Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Re: Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23

Hozzászólás Szerző: hosszu »

Amennyiben a szett megbontásra kerül, az erősítő érdekelne.
Köszönöm.
(30) 611-8855
longkft.hu/audioblog/

adamssss1
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Re: Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23

Hozzászólás Szerző: adamssss1 »

Új ára: 4 100 000 Ft!

adamssss1
Értékelés: 3

Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23

Hozzászólás Szerző: adamssss1 »

Soha vissza nem térő lehetőség.

Eladó egy komplett Revel Performa 3 szett szinte új állapotban és egy hozzá méltó Primare SP23-as házimozi erősítő.

Aki ebben a kategóriában gondolkodik annak igazából fölösleges bemutatni a szettet de azért egy pár szót bátorkodom írni.

A Performa3 még abban az időben készült és volt tervezve amikor nem minden is a profitról szólt. Éppen ezért ebbe még belepakolták az anyagot ráadásul a kialakítása is hasonló mint a high-end nagy testvéré. Érdemes teszteket olvasni róla, mivel ez tipikusan az a szett ami sokkal jobban sikerült mint ahová pozícionálta a gyártó. Nem hiába nem lehet kapni vagy csak nagyon ritkán.
Az SPA23 erősítőt is a kor egyik legjobbjának tartották ami fölött igazából már csak a proci+végfok kombók vannak.

A szett a következőkből áll:
1 pár F208. Műszakilag tökéletes 1-2 apró karc található rajta. A lakk réteg sehol sem törött/repedt.
1 db C208 center. Tökéletes állapotban mint műszakilag mind esztétikailag.
2 db S206 Tökéletes állapotban mint műszakilag mind esztétikailag.
1 db B112v2 sub. Tökéletes állapotban mint műszakilag mind esztétikailag.
1 db Primare SPA23. Tökéletes állapotban mint műszakilag mind esztétikailag.
A rács az összeshez megvan.
Sajnos egy láb hiányzik az F208 alól, ezek másodkézből könnyen pótolhatók. (a szállításkor veszett el)

A hangfalaknak én vagyok a második tulajdonosa, előttem egy holland úriember használta őket tőle vettem meg személyesen.

A Primare-nek a harmadik tulajdonosa vagyok. A másodiknál pár hetet töltött de sok volt az illetőnek így downgradelt.

A rendszer tényleg olyant szól, hogy megkönnyezi az ember. Itt nem a jól hangzó atmos és társain van a hangsúly hanem az audio élményen. Ha ezt a minőséget ma újonnan kellene összerakni akkor az végösszeg alulról súrolná a 8 számjegyet.

Eladás oka: Elkapott a hév csak nem számoltam, hogy van egy két éves gyerekem és jön a második így nem tudom kihasználni. Hátha más több időt tud majd eltölteni vele.

A szetthez járnak kábelek is. Ezek ajándékba mennek nem lesz tőle olcsóbb a rendszer ha nem kéred. Furutech és Audioquest.
Házhozszállításban nem tudok segíteni érte kell jönni. A bepakolásban szívesen segítek. Két emberes.

Helyileg Budakeszin található.
A rendszert nem bontom. Legfeljebb az erősítőt és a szettet adom külön.

Bármi kérdés esetén állok rendelkezésre.

Ára: 4 500 000 Ft
IMG_8384.jpeg
IMG_8385.jpeg
IMG_8386.jpeg
IMG_8387.jpeg
IMG_8388.jpeg
IMG_8390.jpeg
IMG_8391.jpeg
IMG_8392.jpeg
IMG_8393.jpeg
IMG_8235 2.jpeg
IMG_8237 2.jpeg