Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
McIntosh, Focal, Shunyata, Siltech
Utoljára BLac86 ugrasztotta előre 2026.02.21., szomb. 21:14-kor.
Re: McIntosh, Focal, Shunyata, Siltech
Shunyata Python Helix Vx – tápkábel, 1m, 450€ ELKELT
Utoljára BLac86 ugrasztotta előre 2026.02.21., szomb. 21:14-kor.
Re: McIntosh, Focal, Shunyata, Siltech
Hello,
I'd like to buy your Shunyata Python.
Would be possible to send it to Czech rep.?
Thanks
Regards Adam
I'd like to buy your Shunyata Python.
Would be possible to send it to Czech rep.?
Thanks
Regards Adam
McIntosh, Focal, Shunyata, Siltech
Sziasztok!
Eladásra kínálom a komplett rendszeremet. A rendszer a következő elemekből áll:
- Mcintosh MA7200, az erősítő 2019-es, második tulajdonos vagyok, 2021 óta van nálam, tökéletes állapot, doboza és távirányítója megvan, 6000€
- Mcintosh MCT 80, 2020 augusztusi vásárlás, első tulajdonos vagyok, tökéletes állapot, doboza távirányítója megvan, 3200€
- Mcintosh MB50, 2020 szeptemberi a készülék, második tulajdonosa vagyok, tökéletes állapot, doboza távirányítója megvan, 1100€
- Siltech Classic 770L SSP007 – hangfalkábel, 3m, hangfal oldalon banándugó, erősítő oldalon villás csatlakozó, eredeti doboz+kártya megvan, 2500€
- Focal Diablo Utopia +állvány -1 pár, 2020 szeptemberi vásárlás, első tulajdonosa vagyok, Hot Chocolate színű, szemből feketének tűnik, napfényben az oldala nagyon szép barna(jelenlegi fényviszonyok közt nem tudtam fényképezni), az egyik hangfal alsó sarkán van egy kis sérülés ettől eltekintve hibátlan, a hangszóró védők megvannak. Ennek sajnos nincs meg a doboza így csak személyes átvétel lehetséges!, 10.000€
- Shunyata Hdyra Model 8 – tápelosztó, 1000€
- Shunyata Python Helix Alpha – tápkábel, 1m, 450€
- Shunyata Python Helix Vx – tápkábel, 1m, 450€
- Shunyata Research Python Z-Tron digital, 1m, 400€
A rendszer elemei külön-külön is vihetőek. Rendszer leépítés van ezért most csere és beszámítás nem jöhet szóba. Természetesen forintban is lehet fizetni. Kérésre szívesen küldök további képeket és infókat. Meghallgatni Sopronban lehetséges. A hangfal kivételével futárral is tudom küldeni. Köszönöm, hogy benéztél!
Tel:30/4298126
Eladásra kínálom a komplett rendszeremet. A rendszer a következő elemekből áll:
- Mcintosh MA7200, az erősítő 2019-es, második tulajdonos vagyok, 2021 óta van nálam, tökéletes állapot, doboza és távirányítója megvan, 6000€
- Mcintosh MCT 80, 2020 augusztusi vásárlás, első tulajdonos vagyok, tökéletes állapot, doboza távirányítója megvan, 3200€
- Mcintosh MB50, 2020 szeptemberi a készülék, második tulajdonosa vagyok, tökéletes állapot, doboza távirányítója megvan, 1100€
- Siltech Classic 770L SSP007 – hangfalkábel, 3m, hangfal oldalon banándugó, erősítő oldalon villás csatlakozó, eredeti doboz+kártya megvan, 2500€
- Focal Diablo Utopia +állvány -1 pár, 2020 szeptemberi vásárlás, első tulajdonosa vagyok, Hot Chocolate színű, szemből feketének tűnik, napfényben az oldala nagyon szép barna(jelenlegi fényviszonyok közt nem tudtam fényképezni), az egyik hangfal alsó sarkán van egy kis sérülés ettől eltekintve hibátlan, a hangszóró védők megvannak. Ennek sajnos nincs meg a doboza így csak személyes átvétel lehetséges!, 10.000€
- Shunyata Hdyra Model 8 – tápelosztó, 1000€
- Shunyata Python Helix Alpha – tápkábel, 1m, 450€
- Shunyata Python Helix Vx – tápkábel, 1m, 450€
- Shunyata Research Python Z-Tron digital, 1m, 400€
A rendszer elemei külön-külön is vihetőek. Rendszer leépítés van ezért most csere és beszámítás nem jöhet szóba. Természetesen forintban is lehet fizetni. Kérésre szívesen küldök további képeket és infókat. Meghallgatni Sopronban lehetséges. A hangfal kivételével futárral is tudom küldeni. Köszönöm, hogy benéztél!
Tel:30/4298126