Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teufel Hybrid 7.2 + Pioneer VSX-922
Szia!
Írtam pü-t.
Köszi.
Igen-Igen és el is kelt a szett!
Nagyon köszönöm! Használd egészséggel!
Üdv,
Ati
Szia!
Írtam pü-t.
Köszi.
Szia!
Írtam pü-t.
Ment a válasz is! Köszi!
Szia!
Írtam pü-t.
Nem csodálom, mármint azt, hogy Jézuskának képzeled magad. :-) A szett nagyon jó, és az ára is rendben van, de... így egyben kevés embernek tetszik, mert mondjuk csak 5.1-et szeretne, illetve más erősítővel. Szerintem külön gyorsabban és még drágábban is el lehetne adni, gondolkoztam is rajta :-) Érdekes módon én nem leltem meg a neten ezt a hangfal családot, ezzel a típusú hangszórókkak, de szerintem csak béna vagyok.
Sok sikert az eladáshoz!
Szia!
Nagyon köszönöm az elismerő szavakat! Igazából nem zárkózom el attól, hogy külön-külön értékesítsem, de bízok egy hozzád hasonló érdeklődőben aki meglátja ebben az értéket és tesz egy ajánlatot egyes elemeire vagy pedig a komplett szettre. Az áron meg nem szoktam akadékoskodni, mert nem szeretném ezer évig hirdetni és nem nyerészkedni akarok rajtuk.
Ha rákeresel mondjuk a frontok típusára még mindig találsz a hivatalos oldalon leírást róla. Az eredeti hirdetési szövegben hivatkozott oldalon pedig ennek a hangfalcsaládnak az utódja látható, mert ezt már nyilván nem forgalmazzák.
Köszönöm még 1x!
Nem csodálom, mármint azt, hogy Jézuskának képzeled magad. :-) A szett nagyon jó, és az ára is rendben van, de... így egyben kevés embernek tetszik, mert mondjuk csak 5.1-et szeretne, illetve más erősítővel. Szerintem külön gyorsabban és még drágábban is el lehetne adni, gondolkoztam is rajta :-) Érdekes módon én nem leltem meg a neten ezt a hangfal családot, ezzel a típusú hangszórókkak, de szerintem csak béna vagyok.
Sok sikert az eladáshoz!
Lassan kezdem a Jézuskának érezni magam...... 220
Ez így elég lassú nekem...... legyen 240
Azt a micsoda szett... oooó bisa....
Köszi, köszi! Hát igen nem túl gyakori darabok!
Azt a micsoda szett... oooó bisa....
-Heed Obelisk Si3, Heed Obelisk X2, Heed Obelisk DA, Heed Obelisk DT, Heed Enigma 5
-TMP Triton, TMP DAC, SOL Kolibri
-TMP Triton, TMP DAC, SOL Kolibri
Az árat kötelező megadni !
Ha behúzta volna a teljes szöveget meg is adtam volna.....
v.
https://www.teufel.de/
Természetesen a hivatkozott termék az általam eladásra kínálthoz képest a jelenleg forgalomban lévő (5.2-es) verziója. A 2 db extra hangszórót én is külön vásároltam hozzá, így lett 7.2 a rendszer! Miért is 7.2? Ennek a szettnek az a különlegessége, hogy a 2 db frontba egy-egy aktív mélysugárzó került beépítésre innen a Hybrid elnevezés.
A lényeg:
Elsősorban egyben szeretném eladni az erősítővel!
Igény esetén adásvételit is írhatunk róla!
Doboza semminek nincs meg, azt sosem tartom meg!
Garancia: erősítőre nincs (lejárt), hangszóróra (itthon érvényesíthető 2017. február)!
A fém hangszórórácsokat tökéletes, bontatlan (!) csomagolásban adom hozzájuk!
Azonnal szállítható állapot, ugyanis már egy hónapja az új szettem használom!
