Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips FW-C399 nagyteljesítményű hifi
Re: Philips FW-C399 nagyteljesítményű hifi
Köszönöm a lehetőséget, elkelt, zárom.
JBL! / Crown / Harman/Kardon / Sony /AKG
Philips FW-C399 nagyteljesítményű hifi
Eladó a képeken látható Philips FW-C399 nagyteljesítményű hifi, az első tulajdonosától vásároltam.
Korához képest szép, megvigyázott állapotban van, de kisebb esztétikai hibák előfordulnak rajta.
A jobb oldali hangfal tetején vannak karcolások, nyomok, de összességében, ahogyan a képeken is látszik, nagyon szép, mutatós az egész szett.
Az egész hifi eredeti állapotban van, javítva nem volt, hibátlanul működik, kivéve a CD lejátszó részét. (Sajnos azt tapasztalom, hogy szinte egyik korabeli mini hifinek sem működik mára már a cd része, nagyon kevés kivétel van csak)
Kazetta részét nem teszteltem, rádió része és az AUX bemenete kiválóan használható.
Gyári távja sajnos nincs meg, (a hifiről minden elérhető) cserébe kárpótol a szép kijelzője és a hangja, méretéhez képest nagyon jól szól.
Programozható, időzítővel van ellátva és több hangzásképpel.
175W áramfelvétel, tehát ez tényleg egy combos hangú rendszer.
Használati útmutatóját nyomtatott formában mellékelem, tápkábelt nem tudok hozzá adni, sima piskóta tápkábel kell hozzá.
Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
Ára beton fix: 27.000 Ft
Korához képest szép, megvigyázott állapotban van, de kisebb esztétikai hibák előfordulnak rajta.
A jobb oldali hangfal tetején vannak karcolások, nyomok, de összességében, ahogyan a képeken is látszik, nagyon szép, mutatós az egész szett.
Az egész hifi eredeti állapotban van, javítva nem volt, hibátlanul működik, kivéve a CD lejátszó részét. (Sajnos azt tapasztalom, hogy szinte egyik korabeli mini hifinek sem működik mára már a cd része, nagyon kevés kivétel van csak)
Kazetta részét nem teszteltem, rádió része és az AUX bemenete kiválóan használható.
Gyári távja sajnos nincs meg, (a hifiről minden elérhető) cserébe kárpótol a szép kijelzője és a hangja, méretéhez képest nagyon jól szól.
Programozható, időzítővel van ellátva és több hangzásképpel.
175W áramfelvétel, tehát ez tényleg egy combos hangú rendszer.
Használati útmutatóját nyomtatott formában mellékelem, tápkábelt nem tudok hozzá adni, sima piskóta tápkábel kell hozzá.
Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
Ára beton fix: 27.000 Ft
JBL! / Crown / Harman/Kardon / Sony /AKG