Külön-külön is eladóak az alábbi tételek, a topikjukban megtalálhatóak.
Amíg nem viszik el valamelyiket, addig egyben is eladó.
köszönöm
PIONEER VSA AX10AI-S házi mozi erősitő
PIONEER DV-989AVI DVD lejátszó
JAMO CONCERT 8 , saját állványukkal
JAMO CONCERT 8 Center sugárzó
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Pioneer VSA AX10AI, Pioneer DVD 989 AVI, Jamo concert 8 szett
-
kate02
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Re: Pioneer VSA AX10AI, Pioneer DVD 989 AVI, Jamo concert 8 szett
Pioneer DV 989 AVI S DVD lejátszó, Jamo Concert 8 bi-amp, Jamo Concert 8 biamp center, Jamo Cornet 40 háttér, bi-amp 3 m Cable Talk Symphony 3 hangfalkábel,55" Samsung OLED TV
-
kate02
- Lefelé a lejtőn

de hogy most ki "izgul" majd rájuk, nem tudom. Talán egy gyűjtő, ha szerencséd van 
Köszönöm, biztos igazad van,
Nekem ez egy érték, amit nagy becsben tartok, másnak ez nem jelent annyit.
Valszeg megbontom a szettet ,úgy könnyebb lesz talán.

Köszönöm, biztos igazad van,
Nekem ez egy érték, amit nagy becsben tartok, másnak ez nem jelent annyit.
Valszeg megbontom a szettet ,úgy könnyebb lesz talán.

Pioneer DV 989 AVI S DVD lejátszó, Jamo Concert 8 bi-amp, Jamo Concert 8 biamp center, Jamo Cornet 40 háttér, bi-amp 3 m Cable Talk Symphony 3 hangfalkábel,55" Samsung OLED TV
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Huh, nehéz dolog ez, mert akkoriban ezek valóban top-csúcs készülékek voltak, egy egészen tisztességes használt autó áráért.
Imádtam és irigyeltem őket, volt több haveromnak hasonló szint, wow (pc módon "hűha")!
Én is építettem házimozit, akkor annyira tetszett, HK-JAMO-PIO-(nagy)SAMU - DVD/BluRay, ma meg 2.0 ... ez se ide tartozik
Csakhogy utolérte őket az a fránya "erkölcsi avulás", a CD/DVD használat a stream miatt bezuhant (OK = 0), házimoziban meg alapkövetelmény lett a HDMI. Szóval ... sajnos nem veszik fel a versenyt
Az egyik mozibarát ismi egy ekkora ketegóriás (más márkájú, de az mindegy) házimozit cserélt nemrég egy korszerűre.
Mert kellett a HDMI eARC, az minden visz.
Nemmondommeg, mennyivel olcsóbban (tiltja a Fórum szabályzat), nemmondommeg, mennyivel szól jobban
Én magam sok éve a legutolsó nagy értékű (újonnan 200+) Onkyo top DVD lejátszómat drága emlékű Dokynak (P.I.P.) adtam oda ajándékba CD hallgatásra.
Szóval, anno imádtam ezeket a nagyvasakat, brutál dolgokat tudtak, különösen a tápolásuk volt extra erőteljes, ami nagyon átjött a hangon is - de hogy most ki "izgul" majd rájuk, nem tudom. Talán egy gyűjtő, ha szerencséd van
KIeg: Hogy jó hírt is mondjak, úgy látom, a JAMO Concert 8 sorozatnak lett időközben egy rajongótábora, abban lehet fantázia, pláne eredeti gyári állvánnyal
-
kate02
- Lefelé a lejtőn

Ami kimaradt, hogy a készülékek, kiváló állapotúak, tudomásom szerint karc mentesek, kivétel a Klipsch bal felső sarkán van egy kis alig észrevehető hiba.
Köszönöm.
Köszönöm.
-
kate02
- Lefelé a lejtőn

Pioneer VSA AX10AI, Pioneer DVD 989 AVI, Jamo concert 8 szett
Sziasztok !
Kihasználatlanság miatt , eladó a képen látható, a Pioneer 2000 es évek beli csúcs erősítője, DVD lejátszója, illetve a komplett házimozi szett az alábbiakkal:
PIONEER VSA AX10AI házi mozi erősitő 2004-2006 es évekből, EISA díjas akkori ára kb. 1.3-1.5 Mft Szerintem HIFIre is nagyon jó. Anyag még van benne kb. 34 kg !
Mindkettő az akkori csúcs készülékek voltak ( szerintem ma is felveszik a versenyt)
JAMO CONCERT 8 front sugárzók, saját állványukkal és a Cable Talk Symphony biwire hangfal kábel párral.
2 db JAMO Cornet 40 hangfal háttér sugárzóként
KLIPSH RW8 powered sub
A kepen látható egyedi HIFI állvány 3 lábú aluminium lábakon, cseresznye lakkozással.
Egyedi tápkábel,(itt vásárolva a fórumon ) a képen látható hangfal kábelek, és minden összekötő kábel, pl. I LINK kábel, stb.
A házi mozi szettet sok sok év próbálgatása alapján, sok sok hangfal, pl. Dynaudio Contour 1.1 Castle stb ,és erősítő pl. Cambridge audio fél csöves sztereo , Rotel,Onkyo, Denon, csere bere után választottam ki. Előtte jó pár évig a kistestvere az ax5ai volt ,kb 5 ev volt mire ezt megtalaltam. szerintem a legjobb összetétel , ezért egyben szeretném eladni.
Egyenlőre csak egyben eladó !
Irány ár : 990.000 Ft
Szegeden meghallgatható, csak személyes átvétellel vihető.
Kihasználatlanság miatt , eladó a képen látható, a Pioneer 2000 es évek beli csúcs erősítője, DVD lejátszója, illetve a komplett házimozi szett az alábbiakkal:
PIONEER VSA AX10AI házi mozi erősitő 2004-2006 es évekből, EISA díjas akkori ára kb. 1.3-1.5 Mft Szerintem HIFIre is nagyon jó. Anyag még van benne kb. 34 kg !
Mindkettő az akkori csúcs készülékek voltak ( szerintem ma is felveszik a versenyt)
JAMO CONCERT 8 front sugárzók, saját állványukkal és a Cable Talk Symphony biwire hangfal kábel párral.
2 db JAMO Cornet 40 hangfal háttér sugárzóként
KLIPSH RW8 powered sub
A kepen látható egyedi HIFI állvány 3 lábú aluminium lábakon, cseresznye lakkozással.
Egyedi tápkábel,(itt vásárolva a fórumon ) a képen látható hangfal kábelek, és minden összekötő kábel, pl. I LINK kábel, stb.
A házi mozi szettet sok sok év próbálgatása alapján, sok sok hangfal, pl. Dynaudio Contour 1.1 Castle stb ,és erősítő pl. Cambridge audio fél csöves sztereo , Rotel,Onkyo, Denon, csere bere után választottam ki. Előtte jó pár évig a kistestvere az ax5ai volt ,kb 5 ev volt mire ezt megtalaltam. szerintem a legjobb összetétel , ezért egyben szeretném eladni.
Egyenlőre csak egyben eladó !
Irány ár : 990.000 Ft
Szegeden meghallgatható, csak személyes átvétellel vihető.