Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus Titan II. komplett rendszer eladó
Nagyon mutatósak ezek a clarusok!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
1-2 fotó.
Köszönöm a javítást! Azért írtam, hogy igényfelmérés, mert az "eladó" már olyan véglegesnek tűnik és nincs kedvem eladni őket , de anyagi okokból lehetséges, hogy muszáj lesz.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6590
Tisztelettel:a címet kijavítottam.
Mert ugye valami vagy eladó, vagy nem.Úgy látom ez itt eladó, konkrét árakkal, tehát tök felesleges az "igényfelmérés".
Sok sikert!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Lehetséges, hogy fájó szívvel eladom a sok éves variálás után tavaly véglegesített rendszeremet. A rendszer részei (árakkal):
- Clarus Titan II. 5.0 álló (nem polc) dipol hátterekkel - 385.000,- Ft.
- Clarus 3 + 2 csatornás végfok, nagy trafókkal (Szepié volt) - 225.000,- Ft.
- Clarus Deimos sub, külső végfokkal - 220.000,- Ft.
- Emotiva UMC-1, én vagyok a második tulaj (ez is Szepié volt .., újonnan vette) - 100.000,- Ft.
- Excalibur IC szett (5 db) - 20.000,- Ft.
Egyben: 950.000,- Ft. Minden kifogástalan, új állapotú.
Egyben eladó, de ha bontom, akkor úgy, hogy az UMC-1, a két csatornás végfok és két front maradjon (hogy maradjon legalább egy jó minőségű stereo rendszerem).
Ez most itt nem elkótyavetyélősdi, mint az eddigi hirdetéseim, így minimális mértékben kívánok az árból engedni, azért is, mert az esetleges eladás oka anyagi.
Kérem, csak komoly érdeklődők keressenek. Fotót töltök fel, amint lesz rá egy kis időm.
Tel.: 30/451-6829.