Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Marantz - Mordaunt-Short

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
Skabadee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Marantz - Mordaunt-Short

Hozzászólás Szerző: Skabadee »

Az erősítők és a hangsugárzók témába áthelyezve...ezt a témát zárom.

Skabadee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Marantz - Mordaunt-Short

Hozzászólás Szerző: Skabadee »

Költözés miatt eladóvá vált szeretett és megbecsült, gondosan válogatott rendszerem. Megvásárlásuk előtt rengeteg tesztet olvastam az eszközökről külön-külön is és úgy választottam ki őket hogy abszolút passzoljanak egymáshoz.
Mindegyik eszközt újonnan márkaboltból vásároltam, így számlák, dobozok, leírások, garanciajegyek, tartozékok természetesen hiánytalanul megvannak.

A rendszer elemei egytől egyig hibátlan, szinte új állapotnak örvendenek, nagyon keveset használtam őket (sajnos idő hiányában).
Mivel újonnan vettem minden eszközt, így magam járattam be őket alaposan, ellenben soha nem voltak meghajtva - mindegyik eszköz hajszálkarcmentes, gyakorlatilag olyan mintha a szalonból vásárolná az új tulaja őket ( pl az erősítőn és a médialejátszón még a fólia is rajta van:).

És akkor erről lenne szó:

1. Marantz SR7009 avr
2. Marantz NA6005 network médialejátszó
3. Mordaunt-Short MS500 THX hangfalszett. 

Azt hiszem egyik rendszer-elemről sem kell semmit írnom, aki jártas a témában ismeri őket, szerintem részemről nem szükséges őket hypolni.
Az avr és a lejátszó természetesen - mivel számomra fontos az összhang megjelenésben is nemcsak a hangzásban- pezsgő színű, a hangfalszett a hozzá illeszkedő világos bükkfa, mármár juhar árnyalatú.

A szettet nem szeretném megbontani, elsősorban egyben eladó - és a vevőnek a minőségi hangfalkábeleket ajándékba adom.
( Egyébként a rendszerhez készíttettem egy méretpontos hifiállványt is a Kellonet-esekkel ami  - ha valakit érdekel - szintén eladó)

Próbáltam korrekt árat megadni, mivel nem szeretném sokáig hirdetni és figyelembe vettem hogy kb 2 éve összesen 1M volt az ára kábelek és állvány nélkül persze...

Így hát mit szólnátok 580.000 Ft-hoz?

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”