Elkelt, köszönöm a lehetőséget.
Üdv : Balázs
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Naim MuSo QB2
Naim MuSo QB2
Naim Mu-So QB 2
Üdvözöllek!
Eladó lett ez a méltán híres hangrendszer, és ezek nem csak üres szavak!
Ha nem ismered, kapard meg az internet felszínét ez ügyben, és látni fogod, hogy a dicsérő szavak, bizony valós tartalommal bírnak kerek e bolygó minden pontján.
Pont ezért nem is kezdek hangzatos írásba.
2024. Decemberi vásárlás, első tulajdonosa vagyok!
Számlával, garancialevéllel, ( még 2 év gari ) saját dupla dobozával, távirányítóval.
MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN van, és ezért nem is fotózom agyba, főbe.
Hibátlan!
Minden infó a neten megtalálható, árúkeresőben ára csekkolható.
Gyári tápkábel jár hozzá, a képen csatlakoztatott kábelek nem alkudhatok bele az árba.
Pomázon található jelenleg, egy hétvégi házban, csak itt volt hallgatva, nem mondhatnám, hogy sokat használt, konnektorból kihúzva, terítővel letakarva várt a következő zenehallgatásra.
Előzetes megbeszélés alapján át tud kerülni Szigetszentmiklósra, amennyiben az praktikusabb.
Irányára : 230.000.-
Érdeklődni telefonon tudsz : 30 / 417 - 0027
De ha okvetlen írni akarsz : [email protected] itt előbb lesz válasz mint privát üziben.
Csere most nem aktuális semmire.
Személyes átvétel híve vagyok mert ez tényleg mindenkinek így biztonságos.
Köszönöm, hogy benéztél!
B.
Üdvözöllek!
Eladó lett ez a méltán híres hangrendszer, és ezek nem csak üres szavak!
Ha nem ismered, kapard meg az internet felszínét ez ügyben, és látni fogod, hogy a dicsérő szavak, bizony valós tartalommal bírnak kerek e bolygó minden pontján.
Pont ezért nem is kezdek hangzatos írásba.
2024. Decemberi vásárlás, első tulajdonosa vagyok!
Számlával, garancialevéllel, ( még 2 év gari ) saját dupla dobozával, távirányítóval.
MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN van, és ezért nem is fotózom agyba, főbe.
Hibátlan!
Minden infó a neten megtalálható, árúkeresőben ára csekkolható.
Gyári tápkábel jár hozzá, a képen csatlakoztatott kábelek nem alkudhatok bele az árba.
Pomázon található jelenleg, egy hétvégi házban, csak itt volt hallgatva, nem mondhatnám, hogy sokat használt, konnektorból kihúzva, terítővel letakarva várt a következő zenehallgatásra.
Előzetes megbeszélés alapján át tud kerülni Szigetszentmiklósra, amennyiben az praktikusabb.
Irányára : 230.000.-
Érdeklődni telefonon tudsz : 30 / 417 - 0027
De ha okvetlen írni akarsz : [email protected] itt előbb lesz válasz mint privát üziben.
Csere most nem aktuális semmire.
Személyes átvétel híve vagyok mert ez tényleg mindenkinek így biztonságos.
Köszönöm, hogy benéztél!
B.
B.