Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Metz 10HE11 (más néven T+A K1)

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Re: Metz 10HE11 (más néven T+A K1)

Hozzászólás Szerző: doktorvf »

A készülék elkelt, zárom.

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mennie kell, szóval használjátok ki, AVX-es ára mostantól 65.000.- HUF.

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Rapsic88 írta:
2026.01.26., hétf. 17:30
Csak a pontosítás kedvéért...
Ebben nincs semmiféle D-osztályos erősítő.
2db LM3886TF és 1db LM3876TF hagyományos hangvégfok IC van a hűtőtönkre felcsavarozva.
Ettől még jól szólhat. Gainclone DIY-ben én is használtam.
Ez a T+A '90-es évek végi egyik nagynak szánt dobása volt, kicsi és dizájnos házba betettek egy finom hangú D osztályos erősítőt, egy akkor jónak számító rádiót és egy átlagos Philips futóművet.
screengrab1.jpg
Nagyon köszönöm! leborulok.gif
Ez van, ha egy bölcsész olvas utána olyan dolgoknak, amiket alapjában nem ért. Tehát nem minden chipből épített erősítő D osztály, sőt... Bárcsak lehetne módosítani az eredeti hirdetést.

Ismételt köszönet. A készülék csendben várja új gazdáját.

Rapsic88
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 84

Hozzászólás Szerző: Rapsic88 »

Csak a pontosítás kedvéért...
Ebben nincs semmiféle D-osztályos erősítő.
2db LM3886TF és 1db LM3876TF hagyományos hangvégfok IC van a hűtőtönkre felcsavarozva.
Ettől még jól szólhat. Gainclone DIY-ben én is használtam.
Ez a T+A '90-es évek végi egyik nagynak szánt dobása volt, kicsi és dizájnos házba betettek egy finom hangú D osztályos erősítőt, egy akkor jónak számító rádiót és egy átlagos Philips futóművet.
screengrab1.jpg
screengrab1.jpg (42.81 KiB) Megtekintve 347 alkalommal

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzuk kicsit feljebb. Mindent meghallgatok, főleg, ha a téma készpénzt is érint :)

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

bogyo írta:
2026.01.17., szomb. 23:10
Hol található?
Nagykőrösön van, itt rendszerbe is tudom kötni. Ha nagyon muszáj, egy szatyorban Budapestre is elviszem.

bogyo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: bogyo »

Hol található?

doktorvf
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Metz 10HE11 (más néven T+A K1)

Ismét eladó lett a készülék - immár működő CD-résszel.
A fő hangfalpáromhoz (85 dB alattiak) gyenge volt, a mellék-szettet, egy pár Criteriont hajtotta eddig (kiválóan!), de átálltam a nappali designjához jobban passzoló erősítőre, így most már megválok ettől, másnál biztosan sok örömet okoz vagy a gyűjtemény megbecsült darabja lehet.

Aki nem ismeri, kis mese:
Aztán a Metz befizetett rá, és saját márkára matricázva árulta egy darabig. Ha jól látom netes fotókon, ezen tán a hangfalcsatlakozó olcsóbb fajta, mint a későbbbi T+A-kon, de amúgy tökugyanaz.

A készülék szép állapotban van. Az oldallapjairól lepergett a gyári festék, lefestettem ezért lakkfeketére, szerintem tűrhető lett, ld. fotók. A CD nemrég kapott új lézert, egy darabig biztos nem lesz vele gond.
Ami növeli értékét, hogy megvan hozzá a gyári távirányító, kiválóan működik is. (Ezek a fém borítású távirányítók külön nevetséges összegekért hirdetődnek az ebayen.)
Rádió üzemel, fogad banándugós hangfalkábelt, van sub kimenete és az aux in érzékenysége 3 lépésben szabályozható.
Érdekesség: van távirányítóhoz való IR-kimenete, adok hozzá ajándékba egy ilyen hosszabbítót, ezt átvezetve másik szobából is működik a távirányító. Lehet, hogy őrültség, de szerintem így teljes a '90-es évek-élmény.

Finom hangú, kulturált működésű, szerintem kellemes dizájnnal rendelkező relikvia. Elég nehéz darab, majdnem 10 kiló, szóval inkább oldjuk meg a személyes átvételt.

Az irányára legyen 76.000 Ft.-

Infó itt: https://hifi-wiki.com/index.php/T%2BA_K1
Gyári adatlap, egyebek: https://www.ta-hifi.de/wp-content/uploads/k1_en.pdf
Egy fanatikus gyűjtő vallomása saját betegségéről (10-nél többet vásárolt már ezekből):
https://old-fidelity-forum.de/thread-41709.html
Csatolmányok
IMG_0862.jpeg
IMG_0861.jpeg
IMG_0859.jpeg
IMG_0860.jpeg
IMG_0858.jpeg

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”