Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim Mu-So 2 gen2 - a valaha volt legolcsóbb használt példány

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1305

Naim Mu-So 2 gen2 - a valaha volt legolcsóbb használt példány

Hozzászólás Szerző: Tul »

Mint a címben is felhívtam rá a figyelmet, az eddigi legolcsóbban árult Mu-So 2 megvásárlására van lehetőséged :rolleyes:

Előzménytopic:
viewtopic.php?f=123&t=223539&p=2986617& ... o#p2986617

2 dolog miatt adom ennyire jó áron.
Az egyik, hogy totálisan kihasználatlan. Totálisan. Kíváncsiságból vettem, de van itthon Ambeo Max, Devialet Dione, meg B&O soundbar is, egyszerűen nincs hova kössem.
A másik pedig, hogy van rajta pár pici karcocska a tetején, melyeket a 3. kép mutat. Semmi vészes, tényleg nagyon szép állapotban van, de úgy korrekt, ha ezt leírom. Hozzám már így került, én eleinte észre sem vettem, aztán egy napfényes szobában egyszer csak felbukkantak. Ha nem közvetlen közelről vizsgálod, nem látni.

Szuper hangú cucc, komolyan a méretét meghazudtoló mélyekkel és súlyos hanggal. Nekem volt egy 1st gen QB-m is, az kifejezetten mély tónusú volt. Azt mondták a tesztek, hogy a Focalos tuning a hangszóróknak jót tett, itt már van szikra és csillogás - de őszintén szólva nem érzem, hogy az alap karaktere változott volna. Kellemes, meleg hang, semmi karc, vagy bántó élesség. NEM tompa, ne értsd félre, hanem nyomatékos, súlyos, nem hivalkodó, hanem meglepően gazdag, testes.
Egyébként egy szuper minőségű prémium eszköz, iszonyat tömeggel és remek kidolgozással. Aki nem pörgetett még ilyen multi tárcsát NAIM-on, az nem tudja elképzelni sem, mennyire finom.
Távja és saját doboza meg van.

Ha muszáj, feladom futárral, de ebben az esetben a teljes költséget te állod és a futárt is te rendeled. Az ár olyan, hogy ennek nyomatékot szeretnék adni, mert biztos vagyok benne, hogy el fog kelni helyben is, ha várok picit. Egyébként néha Pest, Debrecen környékén járok.
Miskolcon és közelében pedig bármikor átvehető személyesen is.

Ára: 250.000Ft a nyárra és a fentiekre való tekintettel.
Csak itt hirdetem, ennyiért csak AVX-es veheti meg.

IMG_8839.jpeg
IMG_8840.jpeg
IMG_8841.jpeg
IMG_8838.jpeg
IMG_8843.jpeg
IMG_8842.jpeg
IMG_8837.jpeg
Csatolmányok
IMG_8840.jpeg

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”