Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer torony (átnézésre/felújításra szorul)
-
szilagyijani
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Re: Pioneer torony (átnézésre/felújításra szorul)
szia érdekel
írtam
írtam
Pioneer torony (átnézésre/felújításra szorul)
Ismerőstől kapott, csak röviden tesztelt torony az alábbi egységekkel.
Ismerőstől kaptam a jelenlegi állapotában, de nem lett jó, ahová terveztem, így lett eladó.
Törődést igényel, de sztem nincs nagy baja, akár így is használható.
Pioneer TX-540L tuner:
Amikor behangolok egy adót, akkor sokkal halkabban szól mint amikor csak fehér zaj van, de rendes antennával fogja az adókat.
Pioneer SA-940 stereo erősítő:
Szól rendesen, van bemenet amiről nem teljesen jó a balansz, de gondolom ez csak kontakt probléma.
A kivezérlésjelző a jobb csatornára nem teljesen 100-as, átnézésre/javításra szorul.
Pioneer CT-1040W deck:
kazettát lejátssza, jobban nem tudtam tesztelni.
A jobb oldalon az MS/Set gomb hiányzik.
Szállítani nem tudom/akarom.
Egyben eladó.
Ára: 5.000Ft
Ismerőstől kaptam a jelenlegi állapotában, de nem lett jó, ahová terveztem, így lett eladó.
Törődést igényel, de sztem nincs nagy baja, akár így is használható.
Pioneer TX-540L tuner:
Amikor behangolok egy adót, akkor sokkal halkabban szól mint amikor csak fehér zaj van, de rendes antennával fogja az adókat.
Pioneer SA-940 stereo erősítő:
Szól rendesen, van bemenet amiről nem teljesen jó a balansz, de gondolom ez csak kontakt probléma.
A kivezérlésjelző a jobb csatornára nem teljesen 100-as, átnézésre/javításra szorul.
Pioneer CT-1040W deck:
kazettát lejátssza, jobban nem tudtam tesztelni.
A jobb oldalon az MS/Set gomb hiányzik.
Szállítani nem tudom/akarom.
Egyben eladó.
Ára: 5.000Ft