Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo RZ800 + Jamo C szeria 7.0
Re: Onkyo RZ800 + Jamo C szeria 7.0
Pár kép:
Kerekítem 400eFt-ra! Hétvégén rakok fel képeket.
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 143
Szuper "kis" szett, tök jó áron!
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset
Onkyo RZ800 + Jamo C szeria 7.0
Sziasztok!
Teljes rendszer felszamolas miatt megvalok hazimozi rendszeremtol, 3 havonta 1 filmert folosleges tartogatnom..
A szett elemei:
Erosito: Onkyo RZ800 DTS-X, Atmos, szinte mindent tud. Teljes karcmentes, minden tartozeka, dobozaban.
Hangfalak: Jamo C607, C601, C60cen, C60Sur.
Mindegyik sotet alma szinu.
Teljesen hibatlanok, karcmentesek, a 601 ki se lett veve a dobozabol. (5.0-ba hasznaltam)
Dobozok megvannak.
Kabelek- Supra Ply 3.4 kb. 160-170cm a frontokhoz. Kb 60-70cm-es szinten Supra Ply 3.4 a centernek. Mindegyik banandugozva.
A hattersugarzok kabele marad, amugy is valami noname.
Atvetel csak szemelyesen Budapesten, itt meghallgathato/kiprobalhato.
Kepeket kesobb teszek majd fel, vagy keresre kuldok is.
Ara: 410eFt kompletten.
Teljes rendszer felszamolas miatt megvalok hazimozi rendszeremtol, 3 havonta 1 filmert folosleges tartogatnom..
A szett elemei:
Erosito: Onkyo RZ800 DTS-X, Atmos, szinte mindent tud. Teljes karcmentes, minden tartozeka, dobozaban.
Hangfalak: Jamo C607, C601, C60cen, C60Sur.
Mindegyik sotet alma szinu.
Teljesen hibatlanok, karcmentesek, a 601 ki se lett veve a dobozabol. (5.0-ba hasznaltam)
Dobozok megvannak.
Kabelek- Supra Ply 3.4 kb. 160-170cm a frontokhoz. Kb 60-70cm-es szinten Supra Ply 3.4 a centernek. Mindegyik banandugozva.
A hattersugarzok kabele marad, amugy is valami noname.
Atvetel csak szemelyesen Budapesten, itt meghallgathato/kiprobalhato.
Kepeket kesobb teszek majd fel, vagy keresre kuldok is.
Ara: 410eFt kompletten.