Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac UD-503 DAC + ValhallA tápkábel + AlcesOne
- pendre
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Re: Teac UD-503 DAC + ValhallA tápkábel + AlcesOne
A DAC már új tulajdonosánál, így ezt hirdetést zárom.
- pendre
- Nincs visszaút

Re: Teac UD-503 DAC + ValhallA tápkábel + AlcesOne
A DAC jégen.
- pendre
- Nincs visszaút

Teac UD-503 DAC + ValhallA tápkábel + AlcesOne
Tervezett portfólió váltás miatt eladó, egy TEAC UD-503-as DAC, amit az első tulajdonosa 2016 júliusában vásárolt meg Magyarországon. Hozzám 2018 februárjában került, az eredeti számla is megvan, de értelemszerűen a DAC már nem garanciás.
A DAC-nak az eredeti gyári doboza, és minden tartozéka megvan. Mind a DAC, mind a távirányítója tökéletesen működik.
Részletes műszaki ismertető link:http://audio.teac.com/product/ud-503/overview/
Én a DAC-ot, a legújabb 2004-es (build: 19041.329) Windows 10-el használom, a 1028-as számú driver-el, problémát se a mostani, se a korábbi Win verzióval nem tapasztaltam.
A DAC tesztelésével kapcsolatban érdemes elolvasni "Fapaci" tesztjét. http://fapaci.blogspot.com/2016/06/teac ... tosav.html
A DAC ára: 170.000,-Ft.
Eladó továbbá, a DAC-hoz használt, 1,4 m hosszú ValhallA AgVIIIMKII tápkábel, és egy Hivox AlcesOne tápszűrő. Mindkét terméket a gyártóiktól vásároltam itt, az AVX-en.
A tápkábel ára: 47.000,- Ft, az AlcesOne ára: 13.000,- Ft. Amennyiben a tápkábelt, és a tápszűrőt együtt veszi meg valaki, akkor a két termék együttes ára : 55.000,- Ft.
Mindhárom termék, együttes megvétele esetén a csomag ára: 220.000,- Ft.
A megadott árakban már a postaköltség is benne van. A fizetés tekintetében csak előreutalás jöhet szóba, és ebben az esetben MPL üzleti csomagban postázok.
Személyes átvétel is szóba jöhet Hódmezővásárhelyen, ebben az esetben a DAC árából további 5.000,- Ft-ot elengedek, csak a kábelre, tápszűrőre ez az ajánlat nem érvényes.
A DAC-nak az eredeti gyári doboza, és minden tartozéka megvan. Mind a DAC, mind a távirányítója tökéletesen működik.
Részletes műszaki ismertető link:http://audio.teac.com/product/ud-503/overview/
Én a DAC-ot, a legújabb 2004-es (build: 19041.329) Windows 10-el használom, a 1028-as számú driver-el, problémát se a mostani, se a korábbi Win verzióval nem tapasztaltam.
A DAC tesztelésével kapcsolatban érdemes elolvasni "Fapaci" tesztjét. http://fapaci.blogspot.com/2016/06/teac ... tosav.html
A DAC ára: 170.000,-Ft.
Eladó továbbá, a DAC-hoz használt, 1,4 m hosszú ValhallA AgVIIIMKII tápkábel, és egy Hivox AlcesOne tápszűrő. Mindkét terméket a gyártóiktól vásároltam itt, az AVX-en.
A tápkábel ára: 47.000,- Ft, az AlcesOne ára: 13.000,- Ft. Amennyiben a tápkábelt, és a tápszűrőt együtt veszi meg valaki, akkor a két termék együttes ára : 55.000,- Ft.
Mindhárom termék, együttes megvétele esetén a csomag ára: 220.000,- Ft.
A megadott árakban már a postaköltség is benne van. A fizetés tekintetében csak előreutalás jöhet szóba, és ebben az esetben MPL üzleti csomagban postázok.
Személyes átvétel is szóba jöhet Hódmezővásárhelyen, ebben az esetben a DAC árából további 5.000,- Ft-ot elengedek, csak a kábelre, tápszűrőre ez az ajánlat nem érvényes.
- Csatolmányok
-
- teac hátsó panel.PNG (3.33 MiB) Megtekintve 811 alkalommal
-
- teac első panel.PNG (2.39 MiB) Megtekintve 811 alkalommal
-
- kábel felirattal.PNG (554.27 KiB) Megtekintve 811 alkalommal
-
- kábel + alces one.PNG (3.11 MiB) Megtekintve 811 alkalommal
-
- teac működés közben.PNG (2.38 MiB) Megtekintve 811 alkalommal
-