viewtopic.php?f=123&t=224058bugi83 írta: ↑2026.01.15., csüt. 18:45Tisztelt Fórumtársak!
Forgalmazási idejének végéhez közeledvén keresem a címben említett kis Naim Mu-so QB2 "hangdobozt", akinek lenne eladó (esetleg magyar garis példány) beszéljünk róla!
Helyileg Dunántúl (nyugati fele vagy Balaton környéke) de ha nagyon kell Pestről is el tudom hozni (posta kizárt).
Az ár állapotot és földrajzi viszonyokat, esetleges garanciát tekintve változhat...
![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Naim Mu-So QB 2 keres
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Re: Naim Mu-So QB 2 keres
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- bugi83
- Nincs visszaút

- Értékelés: 11
Naim Mu-So QB 2 keres
Tisztelt Fórumtársak!
Forgalmazási idejének végéhez közeledvén keresem a címben említett kis Naim Mu-so QB2 "hangdobozt", akinek lenne eladó (esetleg magyar garis példány) beszéljünk róla!
Helyileg Dunántúl (nyugati fele vagy Balaton környéke) de ha nagyon kell Pestről is el tudom hozni (posta kizárt).
Az ár állapotot és földrajzi viszonyokat, esetleges garanciát tekintve változhat...

Gergő
[spoiler]
[spoiler]
70/ötnyolcvankettő4179