Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pathos Aurium fejhallgató erősítő + BOTW táp + Hifiman HE-1000 Stealth V2
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

- Értékelés: 6
Re: Pathos Aurium fejhallgató erősítő + BOTW táp
Nem várt események és fordulatok végett a Hifiman már nem aktuális, így marad eladó a Pathos a lineáris táppal.
Az árat 3 pár általad választott csővel kerek 400.000 forintra módosítom.
Az árat 3 pár általad választott csővel kerek 400.000 forintra módosítom.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6676
Re: Pathos Aurium fejhallgató erősítő + BOTW táp + Hifiman HE-1000 Stealth V2
Intézzétek már ezt privátban, ha lehet.Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Na most sikerült beszélni a haverral.
Pénteken délután, ha mennénk megnézni a cuccot, az neked megfelel? Muszáj meghallgatom hogy eldöntsem hogy megveszem e. Remélem ez nem probléma.
Üdv:Robi
Pénteken délután, ha mennénk megnézni a cuccot, az neked megfelel? Muszáj meghallgatom hogy eldöntsem hogy megveszem e. Remélem ez nem probléma.
Üdv:Robi
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

Még mindig áll ez a remek ajánlat. Egy jó open-back fejhallgató ideális megoldás a kisgyerekes, vagy a mizofóniás feleséget választó zenekedvelőknek. Én halmozottan hátrányos helyzetu vagyok ebből a szempontból, tökéletes kompromisszum :)
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

Néhány kedvcsináló fotó a fejesről. Ha eljössz érte Velencére, még pici alku is lehet amíg meg nem gondolom magam 
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

Villámakció amíg a kiszemelt eszköz amit az árából szeretnék venni, eladó:
Adok hozzá egy hibátlan állapotú Hifiman HE-1000 Stealth V2 fülest dobozában, kábeleivel, vadi új bőrszíjjal, és az egész csomag a Pathossal és BOTW-vel 630.000 ft, alkalmi vétel. A Pathos rendkívül jó páros a HE-1000-el, ha egy csúcs fejhallgató konfigurációt keresel, ez egy nagyszerű alkalmi vétel.
Ha elkel a kiszemelt, marad a Hifiman és a Pathos+BOTW visszaáll az eredeti árra.
Adok hozzá egy hibátlan állapotú Hifiman HE-1000 Stealth V2 fülest dobozában, kábeleivel, vadi új bőrszíjjal, és az egész csomag a Pathossal és BOTW-vel 630.000 ft, alkalmi vétel. A Pathos rendkívül jó páros a HE-1000-el, ha egy csúcs fejhallgató konfigurációt keresel, ez egy nagyszerű alkalmi vétel.
Ha elkel a kiszemelt, marad a Hifiman és a Pathos+BOTW visszaáll az eredeti árra.
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

Jó állapotú, kisebb vagy azonos értékű, subbal rendelkező soundbar beszámítás/csere érdekelhet.
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

Hátha vonzóbbá válik az ajánlat, kettő helyett három pár E88CC csővel adom. Egy TAD pár fut benne jelenleg, emellé kettőt választhatsz a szerény gyűjteményemből, a másik kettőt fenntartom a másik, jelenleg hirdetéseim közt futó fejes erősítőmhöz. Ha több pár csövet vinnél, persze arra is nyitott vagyok :)
-
attila.bicsko
- Nincs visszaút

Pathos Aurium fejhallgató erősítő + BOTW táp + Hifiman HE-1000 Stealth V2
Eladó a címben szereplő fejes erősítő a hozzá passzoló BOTW táppal. Mindkét készülék hibátlan, a Pathos esztétikailag tökéletesen makulátlan, a tápon elhanyagolható mikrokarcok vannak.
Természetesen az eredeti táp is megvan. A táp és az erősítő is eredeti dobozában. Az erősítőhöz tartozik egy jó minőségű porvédő huzat is.
Nem csak a táp, hanem az erősítő is "Best of two worlds", ugyanis csöves előfokkal és MOSFET végfokozattal rendelkezik. Különlegessége az XLR és az RCA tape-out, amivel teljesen transzparensen beiktatható a forrás és meglévő hifi rendszer közé - én is így használtam sokáig, abszolút nem módosít a jelúton. Míg a csöves előfok hozzáadja a meleg harmonikus torzítást, a diszkrét végfokozatnak hála akár síkmágneses fejhallgatókat is gond nélkül meghajt, HD800S-el és egy HE-1000 V2 Stealth-el használtam.
Az eladás oka, hogy a fő rendszerem fejlesztése után az új integrált erősítőm fejhallgató kimenete ha nem is jobb, de megközelíti a Pathos által képviselt minőséget, így redundánssá vált.
Párszáz órát futott TAD csövekkel és egy tartalék pár csővel adom.
Az erősítő 350.000
A BOTW 80.000
Prémium / NOS 6SN7 csöveket párban vagy quad-ban be tudok számítani. Esetleg hi-end DAC/Amp kombináció, pl. Violectric vagy SPL érdekelhet.
Tehát összesen 430.000. Velecén átvehető, vagy időnként Budapesten.
Természetesen az eredeti táp is megvan. A táp és az erősítő is eredeti dobozában. Az erősítőhöz tartozik egy jó minőségű porvédő huzat is.
Nem csak a táp, hanem az erősítő is "Best of two worlds", ugyanis csöves előfokkal és MOSFET végfokozattal rendelkezik. Különlegessége az XLR és az RCA tape-out, amivel teljesen transzparensen beiktatható a forrás és meglévő hifi rendszer közé - én is így használtam sokáig, abszolút nem módosít a jelúton. Míg a csöves előfok hozzáadja a meleg harmonikus torzítást, a diszkrét végfokozatnak hála akár síkmágneses fejhallgatókat is gond nélkül meghajt, HD800S-el és egy HE-1000 V2 Stealth-el használtam.
Az eladás oka, hogy a fő rendszerem fejlesztése után az új integrált erősítőm fejhallgató kimenete ha nem is jobb, de megközelíti a Pathos által képviselt minőséget, így redundánssá vált.
Párszáz órát futott TAD csövekkel és egy tartalék pár csővel adom.
Az erősítő 350.000
A BOTW 80.000
Prémium / NOS 6SN7 csöveket párban vagy quad-ban be tudok számítani. Esetleg hi-end DAC/Amp kombináció, pl. Violectric vagy SPL érdekelhet.
Tehát összesen 430.000. Velecén átvehető, vagy időnként Budapesten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2026.07.19., vas. 06:32-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés