Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Quad 33/303 elő végfok, Fm3 tuner +kábelek

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1338

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Az egyik érdeklődővel már az átvétel egyeztetéséig jutottunk, így egyelőre jegelem a hirdetést.
Ha már a kis lakatot is látjátok, akkor minden a tervek szerint alakult.
( így is szabályzatsértés határán táncikálva szószátyárkodtam a hirdetésben ...)

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 392

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

Kupecke úr!

Amikor írtam neked, nem is tudtam kit takar a fedőnév!
Csaba felhomályosított!
Egyszer összefutunk, el nem hozom, mert lelő a feleségem, ha meglát valami, a  számára ismeretlen kütyüt itthon!

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Szia Csabi! Teljesen egyetértek veled, félreértés ne essék, egy percig sem bánom az eddig bejárt utat.
Ha lenne mellé egy ESL hangsugárzóm v. egy szekrénynagyságú Altec-em, akkor ülnék a hátsómon. Ellátogattam egy nagyon kellemes helyre, ahol a jelenlegi hangsugárzóm  -egy szintén vintage The Fisher-  volt bekötve egy 1,5W-os Telewatt csövivel. Már amikor beléptem tudtam, nekem ez a hang kell! Azt sem tudtam milyen hs, csak az volt a kérdésem: mennyiért vihetem?
A közelmúltban szembejött egy '68-as The Fisher receiver, nem tudtam otthagyni, kíváncsi voltam hogyan passzolnak össze márkán belül. Kellemes hang, tetszik, igaz ez még a paletta alja. Tehát e felé fordult az érdeklődésem. A végcél talán egy nagyobb csövi lenne e régi jenki márkából (nem a későbbi japán Fisherekről van szó ).
Ezt az irányt már a hs. birtokbavételekor ajánlották többen ( dbrnsk, gaborka4x4, stb. az  öreg rókák), illetve tonya-hoz is elvittem, ahol szintén kitett magáért az ő csövieivel. ( mondta is, ha egyszer az  eladására szánnám magam, nehogy meghirdessem, vihetem a gyűjteményébe )
Ettől függetlenül a hirdetett trió adta eddig legszeretettebb hangot, amit itthon hallottam. Tudod volt korábban komplett Rega lánc is, Gyuri bátyám még ezt hallotta hajdanán, amikor Bigivel ellátogattak hozzám. "Öregszem", változom, biztos süketülök is, de szerencsére mára már több a zene, mint a hifi.
Én nem félek a vintage készülékektől, eddig még mindig sikerült megfelelő állapotúakhoz hozzájutnom.

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 504

Hozzászólás Szerző: goodman »

Egyben szeretném továbbadni, így szép, így jó.Persze ha a tunerre lenne külön érdeklődő, akkor fájó szívvel, de megbontom a triót. Ritkán bukkan fel így együtt itthon, ilyen állapotban.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz kapkodás, aki most kóstol bele a hifi világába nem ezeket  a készülékeket keresi, az én ízlésficamom is évek alatt változott, és fordultam a múltba. Mennyi, de mennyi időt és pénzt spóroltam volna, ha nem kábeleket tesztelgetek és hallgatok az "öregekre", hogy egy tisztességes készüléket vegyek, ne  madzagokat. A jelenlegi trendet figyelve, ennek az árából már egy "jó" kábelcsomag sem jön ki, sőt .
Gyuri bátyám, de rég taliztunk már! Ha ennyire birizgálja a fantáziádat, mint régi ösmerősnek szívesen odaadom egy kis dobhártyacsiklandozásra

Megértelek Zsolt. Mikor belecsöppentem a vintage készülékek világába, akkor én is feltettem a kérdést magamnak. Miért volt szükség arra a rengeteg sok csereberére? Már az elején kellett volna összerakni egy jó minőségű old hifi rendszert, és egy életre elfelejteni a kütyüzést. Na de mennyi sok tapasztalattól, felismeréstől és szükséges csalódástól megfosztottuk volna magunkat. Ma nem lenne összehasonlítási alapunk. Hozzád hasonlóan, én is gyakran cserélgettem a készülékeimet. Vágyva az újra, a jobbra és a másra. Sok esetben mindezt csak szimpla kíváncsiságból. De én ezt egy percig sem bánom. 
Én időközben az elektroncsöves világ felé fordultam, de hangilag valahol a két műfaj (old hifi, csöves) párhuzamot mutat.
Sok sikert az eladáshoz! Az biztos, hogy aki megveszi az nagyon jól jár vele. Mind a készülékeket, mind az eladói oldalt tekintve.
Azt szabad tudni, hogy mi lesz vagy van helyette?

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Egyben szeretném továbbadni, így szép, így jó.Persze ha a tunerre lenne külön érdeklődő, akkor fájó szívvel, de megbontom a triót. Ritkán bukkan fel így együtt itthon, ilyen állapotban.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz kapkodás, aki most kóstol bele a hifi világába nem ezeket  a készülékeket keresi, az én ízlésficamom is évek alatt változott, és fordultam a múltba. Mennyi, de mennyi időt és pénzt spóroltam volna, ha nem kábeleket tesztelgetek és hallgatok az "öregekre", hogy egy tisztességes készüléket vegyek, ne  madzagokat. A jelenlegi trendet figyelve, ennek az árából már egy "jó" kábelcsomag sem jön ki, sőt .
Gyuri bátyám, de rég taliztunk már! Ha ennyire birizgálja a fantáziádat, mint régi ösmerősnek szívesen odaadom egy kis dobhártyacsiklandozásra

BajuszosPapa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 57

Hozzászólás Szerző: BajuszosPapa »

Bizony nekem is. 
Csak a tunerrel nem tudok mit kezdeni. Vagy egy tucatot kipróbáltam itthon sikertelenül, mígnem a Warfedale Denton Receiver hozott elégedettséget itt a magasházak tövében. Belefáradtam a keresésbe, megnyugodtam vele.
Nos, az FM3 nélkül nagyon-nagyon gondolkodóba esnék. 

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 392

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

Hűha!
Kupecke úr, ez nagyon tetszik!

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Új gazdáját és szerető tulajdonosát keresi a címben szereplő kis rendszerecske.
Az alábbi komponensekből áll: 
Quad 33 előfok
Quad 303 végfok
Quad Fm3 tuner
Korához képest igen szép állapotban- természetesen apróbb karcok vannak-, hibátlan működéssel," tuningmentesen".
Ne kelljen foglalkoznod a kábelezéssel, minden komponenshez adom a specko csatis tápkábelt, az elő végfok közötti ic-t, a tunerhez az ic-t, ill. ha egyéb komponenst is kívánsz csatlakoztatni ( fogsz), van egy Angliából rendelt din-rca ic, ill. egy sokak által kedvelt és hallgatott VDC ic, szintén e felálláshoz szerelve.
Jó hang, jó fonóval, engem ez a kis trió rántott be a vintage világába, amitől azóta sem sikerül szabadulnom.
Nálam meghallgatható egy korabéli nagymonitorral, postázni nem igen szeretném.
Lakóhelye Érd, de Bp-en, Pest megyében a szállításban tudok segíteni igény szerint.
Az ára az akcijós, marketinges 149990 forintocska.
Csere, beszámítás, köszönöm, nem.

A képek sajátok

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”