Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega Planet CD és Rega Mira 3
-
EriAtti
- Fórumlakó

- Értékelés: 107
Re: Rega Planet CD és Rega Mira 3
Többen kérdezitek mi lett csinálva az ajándék erősítővel..., nem tudom, csak azt tudom hogy egy ifju szrelő nyúlt hozzá, de kifogott rajta
, már a szétszedése is problémát okozott neki, szerintem csak ennyi csinált...
Én nem szeretnék vele foglalkozni, de ha valaki rendbe rakatja nagyon szép és kiváló hangú páros lehet belőle ennyiért.
Én nem szeretnék vele foglalkozni, de ha valaki rendbe rakatja nagyon szép és kiváló hangú páros lehet belőle ennyiért.
-
EriAtti
- Fórumlakó

- Értékelés: 107
Rega Planet CD és Rega Mira 3
Beszámításban kerültek hozzám, megvan az eredeti csomagolásuk is..., a CD hibátlanul működik
, de az erősítő nem került jó kezekbe
, ki kellett volna egy pár kondit cserélni benne mert pattogott a hangszóróban. Az én szerelő, javító barátom 300 kilométerre lakik tőlem, úgyhogy nem szeretnék az erősítőbel foglalkozni és ezért adom a CDhez ajándékba.
Miskolcon, Pesten átvehető, de ezen az útvonalon akár kis, kitérővel tudom szállítani.
A CD plusz az ajándék erősítő ára 120 ezer forint.
Miskolcon, Pesten átvehető, de ezen az útvonalon akár kis, kitérővel tudom szállítani.
A CD plusz az ajándék erősítő ára 120 ezer forint.