen nem kell több. Marad hely a csomagtartóban, szépen szól, reflex létére kimondottan pontos, nem brummogós és tényleg eszeveszett hangerőre képes. Tényleg jó.

Állapota nem makulátlan (lévén csomagtartóról beszélünk így por, apró szöszök és talán kicsi bolyhosodás előfordulhat), de nagyon (!) szép. Az egyik sarkán a szállítástól kicsit felvált úgy fél centis hosszban a filc, ez a képeken nem is látszik, mert csak akkor észrevehető, ha kézzel megpiszkálja, felfeszíti az ember. Szakadást nem találtam rajta, a hangszóró sosem volt kivéve belőle, műszakilag kifogástalan. Apróság, hogy a csatlakozók egyike icipicit más szögben áll, mint a másik, de ezt tényleg csak a 100%-ig teljes tájékoztatás jegyében írom le, szerintem magától senki észre sem venné. A képen lehet látni, hogy van köztük vagy 2mm.

Méretek (szélesség x magasság x mélység) cm-ben: 32 x 32 x 24/39
Súly kg-ban: 8

Miskolcon kipróbálható, ami erősen ajánlott is, főleg szkeptikusoknak A környékre a szállítást meg tudom oldani, messzebbre futárral küldés lehetséges.

A miskolci Autóhifi Stúdióban 32900Ft, s az eladó szerint egyik legkeresettebb termékük.
Neten néhol be van akciózva 25000Ft-ra, ennek fényében én 18000Ft-ért kínálom.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy mivel nagyon elégedett vagyok vele, nem élet-halál kérdése, hogy eladjam. Ha lesz másik kocsink, abban jó szolgálatot tehet majd, s ez nem az az érték, ami kihúzza az országot a csődből, ha eladom.
Viszont éppen ilyen megfontolásból, amellett, hogy az árát tartanám ezen a szinten, csere is szóba jöhet.
Amik érdekel(het)nek értékegyeztetéssel:
- FiiO hordozható zenelejátszó
- Fejhallgató tartó (AKG Q701-hez szeretnék valami állványt)
- Olcsó médialejátszó, ami stabilan viszi az MKV-t és a HD formátumokat
- Technic Lego (leginkább motorkerékpár, vagy nagyobb/összetett modellek - pneumatikus rendszert alkalmazók előnyben)
- Blu-Ray filmek
- SACD-k

Lezárt

Vissza: “Autó hifi és tartozékai (kínál-keres)”