Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lumin M1 - fekete
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Re: Lumin M1 - fekete
Dobozában pihen kihasználatlan 
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎MiBox/Benq/Harman Kardon/Dragonweed Kolibri▪︎
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Lumin M1 - fekete
Sziasztok!
Előzmény: viewtopic.php?f=32&t=227606&p=3005744&h ... n#p3005744
Eladó lett ismét. Keveset kapcsoltam be, sokat vagyok távol és végül nem viszem magammal. Meg egy kicsit birizgál az eladó primare is, aztán igy többféle gondolat bontogatja az eladás tényét.
Full doboz, tökéletes, használt
Ára: fix 270e + posta
Békéscsaba-Szeged között tudom átadni. Más is elképzelhető, de olyan sokfelé vagyok, hogy egyeztetni nehezebb, mint postázni.
Előzmény: viewtopic.php?f=32&t=227606&p=3005744&h ... n#p3005744
Eladó lett ismét. Keveset kapcsoltam be, sokat vagyok távol és végül nem viszem magammal. Meg egy kicsit birizgál az eladó primare is, aztán igy többféle gondolat bontogatja az eladás tényét.
Full doboz, tökéletes, használt
Ára: fix 270e + posta
Békéscsaba-Szeged között tudom átadni. Más is elképzelhető, de olyan sokfelé vagyok, hogy egyeztetni nehezebb, mint postázni.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini