Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wharfedale 5.1 házimozi szett eladó
- SzabadkaiAttila
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Wharfedale 5.1 házimozi szett eladó
Elvitték a hangfalakat nagy részét, csak a center maradt, azt majd külön felteszem a Hangsugárzókhoz, ezt a témát zárom.
- SzabadkaiAttila
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Wharfedale 5.1 házimozi szett eladó
Front: Wharfedale Diamond 8.4 + talpak és tüskék
Center: Wharfedale Diamond 8 Centre
Surround: Wharfedale Diamond + Vogel's VLB200 fali konzol
Sub: Wharfedale Power Cube 10
Erősítő: Sony STR-DE585 távirányítóval
Bluetooth 5.0 vevő optikai és coax kimenettel
Kábelek: hangfalkábelek banándugókkal, optikai, Van den Hul coax
Költözés miatt eladóvá vált egy komplett házimozi szett, mindene működik, egész mostanáig használtam, nincs hibátlan állapotban, de szerethető rendszer szerintem.
Frontok (150 W, 6 Ohm)
Megvannak hozzá a gyári talpak és tüskék, minimális fóliasérülés van rajta, a membránok épek, a grillek is rendben.
Center (100 W, 6 Ohm)
Membránok, fólia, grillek rendben, az egyik gumitappancsa elveszett költözés közben.
Surround (100W, 6 Ohm)
A kettős kábelezést összekötő hidak fele nincs meg, ezeket vastag fonott hangfalkábellel pótoltam, teszi a dolgát.
Az egyiket sikerült leejteni, ezért ennek több helyen sérült a burkolata, le vannak verve a sarkai, a hangszórót javítani kellett, ezt szakember végezte kb 2 éve, azóta használom gond nélkül. Grillek épek.
Tavaly vásárolt Vogel's fali konzol párral.
Sub (100W aktív)
25cm-es, lefelé sugárzó bass-reflex , 32 - 170 Hz, szabályozható keresztváltó
Fóliasérülések vannak rajta, membránközép porvédője be van horpadva, a hangját nem befolyásolja. Tavaly szervizelték, kondenzátorokat cseréltek rajta.
Erősítő (5 x 100W @ 8 Ohm)
Van rajta optikai (TV-t ezzel kötöttem rá) és coax (Bluetooth vevőhöz) bemenet is, megvan az eredeti távirányítója.
A sub RCA kimenete kontaktos, 10 percet kellett játszanom vele, mire úgy állt a kábel, hogy szóljon, de utána tette a dolgát.
Bekapcsolás után a két front pár percig halkan szól, ahogy bemelegedett már normál hangerővel szólnak. Ezt még nem vittem szervizbe, Budapesten nem ismerek olyat, aki foglalkozik ilyennel, a pécsi szakihoz visszavinni meg elég körülményes lett volna, és annyira nem zavart, használtam így.
Bluetooth vevő
Levehető külső antennája van, így is elég jó a vétel, de így ha akarod még nagyobbra is cserélheted.
Bluetooth modul: CSR8670 5.0, támogatja az APT-X lossless-t
Kimenetek: coax, optikai, analóg
Micro USB kábelt és tápot adok hozzá.
Kábelek
Mind az 5 hangfalhoz van Nakamichi/Kácsa banándugókkal szerelt hangfalkábel.
Plusz két darab hosszú mono RCA kábel a subhoz.
Van den Hul D102 MKIII coax interconnect a Bluetooth vevőhöz.
A teljes szett ára kerek 100eFt, a hibák tudomásul vételével, Budapesti átvétellel.
Center: Wharfedale Diamond 8 Centre
Surround: Wharfedale Diamond + Vogel's VLB200 fali konzol
Sub: Wharfedale Power Cube 10
Erősítő: Sony STR-DE585 távirányítóval
Bluetooth 5.0 vevő optikai és coax kimenettel
Kábelek: hangfalkábelek banándugókkal, optikai, Van den Hul coax
Költözés miatt eladóvá vált egy komplett házimozi szett, mindene működik, egész mostanáig használtam, nincs hibátlan állapotban, de szerethető rendszer szerintem.
Frontok (150 W, 6 Ohm)
Megvannak hozzá a gyári talpak és tüskék, minimális fóliasérülés van rajta, a membránok épek, a grillek is rendben.
Center (100 W, 6 Ohm)
Membránok, fólia, grillek rendben, az egyik gumitappancsa elveszett költözés közben.
Surround (100W, 6 Ohm)
A kettős kábelezést összekötő hidak fele nincs meg, ezeket vastag fonott hangfalkábellel pótoltam, teszi a dolgát.
Az egyiket sikerült leejteni, ezért ennek több helyen sérült a burkolata, le vannak verve a sarkai, a hangszórót javítani kellett, ezt szakember végezte kb 2 éve, azóta használom gond nélkül. Grillek épek.
Tavaly vásárolt Vogel's fali konzol párral.
Sub (100W aktív)
25cm-es, lefelé sugárzó bass-reflex , 32 - 170 Hz, szabályozható keresztváltó
Fóliasérülések vannak rajta, membránközép porvédője be van horpadva, a hangját nem befolyásolja. Tavaly szervizelték, kondenzátorokat cseréltek rajta.
Erősítő (5 x 100W @ 8 Ohm)
Van rajta optikai (TV-t ezzel kötöttem rá) és coax (Bluetooth vevőhöz) bemenet is, megvan az eredeti távirányítója.
A sub RCA kimenete kontaktos, 10 percet kellett játszanom vele, mire úgy állt a kábel, hogy szóljon, de utána tette a dolgát.
Bekapcsolás után a két front pár percig halkan szól, ahogy bemelegedett már normál hangerővel szólnak. Ezt még nem vittem szervizbe, Budapesten nem ismerek olyat, aki foglalkozik ilyennel, a pécsi szakihoz visszavinni meg elég körülményes lett volna, és annyira nem zavart, használtam így.
Bluetooth vevő
Levehető külső antennája van, így is elég jó a vétel, de így ha akarod még nagyobbra is cserélheted.
Bluetooth modul: CSR8670 5.0, támogatja az APT-X lossless-t
Kimenetek: coax, optikai, analóg
Micro USB kábelt és tápot adok hozzá.
Kábelek
Mind az 5 hangfalhoz van Nakamichi/Kácsa banándugókkal szerelt hangfalkábel.
Plusz két darab hosszú mono RCA kábel a subhoz.
Van den Hul D102 MKIII coax interconnect a Bluetooth vevőhöz.
A teljes szett ára kerek 100eFt, a hibák tudomásul vételével, Budapesti átvétellel.
- Csatolmányok
-
- IMG_8103.jpg (978.22 KiB) Megtekintve 634 alkalommal
-
- IMG_8107.jpg (1003.11 KiB) Megtekintve 634 alkalommal
-
- IMG_8109.jpg (1020.75 KiB) Megtekintve 634 alkalommal
-
- IMG_8108.jpg (671.06 KiB) Megtekintve 634 alkalommal
-
- IMG_8110.jpg (784.48 KiB) Megtekintve 634 alkalommal
-