Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Clarus Callisto 5.1 házimozi szett + Yamaha RXV540RDS erősitő

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Nekem si akkoriban volt ilyen szettem, mikor a hirdető vette. Szuper hangfalak, főleg ennyiért.
Jól installálva baromi jó hangot lehet kihozni a szettből. A sub elhelyezése nagyon fontos.
Talán sokan tudják, hogy volt "némi" közöm a Clarushoz pár évig, ha kérdés van, akkor engem is kereshettek.
Naim-ZU

Jano156
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Jano156 »

A Clarus dobozok nem voltak kaphatóak "grill"-el, tehát csak ez a kivitel volt, minden doboz valódi fafurnér borítással készült!
Adott árért jó szett szerintem!
Külön kiemelném hogy a Callisto center a cég egyik legjobban eltalált doboza!
Nagyon merev doboza (mindre igaz), jól eltalált méretezése nagyon jó hangra képes (jóval drágább centerek mellett is)!
Régen nállam egy 60kg-os tv pihent rajta és meg sem kottyant neki (kevés dobozra mertém rátenni)!
Kár a sérülésekért!
20-25 nm-es szobát gond nélkül megtölt igazi mozi hanggal!

Ha jól látom akkor a szett a következő:
Callisto front, Callisto center, Callisto/Charon sub, Charon/Callisto dipol háttér.
Yamahákat, kábeleket egészítse kiahirdető.

No és merre lehet megtekinteni, meghallgatni, megvenni?

Megvenni meghallgatni Budapest 22. kerületében Rózsavölgyben van lehetőség

Jano156

Elnézést a pontatlanságért, nem vagyok olyan nagy szaki a témában. Kábeleket adom mellé. És csak az erősítő van a setthez típusa yamaha rx v540rds

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Udv,
Tudnal esetleg teteles listat irni h a szett mely darabjai serultek? Vagy csak azok amelyek foton latszanak?
A center egyik hangszorojan latok egy kis "irdalast".
Hirdetes cimeben szerepel, hogy erosito is benne van. Latszik egy lejatszo is, ami ott van, akkor velhetoen o nem resze a hirdetesnek. - SZERK: latom ezt irtad, benne van.
Esetleg ha leirod meg, hogy a kabelek is reszet kepezik-e az eladasnak az is segit megelozni kerdeseket.
Grillek vannak a hangfalakhoz?
Sok sikert az eladashoz, nem hallottam meg ilyen rendszert, de szerintem ezert az osszegert ennel joval alacsonyabb kategorias szettet vehetnenk manapsag....
A Clarus dobozok nem voltak kaphatóak "grill"-el, tehát csak ez a kivitel volt, minden doboz valódi fafurnér borítással készült!Adott árért jó szett szerintem!
Külön kiemelném hogy a Callisto center a cég egyik legjobban eltalált doboza!
Nagyon merev doboza (mindre igaz), jól eltalált méretezése nagyon jó hangra képes (jóval drágább centerek mellett is)!
Régen nállam egy 60kg-os tv pihent rajta és meg sem kottyant neki (kevés dobozra mertém rátenni)!
Kár a sérülésekért!
20-25 nm-es szobát gond nélkül megtölt igazi mozi hanggal!

Ha jól látom akkor a szett a következő:
Callisto front, Callisto center, Callisto/Charon sub, Charon/Callisto dipol háttér.
Yamahákat, kábeleket egészítse kiahirdető.

No és merre lehet megtekinteni, meghallgatni, megvenni?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Jano156

köszönöm szépen a segítséget és a kedves szavakat=) azt hiszem innentől itt próbálom eladni a hangtechnikás dolgaimat nem prohardwaren

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Hozzászólás Szerző: Tul »

Hú, ez a szett ezért a pénzért nagyon erősen best buy most a fórumon!! Ez még épp az a méret a Clarus termékek közül, ami nem megalomán felhasználók számára is vállalható Régen mennyit ültem Miskolcon a forgalmazónál, vágyakozva, ilyet hallgatva.. 

A hibák ellenére is szuper ár, drukkolok, hogy gyorsan elvigyék 

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2104

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Tetszik a hirdetés, biztos nagy lesz a látogatottsága.
Sikeres eladást!
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6324

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ebben a hirdetésben egy olyan egyszer sem használt házimozi settet szeretnék meghirdetni melytől garantáltan a hanyatt dobja magát a kedves vevő.

Üdv a fórumon!
A hirdetésed átraktam a helyére.
Ha megadnád a Yamaha erősítő típusát az valószínűleg segítene az eladásban.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Jano156

Ebben a hirdetésben egy olyan egyszer sem használt házimozi settet szeretnék meghirdetni melytől garantáltan a hanyatt dobja magát a kedves vevő.A sett ugyan 14 éve lett vásárolva mégse volt egyszer sem használva, csak kipróbálva. Ennek okát komoly érdeklődő számára szívesen kifejtem.A sett tagjai : 2 front; 2 rear; 1 Center; 1 aktív sub.A sett a rossz tárolás és szállítás eredményeképpen hibákat szenvedett el melyek csak és kizárólag esztétikai jellegűek, működésében nem befolyásolják. Képeken minden korrektül látható, nem árulok zsákba macskát. A számlát természetesen a rendszerrel együtt tudom adni.
A teljes ár 150.000ftA rendszerhez adok még : Teljes, általam elkészített kábelezést (4-5m/hangfal), mely segítségével azonnal üzembe helyezhető. Yamaha erősítőt mely ugyancsak 0órás és kifejezetten ehhez a setthez vették. A rendszer komoly érdeklődő számára kipróbálható, egyben elvihető és azonnal beüzemelhető.

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”