Hoppsz!
Igen, az lemaradt.
Az ára: 40.000 ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo 2.1 Home Cinema System
Re: Onkyo 2.1 Home Cinema System
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 77
Árat nem adtál meg.
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Onkyo 2.1 Home Cinema System
Sziasztok!
Eladó a fent nevezett "házimozi" berendezés, kompakt méretben.
Minden formátumot ismer a True HD és DTS HD -ig bezárólag. A mai Atmos hang formátumokat nem ismeri. Gyárilag két hangszóró tartozik hozzá, de kiegészíthető háttérrel és centerrel. Bemenetek között optikai, coax, analóg és HDMI található rajta.
Megkímélt állapot, de nem makulátlan. Dohány füst mentes, kisállat mentes környezetben használtuk.
Doboza meg van, így könnyen szállítható akár posta, vagy más csomagküldövel. Személyesen Pakson vehető át.
Elérhetőség itt a fórumon.
Eladó a fent nevezett "házimozi" berendezés, kompakt méretben.
Minden formátumot ismer a True HD és DTS HD -ig bezárólag. A mai Atmos hang formátumokat nem ismeri. Gyárilag két hangszóró tartozik hozzá, de kiegészíthető háttérrel és centerrel. Bemenetek között optikai, coax, analóg és HDMI található rajta.
Megkímélt állapot, de nem makulátlan. Dohány füst mentes, kisállat mentes környezetben használtuk.
Doboza meg van, így könnyen szállítható akár posta, vagy más csomagküldövel. Személyesen Pakson vehető át.
Elérhetőség itt a fórumon.