Up!
Flexxx fórumtársnak itt jelzem, hogy üzenetedet megkaptam és válaszoltam a privát mailedre, de visszadobta a levelezőrendszer. Majd írtam avxen pü-t is..
Inkább telefonon érdeklődj/etek, köszönöm!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Spectron mélyláda és Magnat erősítő-pink
Re: Spectron mélyláda és Magnat erősítő-pink
UP!
12eFt a szett.
12eFt a szett.
Spectron mélyláda és Magnat erősítő-pink
Kedves Fórumtársak!
Eladásra kínálom a fotókon látható (egyedi színű:) mélyládát és egy erősítőt.
Nagyon sok éve csináltam a páromnak, csajos szettet szeretett volna az autójába.
Régóta üzemen kívül vannak, nem makulátlanok külsőre, de hibátlanok műszakilag.
A ládában egy SPECTRON SPC 12 BC típusú 30cm-es nyomó van, 4ohm, kb. 200W, érzékeny amúgy és az fs-e is lentebb került a színezés miatt:)
A láda maga egy igen merev, duplán portolt, eredetileg RODEK RW30DM mélysugárzó gyári doboza.
Az erősítő típusa pedig MAGNAT RAVE 220, hidalható, 2ch, van fix LPF benne, kb. 200W.
Megnézni/kipróbálni/átvenni Bp. 1.kerben lehet, nem postázom.
Üdv: András
209463162
Ár: 16eFt
Eladásra kínálom a fotókon látható (egyedi színű:) mélyládát és egy erősítőt.
Nagyon sok éve csináltam a páromnak, csajos szettet szeretett volna az autójába.
Régóta üzemen kívül vannak, nem makulátlanok külsőre, de hibátlanok műszakilag.
A ládában egy SPECTRON SPC 12 BC típusú 30cm-es nyomó van, 4ohm, kb. 200W, érzékeny amúgy és az fs-e is lentebb került a színezés miatt:)
A láda maga egy igen merev, duplán portolt, eredetileg RODEK RW30DM mélysugárzó gyári doboza.
Az erősítő típusa pedig MAGNAT RAVE 220, hidalható, 2ch, van fix LPF benne, kb. 200W.
Megnézni/kipróbálni/átvenni Bp. 1.kerben lehet, nem postázom.
Üdv: András
209463162
Ár: 16eFt