Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo Integra rendszer
Re: Onkyo Integra rendszer
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
Onkyo Integra rendszer
Sziasztok!
Fent nevezett készülékek eladó sorba kerülnek.
Mind esztétikailag, mind műszakilag rendben vannak. A CD játékos lézer egységét hat évvel ezelőtt a Totelben cserélték. Az erősítőn IEC aljzatot építettem be, illetve a hangszóró kimenet helyére is masszívabb csatlakozók kerültek. A táv vezérlők is megvannak - kutya, macska nem rágta meg.
A CD -nek azt hiszem a doboza is megvan.
Ár: 150.000 ft
Sztem posta kizárt a súly és a CD érzékenysége miatt. Pesten esetleg át tudom adni, mert viszonylag rendszeresen járok fel. Egyébként Pakson vannak a készülékek.
Elérhetőségem itt a fórumon, vagy húsz579nullanulla16.
A készülékek
- Onkyo Integra A-9711
- Onkyo Integra DX-7711
- Onkyo T-4211
Fent nevezett készülékek eladó sorba kerülnek.
Mind esztétikailag, mind műszakilag rendben vannak. A CD játékos lézer egységét hat évvel ezelőtt a Totelben cserélték. Az erősítőn IEC aljzatot építettem be, illetve a hangszóró kimenet helyére is masszívabb csatlakozók kerültek. A táv vezérlők is megvannak - kutya, macska nem rágta meg.
Ár: 150.000 ft
Sztem posta kizárt a súly és a CD érzékenysége miatt. Pesten esetleg át tudom adni, mert viszonylag rendszeresen járok fel. Egyébként Pakson vannak a készülékek.
Elérhetőségem itt a fórumon, vagy húsz579nullanulla16.
A készülékek
- Onkyo Integra A-9711
- Onkyo Integra DX-7711
- Onkyo T-4211
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5