Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sony VW40 projektor, Bydium 100", Vögels

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
tango69
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Re: Sony VW40 projektor, Bydium 100", Vögels

Hozzászólás Szerző: tango69 »

Bocsánat, most látom, hogy rossz helyre postoltam, szeretnék kérni egy admint, hogy mozgassa már át legyen oly kedves a megjelenítőkhöz.
Előre is köszönöm.

tango69
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Sony VW40 projektor, Bydium 100", Vögels

Hozzászólás Szerző: tango69 »

Sziasztok!

Dedikált szoba megszünése miatt eladásra kínálom az alábbi szettet:

- Sony VPL VW40 házimozi projektor. Új korától enyém, szóval nem zsákbamacska. (Eredeti első lámpa van benne 1326 órával. Szerviz menü fotózva.)
Nagyon keveset ment, a korához képest, azt is low lamp módban. Nem volt buherálva, csak évente kitakarítva.
Volt HW-10 em is egyébként, és ez maradt meg. Ebben motoros a zoom, és a lens shift, illetve kontrasztosabb volt a képe.
Aki nem ismerné: https://www.projectorreviews.com/sony/s ... or-review/
- BYDIUM 100"-es fix keretes, feszített vászon, gyönyörű flokkolt fém kerettel. Anno megvettem felraktam, és ennyi. Pontos adataira már nem emlékszem, talán 1.0-ás gain, de ebben nem vagyok biztos.
- Vögels menyezeti teleszkópos konzol. Minden irányban állítható, teherbírása bőven meghaladja a sony 11 kilóját. (Csak ez önmagában közel 80 000 volt annó.
Bydium.jpg
Bydium.jpg (1.5 MiB) Megtekintve 368 alkalommal
SONY VPL VW40.jpg
SONY VPL VW40.jpg (2.04 MiB) Megtekintve 368 alkalommal
Sony info.jpg
Sony info.jpg (1.33 MiB) Megtekintve 368 alkalommal
Sony tav.jpg
Sony tav.jpg (2.03 MiB) Megtekintve 368 alkalommal
A vászon szétszerelve pihen már jó ideje, (becsomagolva/betekerve) ezért a projektor kipróbálására csak falon van lehetőség.
Megtekinthető Miskolc mellett.
Személyes átvételt preferálnám, illetve szeretném egyben értékesíteni. Amennyiben több elemre is van jelentkező, lehet szó a megbontásról. Illetve Arcam HM erősítő érdekelhet, természetesen értékegyeztetéssel.
Ár: 150 000 a komplett szett.
Tel: +36 70 háromhúsz 1935
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tango69 2022.03.14., hétf. 16:47-kor.

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”