Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
C+S MRC 020 Vacuum Tube Amplifier és Spendor LS3/5A
-
EriAtti
- Fórumlakó

- Értékelés: 107
Re: C+S MRC 020 Vacuum Tube Amplifier és Spendor LS3/5A
Az erősítő elkelt...
-
EriAtti
- Fórumlakó

Jég..., ahogy lezártam az erősítőt az erőrítőknél 2 érdeklődő is lett
, sőt egy harmadik cserét is ajanlott..., úgyhogy szerintem biztosan elengedem valakinek, ha elkelt az erősítő zárom majd a hírdetést, de majd újranyitom valami másik erősítővel a kis Spendorokat...
-
EriAtti
- Fórumlakó

A két állvány...
hifisound.de/en/Hifi-Furniture-Stands/Speaker-stands/Music-Tools-TOOL-ONE-Heavy-Speaker-Stands-for-LS-3-5-BBC-black.html
hifisound.de/en/Hifi-Furniture-Stands/Speaker-stands/Music-Tools-TOOL-ONE-Heavy-Speaker-Stands-for-LS-3-5-BBC-black.html
-
EriAtti
- Fórumlakó

Az erősítőt zártam az eősítők között, és ketten is kérdeték, hogy eladó-e külön, érdekes éppen mikor már zártam..., igen eladó és azért zártam ott mert már elég mis-mas az egész volt hirdtés, nehezen lehetett belőle kimenni. Az erősítő ára külön 350 ezer forint... Külön a hangfalak az állványokkal nem eladóak !!!, azért nem mert csak a kis Spendorokat az állványokkal külföldi oldalon árulom 1900 euróért. Tehát az erősítőt meg a tápkábelt, hangfalkábelt itt úgy is lehet venni, hogy ajándék...
Komoly érdeklődés esetén együtt Pesten van lehetőség kipróbálni, csak az erősítőt elviszem komoly érdeklődés esetén házhoz is.
Komoly érdeklődés esetén együtt Pesten van lehetőség kipróbálni, csak az erősítőt elviszem komoly érdeklődés esetén házhoz is.
-
EriAtti
- Fórumlakó

Akkor írom, ha ilyen jó páros miért adnám el...
Hát azért mert a kis csoda Spendorból 2 pár van, egy fekete és egy barna, én a feketét hagyom magamnak. Az erősítőt pedig azért mert nem vagyok csöves ezt már többször írtam... Régi Sugden 21essel hallgatom, de ezzel a 2 X 12 csöves wattal hihetetlen, hogy milyen jól szól, nem is értem mert volt már a kis Spendorokra rákötve 2 X 200 wattos amerikai végfok és nem szólt...
Még pontosítok, hogy van 2 pár a spéci a Spendorok alá való állvány, két magasságban, van aki az alacsonyabbra esküszik és van aki a magasabbra, nálam mind a kettővel jól szól, nem hallok külömbséget. Természetesen az egyik állvány benne van az árban, és még adok ajándékba egy jobb tápkábelt és Bösendorfer hangfalkábelt is.
Hát azért mert a kis csoda Spendorból 2 pár van, egy fekete és egy barna, én a feketét hagyom magamnak. Az erősítőt pedig azért mert nem vagyok csöves ezt már többször írtam... Régi Sugden 21essel hallgatom, de ezzel a 2 X 12 csöves wattal hihetetlen, hogy milyen jól szól, nem is értem mert volt már a kis Spendorokra rákötve 2 X 200 wattos amerikai végfok és nem szólt...
Még pontosítok, hogy van 2 pár a spéci a Spendorok alá való állvány, két magasságban, van aki az alacsonyabbra esküszik és van aki a magasabbra, nálam mind a kettővel jól szól, nem hallok külömbséget. Természetesen az egyik állvány benne van az árban, és még adok ajándékba egy jobb tápkábelt és Bösendorfer hangfalkábelt is.
- Csatolmányok
-
- IMG_20241004_173918145.jpg (45.61 KiB) Megtekintve 760 alkalommal
-
- IMG_2949.jpg (115.9 KiB) Megtekintve 760 alkalommal
-
- IMG_1388.JPG (86.65 KiB) Megtekintve 760 alkalommal
-
- IMG_2865.jpg (151 KiB) Megtekintve 760 alkalommal
-
- IMG_2866 (1).jpg (138.49 KiB) Megtekintve 760 alkalommal
-
- 210014665 (18).jpg (12.54 KiB) Megtekintve 760 alkalommal
-
EriAtti
- Fórumlakó

C+S MRC 020 Vacuum Tube Amplifier és Spendor LS3/5A
Az erősítőt külön is kínálom a helyén..., így együtt az áruk 790 ezer forint. Később teszek még fel képeket és írok is arról, hogy mennyire szereti egymást ez a két cucc
, és hogy akkor miért is válnék meg mégis tőlük...
Miskolcon, Pesten átvehető, de szállítom is bárhová az országban...
Miskolcon, Pesten átvehető, de szállítom is bárhová az országban...