Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

vc KW-X830BT, prémium fejegység autórádió (DAC 24bit) Bluetooth, USB, spotify, Tidal, Jvc app

Fejegységek, erősítők, autós hangsugárzók és subok, kábelek, beépítő és beépíthető egységek, navigációs eszközök, kihangosítók
Pardon
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

vc KW-X830BT, prémium fejegység autórádió (DAC 24bit) Bluetooth, USB, spotify, Tidal, Jvc app

Hozzászólás Szerző: Pardon »

Eladóvá vált megkímélt állapotú JVC KW-X830BT típusú autóhifim. (Eredeti képeket tudok majd küldeni)

A korrekt technikai beállításokkal tényleg nagyon meggyőző a hang. Hajtva nem volt.

50W x 4 / 50W x 2 +Mélynyomó (4 ohm) 50W x 1 tehát a mélynyomónak nem kell erősítő

Lenyűgöző Design: A nagyméretű, kétsoros kijelző és az ízlés szerint állítható gombvilágítás (Vario Color) gondoskodik róla, hogy tökéletesen illeszkedjen az autód belső teréhez.

Audiofil Hangélmény: A beépített 13 sávos grafikus EQ és a Digitális Időkorrekció (DTA) segítségével a hangzást pontosan a vezetőülésre kalibrálhatod. Dac 24bit/16

Veszteségmentes lejátszás: Támogatja a FLAC formátumot, így CD-minőségben hallgathatod kedvenc számaidat USB-ről.

Android, Iphone app vezérlés, beállítás.

Dual Bluetooth: Egyszerre két telefont is csatlakoztathatsz (például egyet navigációhoz, egyet hívásokhoz).

Kijelző 2-soros VA LCD, állítható színekkel (2-zónás)
Bluetooth Beépített (HFP 1.7, A2DP, AVRCP 1.6.1)
Teljesítmény 4 x 50W (MOS-FET erősítő)
Kimenetek 3 pár (Front + Rear + Sub) – 2.5V
Audio formátumok MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC (24bit)
Extrák Kormánytávvezérlés előkészítés, JVC Remote App támogatás USB Előlapi ( töltési képességgel)

Komló

31990.-Ft

Gondosan csomagolva tudom küldeni.
Más hirdetési portálon is fent van.
Csatolmányok
1000026454.jpg
Internetről böngésztem a képet a szinek miatt
Internetről böngésztem a képet a szinek miatt
1000026566.jpg
1000026571.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Autó hifi és tartozékai (kínál-keres)”