Írtam privát üzenetet!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon DRA-F101, DCD-F101, Sony polcsugárzók, kábelek
- guszti68
- Nincs visszaút
- Értékelés: 6
Re: Denon DRA-F101, DCD-F101, Sony polcsugárzók, kábelek
Utoljára guszti68 ugrasztotta előre 2025.08.10., vas. 12:24-kor.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Üdvözöllek!
A DENON szett érdekelne, de csak 40 ezret tudok fizetni, ha meg nem sértem az ajánlatommal.
Tisztelettel:
Péter
A DENON szett érdekelne, de csak 40 ezret tudok fizetni, ha meg nem sértem az ajánlatommal.
Tisztelettel:
Péter
- guszti68
- Nincs visszaút
A hirdetésben Denon rádióerősítő + CD lejátszó + gyári távirányító szettet valamint Sony állványos hangsugárzó párost kínálok eladásra. A készülékek hibátlanul működnek és nagyon szép állapotúak.
Együttes áruk 50 ezer Ft.
Együttes áruk 50 ezer Ft.
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 46
Re: Denon DRA-F101, DCD-F101
A jelentésre kattints ( ! jel) és ott kérheted.
Már a B oldal forog így 60 felett...
- guszti68
- Nincs visszaút
Kérem szépen egy admin segítségét a téma címének alábbi módosítások szerinti javításában (+ Sony polcsugárzók, + kábelek).
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
- guszti68
- Nincs visszaút
Igény esetén tudok adni a szetthez Viborg hangfalkábeleket 1,5 méter hosszban 15 ezerért, továbbá Van den Hul The Wawe analóg összekötő kábeleket 30 cm + Furutech dugók 10 ezerért.
- guszti68
- Nincs visszaút
AKCIÓ!!!
A képeken látható Sony polcsugárzókat ajándékba adom a Denon szett mellé a meghirdetett áron.
Típusa Sony SS-CSD1, nagyon szép állapot, tőkéletes működés, igényes hang és kivitel. A hangsugárzók és a Denon szett jó partnerek, szépen zenélnek együtt.
Tehát a Denon szett és a Sony hangfalpár együtt 50 ezer Ft.
A képeken látható Sony polcsugárzókat ajándékba adom a Denon szett mellé a meghirdetett áron.
Típusa Sony SS-CSD1, nagyon szép állapot, tőkéletes működés, igényes hang és kivitel. A hangsugárzók és a Denon szett jó partnerek, szépen zenélnek együtt.
Tehát a Denon szett és a Sony hangfalpár együtt 50 ezer Ft.
- guszti68
- Nincs visszaút
További képek és használati útmutató.
- Csatolmányok
-
- dra-f101-om_e3_dfu_draf101ownersmanual.pdf
- (1.45 MiB) Letöltve 87 alkalommal.
- guszti68
- Nincs visszaút
Denon DRA-F101, DCD-F101, Sony polcsugárzók, kábelek
Eladó gyönyörű állapotú, kifogástalan működésű, kiváló hangú Denon DRA-F101, DCD-F101 típusú készülékek.
A CD lejátszó az írott lemezeket is hibátlanul lejátssza, a rádió vételi képessége nagyon jó. Az erősítő toroid trafóval szerelt, igényesen megépített elektronikája által kiváló, zenei és részletező hangzást nyújt. A gyári távirányító is hibátlan működésű és állapotú.
A receiveren hangszínszabályozó és loudness is rendelkezésre áll, továbbá (egyebek mellett) phono bemenet és sub kimenet is található rajta.
Mivel régóta nem volt használatban, meghirdetés előtt szakszervízben átnézettem ahol a cd lejátszóban ékszíjat cseréltek.
A szett csak egyben eladó.
Ára: 50.000 Ft
Bp-en kipróbálható és átvehető, igény esetén csomagként is tudom küldeni biztonságosan csomagolva, előreutalást követően.
A belvilágról csatolt kép netes.
30/771-6870
A CD lejátszó az írott lemezeket is hibátlanul lejátssza, a rádió vételi képessége nagyon jó. Az erősítő toroid trafóval szerelt, igényesen megépített elektronikája által kiváló, zenei és részletező hangzást nyújt. A gyári távirányító is hibátlan működésű és állapotú.
A receiveren hangszínszabályozó és loudness is rendelkezésre áll, továbbá (egyebek mellett) phono bemenet és sub kimenet is található rajta.
Mivel régóta nem volt használatban, meghirdetés előtt szakszervízben átnézettem ahol a cd lejátszóban ékszíjat cseréltek.
A szett csak egyben eladó.
Ára: 50.000 Ft
Bp-en kipróbálható és átvehető, igény esetén csomagként is tudom küldeni biztonságosan csomagolva, előreutalást követően.
A belvilágról csatolt kép netes.
30/771-6870