Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Samsung HT DB 300 komplett házimozi rendszer eladó

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: kopaszka »

Nos mivel nem nagyon van érdeklődő, így mérsékelném az árát. Legyen 15e HUF a komplett házimozi rendszer, ehhez már csak kábelek kellenek... Vaterafutárral küldöm, ha postázni kell...

kopaszka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: kopaszka »

Eladó egy Samsung HT DB 300 komplett házimozi rendszer. A szett beszámításból került hozzám, előző gazdája sokáig nem használta. Íme egy link, ahonnan a használati utasítást le lehet tölteni és onnan sokkal több mindent meg lehet tudni belőle.

http://www.samsung.com/hu/support/model/HTDB300RH/EDC

Ami érdekes, hogy van 2 db analóg RCA bemenet továbbá 1 db optikai digitális bemenet, így lehet a készülékhez további eszközöket csatlakoztatni. Mivel nem zsákbamacskát árulok, így kötelességem leírni, hogy az eszközön egy-két helyen minimális karcok találhatók, működése viszont kifogástalan. 

Az eladás tárgyát nem képezi a hangfalak és a lejátszó közötti hangfalkábelek. Azokat sajnos nem kaptam hozzá. A gyári kábeleket innen lehetne rendelni

http://www.hqelektronika.hu/hu/category ... AMSUNG&p=3

Én ebbe nem szeretnék beruházni mivel nem tudom, hogy a következő tulajnak elég lenne-e egyáltalán a gyári hangfalkábel mérete.
Továbbá jó tudni, hogy a Samsung elég érdekesen oldja meg a hangszóró kábel csatlakozását a készülékekhez. Egy érdekes fajta stekkeres megoldást használnak. Ez a korábbi tulajnál úgy volt megoldva, hogy a hangszórókábelek végére 2,5-es hosszabb fajta érvéghüvely volt roppantva, ennek a 2,5-es hüvelynek pont olyan a belső átmérője, hogy simán rá lehet tolni a stekker helyett a csatlakozóra. Tapasztalatból mondom, mert én csináltam meg neki
Ára: az 5 db kishangszóróért és 1 db subból álló hangszóró készletért továbbá az erősítővel egybeépített lejátszóért 20e HUF-ra gondoltam.
Ha valaki igényli, akkor szívesen küldök hozzá érvéghüvelyt, amit külön be tudok szerezni a helyi boltban. További igény szerint rá is roppantom 1,5mm-es hangfalkábelre, ha valaki megmondja, hogy hangfalanként hány méterre van szüksége... Természetesen ebben az esetben nem kell csak az anyagdíjat kifizetni, amit bolti nyugtával fogok igazolni. További kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre.

Lezárt

Vissza: “Komplett rendszerek és több komponens együtt”