Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Quad Artera Solus sztereó erősítő és cd + Emit50, csere is

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 71

Re: Quad Artera Solus sztereó erősítő és cd + Emit50, csere is

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Köszönöm! Elnézést az ára 750000 forint .

Utoljára Donyec ugrasztotta előre 2025.12.22., hétf. 19:17-kor.

Mythos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Re: Quad Artera Solus sztereó erősítő és cd + Emit50, csere is

Hozzászólás Szerző: Mythos »

Szia :-)

Kérek egy számlaszámot és már utalom is a 75 ezret :-)))
Szerintem javítsd ki az árat mielőtt valaki komolyan veszi :-)

Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 71

Quad Artera Solus sztereó erősítő és cd + Emit50, csere is

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Szép állapotban csomagolásukban, egyben, eladók, esetleg elcserélhetők más értelmes hifis dolgokra. Ha valakinek esetleg csak az egyik készülék kell tehet ajánlatot, de csak privátban írjon ha kérhetem. Előzmények : viewtopic.php?f=32&t=215172&p=2952196&h ... a#p2952196 Beszámításba biztosan érdekelhetnek hifis dolgok kábelek készülékek ,de írd meg mi volna a csere tárgya hátha érdekes lehet. A quad vena kettőt imádtam ár-érték bajnok volt nekem és ez is a saját ,de még felette lévő kategóriákban is, több teljesítmény még több részlet stb., mint a vena szériának. Az emit 50 számomra egy meglepetés volt olvassatok utána , van tőle jobb hangsugárzó sokkal drágábban ,de ha soha nem tudnék jobbat megvenni akkor se menne el a kedvem még 20 év múlva sem a hangjától ez a doboz se az első belőle. Az artera fekete , itt vettem a fórumon már nem garis. A dynaudio emit 50 dió színű ,garija 2030.12.09-ig van Ami biztosan nem érdekel bakelit , magnódeck , retró legendák ! Ez már nem az én világom. Annak ellenére nagyra becsülőm a retró készülékekért rajongókat , gyűjtőiket és van köztük olyan hangú ami manapság is referencia lehetne, de a kényelem nagy úr !
Miskolcon található ,személyes átvétel átadás ! Van más hirdetett dolgom is nézd meg azt is, úgy alkuképesebb lehet az ár és a csere beszámítás lehetőségei is növekedhetnek Az áruk egyben 75000 ezer forint. Csak privátban írjatok ha kérhetem !

Válasz küldése

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”