Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sharp CD-X9H Vintage mini hifi
Re: Sharp CD-X9H Vintage mini hifi
Köszönöm a lehetőséget, ez elkelt.
JBL! / Crown / Mark Levinson / Harman/Kardon / Sony /AKG
Sharp CD-X9H Vintage mini hifi
Eladó a képeken látható Sharp CD-X9H mini hifi a 80-as évekből.
Nagyon ritka készülék, főleg eredeti, működő állapotban, made in JAPAN.
A készülékre ráfér egy alapos tisztítás, én tavasztól-őszig a garázsban használtam normál körülmények között hosszú évekig, télen a házban pihent.
Ha a készülék sokat áll, (hetekig) a tuner bemenetválasztója kontakt hibás, ilyenkor többször meg kell nyomni a gombot és utána rendben működik. Ha rendszeresen használjuk a készüléket, nincs vele probléma, kontakt spray biztosan segítene, én nem fújkáltam egyáltalán.
A kazetta, cd, aux része hibátlanul működik.
A hangfalai lecsatolhatóak a hifiről, így utána távolabb is rakhatóak, alapértelmezetten egyben lehet mozgatni az egész egységet.
A készülék alján ledes VU meter van, ami baromi jól néz ki működés közben.
A gyári távirányítója sajnos nincs meg, gyárilag amúgy csak a hangerő és a cd track-ek közötti lépkedést tudta.
Ha valaki V hangképű mini hifit keres, nem ez a készüléke.
Ha viszont semleges, natúr, természetes hang a cél, aminek van közép hangja is, akkor ez a készülék nagyon jól szól.
Nincs óriási hangereje, de amit tud közepes hangerőn, az szerintem nagyon rendben van, tökéletes garázs/terasz hang ezért a pénzért. Külföldön néha árulják ezt a modellt, jellemzően dupla áron és nincsnek szebb állapotban.
Ára: 25.500 Ft
Helyileg: Fehérgyarmaton lakik
Nagyon ritka készülék, főleg eredeti, működő állapotban, made in JAPAN.
A készülékre ráfér egy alapos tisztítás, én tavasztól-őszig a garázsban használtam normál körülmények között hosszú évekig, télen a házban pihent.
Ha a készülék sokat áll, (hetekig) a tuner bemenetválasztója kontakt hibás, ilyenkor többször meg kell nyomni a gombot és utána rendben működik. Ha rendszeresen használjuk a készüléket, nincs vele probléma, kontakt spray biztosan segítene, én nem fújkáltam egyáltalán.
A kazetta, cd, aux része hibátlanul működik.
A hangfalai lecsatolhatóak a hifiről, így utána távolabb is rakhatóak, alapértelmezetten egyben lehet mozgatni az egész egységet.
A készülék alján ledes VU meter van, ami baromi jól néz ki működés közben.
A gyári távirányítója sajnos nincs meg, gyárilag amúgy csak a hangerő és a cd track-ek közötti lépkedést tudta.
Ha valaki V hangképű mini hifit keres, nem ez a készüléke.
Ha viszont semleges, natúr, természetes hang a cél, aminek van közép hangja is, akkor ez a készülék nagyon jól szól.
Nincs óriási hangereje, de amit tud közepes hangerőn, az szerintem nagyon rendben van, tökéletes garázs/terasz hang ezért a pénzért. Külföldön néha árulják ezt a modellt, jellemzően dupla áron és nincsnek szebb állapotban.
Ára: 25.500 Ft
Helyileg: Fehérgyarmaton lakik
JBL! / Crown / Mark Levinson / Harman/Kardon / Sony /AKG