Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bladelius Dac, Korsun V6i BE, Ps Audio XStream, Dynaudio Contour II

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Re: Bladelius Dac, Korsun V6i BE, Ps Audio XStream, Dynaudio Contour II

Hozzászólás Szerző: zoom »

Értékegyeztettetéssel alábbi dolgok érdekelhetnek:
- 2 utas, 16cm méllyel szerelt, aktív, állványos hangsugárzó páros, sötét színű kivitelben.
- Nagyobb értékű karóra.
- Canon R objektív, fényerős, 85mm-től felfelé.
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Re: Bladelius Dac, Korsun V6i BE, Ps Audio XStream, Dynaudio Contour II

Pár extra információ, leírása a rendszernek, tőlem telhetően neutrálisan:

A rendszer összeállításánál szempont volt, hogy külső táp nélküli, minőségi DAC legyen benne, mert számomra a PC mint zeneforrás megkerülhetetlen lett miután majdnem cédékbe fulladtam. A Bladelius USB-s dac-ja ezen igényeimet tökéletesen kielégítette.
Az erősítő - hangsugárzó párost együtt jellemezném
Pro: A Dynaudio ezen szériája a maga idejében szerintem mérföldkő volt. A jobbik magas hangszóróval szerelt változat (ez az) a közép dómmal olyan hihetetlen életszerű megszólalásra képes amit új árban az egy nullával többe kerülő hangsugárzók se tudnak mindig. Egyszerre részletező, lágy, de élettel teli. Akármeddig elhallgatod.
Az angol marketing szöveg:
"The unbelievable transparency and breath-taking stereo imaging of the sound of a Contour 2 are not the result of a development of spectacular tricks, or pseudo-scientific solutions.

They are the result of a comprehensive overall design concept involving every detail - no matter how unimportant it may seem. Two completely separated chambers with different resonance frequencies (computer-designed over several months) provide minimal cabinet vibrations."

Kontra: Ennek a háromutas hangsugárzó rendszernek ezzel az előadásmóddal ára van. Ez pedig az alacsony érzékenység 84 (dB @ 2.83V/1m). Itt jön képbe, hogy miért ez az erősítő van mögötte - ez tudja rendesen meghajtani, egyszerűen igényli ezt a teljesítményt. Volt olyan erősítőm, amivel nagyobb összhangban voltak a dobozok, de az egy meglehetősen drága Vincent elő-végfok páros volt. És meg kell említenem a mélyeket is. Akik a modern Dynaudio világba nőttek fel azoknak csalódást okozhat, mert nem olyan mélyre mint a modern társai - cserébe a mélyei pontosak, feszesek. Amíg nem szoktam le a mélyhangokról addig passzív membrános subbal egészítettem ki az alsó tartományát, de egy ideje nincs erre igényem.
Nos hát röviden ennyi, pár extra kép:
_MG_0394.jpg
bladacc.jpg

zoom
V.I.P.
V.I.P.

Bladelius Dac, Korsun V6i BE, Ps Audio XStream, Dynaudio Contour II

Sziasztok!

Eladóvá vált a komplett rendszerem életmód váltás miatt - mondjuk így.
Elemei:
Bladelius Dac - első tulaja vagyok, újonnan vettem, szerintem kitűnő usb-s dac, jár hozzá RCA kábel is.
Korsun V6i - Black Edition - sokadik tulaj, szép állapot, távja megvan kopott, potmétere minimum tisztításra szorul, de lehet cserés (blue alps ha jól emlékszem) belseje átkábelezve. 2*150W 8ohm - 2 darab 600W-os torroid trafó ül benne, dual mono felépítés, sok kép van róla fent neten.
Ps Audio XStream - nagyon vastag léleknyugtató hálózati kábel az erősítőhöz
Gotham hangsugárzó kábel feldugózva
Dynaudio Contour II - elölről tökéletes állapot, a jobb oldali doboz felső hátsó része enyhén sérült, javítható de szemből nem látszik. Hangszórókészlete - főként a közép, magas tartományért mára egy vagyont kérnek, ebben a jobb fajta magashangsugárzó van!

Mint látjátok ehhez csak egy forrás pc kell és máris szólhat a Zene!
A komplett rendszer ára: 400.000 Forint
Helyileg Komáromban van, szállításban tudok segíteni, csomagküldés értelem szerűen nem megoldható.
112.jpg
111.jpg
SDC12713.JPG

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”