Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kef Picoforte mini Hifi / iPod dokkoló
Re: Kef Picoforte mini Hifi / iPod dokkoló
Elment, zárom...
Re: Kef Picoforte mini Hifi / iPod dokkoló
Legyen 38.000 de nyitott vagyok értelmes ajánlatokra. Tényleg nagyon szép cucc!
Kef Picoforte mini Hifi / iPod dokkoló
Alig használt, teljesen újszerű állapotban eladó ez a brit ékszerdoboz.
Nagyon tiszta, érzékeny hang, gyári állapotban - távirányítóval, saját, ezüstözött hangfalkábeleivel.
A készülék elsősorban iPod dokkoló és nagy hatékonyságú pici erősítő, de jack bemeneten keresztül bármivel lehet rá hangot küldeni.
A hangfalak a KEF "legendás" saját fejlesztésű UNI-Q hangszóróit tartalmazzák - közép és magas tartományban csodásan csilingelnek.
A készüléknek van külön kimenete aktív mélyládához, így tökéletesre csiszolható a hangzás.
Eredeti ára £250 volt.
Mivel be tudom tenni a dobozába, előreutalás esetén küldhetem is.
iPod nem jár hozzá! Dísznek tettem oda!
Ár: 45.000.- Ft.
Nagyon tiszta, érzékeny hang, gyári állapotban - távirányítóval, saját, ezüstözött hangfalkábeleivel.
A készülék elsősorban iPod dokkoló és nagy hatékonyságú pici erősítő, de jack bemeneten keresztül bármivel lehet rá hangot küldeni.
A hangfalak a KEF "legendás" saját fejlesztésű UNI-Q hangszóróit tartalmazzák - közép és magas tartományban csodásan csilingelnek.
A készüléknek van külön kimenete aktív mélyládához, így tökéletesre csiszolható a hangzás.
Eredeti ára £250 volt.
Mivel be tudom tenni a dobozába, előreutalás esetén küldhetem is.
iPod nem jár hozzá! Dísznek tettem oda!
Ár: 45.000.- Ft.