IX. kerületben megtekinthető, kipróbálható!
Szett tartalma:
2x Teufel M 420 F
1x Teufel M 420 C
4x Teufel M 420 R
7x hangszóró rács
1x Pioneer VSX-922
3x tápkábel (erősítőkhöz), 1x erősítő tartozékok (távirányító, bemérő mikrofon, FM antenna....stb)
Köszi, hogy végigolvastad!
Érd.: 06-20/4-harminc-31603
Ár: 270.000,-Ft
Attila
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett házimozi szettem nagyobbra váltás miatt!
Az általam eladásra kínált szettet magánszemélyként vásároltam, a hangsugárzókat Berlinből rendeltem!
Talán nem annyira ismert ez a márka itthon, ezért aki szívesen utánaolvasna, annak javaslom az alábbi oldalakat:
https://www.teufelaudio.com/home-cinema ... 14288.html
v.
Természetesen a hivatkozott termék az általam eladásra kínálthoz képest a jelenleg forgalomban lévő (5.2-es) verziója. A 2 db extra hangszórót én is külön vásároltam hozzá, így lett 7.2 a rendszer! Miért is 7.2? Ennek a szettnek az a különlegessége, hogy a 2 db frontba egy-egy aktív mélysugárzó került beépítésre innen a Hybrid elnevezés. Tulajdonképpen ez az egyetlen hátrányuk is, hogy emiatt baromi nehezek (ezzel talán érdemes számolni a szállításnál)
A lényeg:
Garancia: erősítőre nincs (lejárt), hangszóróra (itthon érvényesíthető 2017. február)!
Szett tartalma:
2x Teufel M 420 F
1x Teufel M 420 C
4x Teufel M 420 R
7x hangszóró rács
1x Pioneer VSX-922
3x tápkábel (erősítőkhöz), 1x erősítő tartozékok (távirányító, bemérő mikrofon, FM antenna....stb)
Attila
Ha behúzta volna a teljes szöveget meg is adtam volna.....
v.
Természetesen a hivatkozott termék az általam eladásra kínálthoz képest a jelenleg forgalomban lévő (5.2-es) verziója. A 2 db extra hangszórót én is külön vásároltam hozzá, így lett 7.2 a rendszer! Miért is 7.2? Ennek a szettnek az a különlegessége, hogy a 2 db frontba egy-egy aktív mélysugárzó került beépítésre innen a Hybrid elnevezés.
A lényeg:
Szett tartalma:
2x Teufel M 420 F
1x Teufel M 420 C
4x Teufel M 420 R
7x hangszóró rács
1x Pioneer VSX-922
Ár: 270.000,-Ft
Attila
- Donyec
- Fórumlakó

- Értékelés: 73
Az árat kötelező megadni !
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett házimozi szettem nagyobbra váltás miatt!
Az általam eladásra kínált szettet magánszemélyként vásároltam, a hangsugárzókat Berlinből rendeltem!
Talán nem annyira ismert ez a márka itthon, ezért aki szívesen utánaolvasna, annak javaslom az alábbi oldalakat:
https://www.teufelaudio.com/home-cinema ... 14288.html
v.
Természetesen a hivatkozott termék az általam eladásra kínálthoz képest a jelenleg forgalomban lévő (5.2-es) verziója. A 2 db extra hangszórót én is külön vásároltam hozzá, így lett 7.2 a rendszer! Miért is 7.2? Ennek a szettnek az a különlegessége, hogy a 2 db frontba egy-egy aktív mélysugárzó került beépítésre innen a Hybrid elnevezés. Tulajdonképpen ez az egyetlen hátrányuk is, hogy emiatt baromi nehezek (ezzel talán érdemes számolni a szállításnál)
A lényeg:
Szett tartalma:
2x Teufel M 420 F
1x Teufel M 420 C
4x Teufel M 420 R
7x hangszóró rács
1x Pioneer VSX-922
Attila