Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Spendor, Naim, Atc, Chord Cable, Fisch Audiotechnik, Soundcare Stb.
Üdv, a hirdetés érvényes.
Erősítő + hangfal: 4500 euró.
Üdv mindenkinek.
Az ajánlat még érvényes.
Jó cucok olcsón vegyétek?
Üdv mindenkinek.
Az ajánlat még érvényes.
Még aktuális a hirdetés.
Üdv mindenkinek.
Üdv,
itt a húsvéti árcsökkenés !
Szóval: a hangfalpár ára 100, az erősítő ára 100, a hálózati szűrő, a CD-lejátszó és a Signature hangfalkábelpár ára 50-50 euróval csökken.
A rendszer egybeni eladása esetén az új ár 6500 euró!
Kellemes ünnepet mindekinek!
Üdv,
mivel a jószándékú hozzászólások ellenére is elég sokan érdeklődnek az eladásra kínált hi-fi rendszer egyik s másik tétele iránt, közkívánatra úgy döntöttem, hogy bizonyos feltételek mellett külün-külön is áruba bocsátom őket.
A feltétel az, hogy a tételek külön-külön is eladók, de csak egyidőben. A hidetésem elején megmagyaráztam, hogy miért, azt hiszem ez érthető és elfogadható is.
(Ha valaki úgy dönt, hogy az ár megfelelő számára, arra kérem, hogy becsületszó mellett, szóban foglalja le a terméket, a rászánt pénzt egy időre tegye a bankba és fialtassa.
Amikor minden tételre megvan a vevő, akkor, kérem őket, hogy közösen egyeztessenek arról, hogy miképp tudják hazavinni a megvásárolt terméket.)
Tehát:
1. Spendor S9e hangfalpár: 2500 euró
2. ATC SIA2-150 int. erősítő: 2000 euró
3. Naim CD 5i (mk2): 700 euró
4. Chord Signature hangfalkábel: 700 euró
5. Chord Epic Twin hangfalkábel + 8 db WBT 0645: 300 euró
6. Chord tápkábel: 175 euró
7. Topflex tápkábel: 60 euró
8. Siltech interkonnekt: 180 euró
9. Fisch Audiotechnik Reference Line szűrő/elosztó: 750 euró
10. Soundcare rezgéscsillapító: 35 euró.
Arra kérem az esetleges érdeklődőket, hogy komoly igényüket e-mail-ben jelezzék egyeztetés végett.
Akik meg csak bekiabálni akarnak a pálya széléről, azokat kérem, tegyék meg máshol.
Köszönöm.
Mondjuk ez a szín dolog érdekes(hangszóró), mert ez is ilyen világos!
http://dengor01.narod.ru/index/0-64
olyan mint a szlovén palié! Egyébként megvédve a szlovén palit(annak ellenére, hogy a 7800€-s ár "picit" tulzás), hogy megbízható. Én már vettem Tőle egy hangfalkábelt. Nem is olcsót. Előre elküldte, utólag kellett fizetnem.
Üdv,
amit a képen látsz, az a Spendor S9e gyártásának kezdeti idejéből való.
A mélynyomó, ha jól emlékszem, egy speciális papír-kevlár "ötvözet", színe eredetileg világosszürke. A hangfal mélytartománya fenomenális, de jó erősítőt feltételez. A kezdeti vélemények szerint a mélytartomány e hangfalak esetében kicsikét "megszaladt". Ezért a Spendor, az utolsó sorozatok esetében egy speciális anyaggal impregnálta a mélynyomó membránját (ettől a fekete szín), így a mélytartomány leképezése precízebb lett. Úgy, ahogy köll.
Ha a szlovén eladó megbízható, szó se róla, tőle kell vásárolni, jó a Spendor régebbi szériája is.
(Egyébként zárójelben teszem hozzá, hogy hazudik. Ő is, meg a német eladó is, aki a múlt héten még az audiomarkt-on kínálta a portékáját. A Spendorok új, bolti ára 4800 volt, legtöbb 5000 euró (Romániában pl.). Én, ha megbontanám a rendszert, 2700 euró körül adnám, talán még olcsóbban is.
De, kedves ruczak, ne az én áram legyen a irányadó, hanem a szlovén koma "2/5-öd vagy harmad ára", a 3300 euró.
Tőle vegye meg Spendort, aki akarja.
A te áraid az angliai árak (!), melyek messze mások a kontinentális (német, romániai, magyarországi stb.) árakhoz viszonyítva.
Erről én nem tehetek, hanem a kereskedők, akiktől mindannyian vásárolunk. Te is.
Pótolom a hiányzó információkat, ezért közlöm az irányadó kontinentális európai bolti árakat.
A hangfalak valós árát már közöltem, a Naim ára 1298 euró volt (s még most is az, mert itt-ott vadiúj 5i/2-est még lehet kapni), az erősítőé általában 3950-4350 euró között alakul MOST (az USA-ban meg 5000 USD körül). A Fisch hálózati szűrő új ára 1150-1280 euró, a Signature kábelé pedig amikor én vettem 1250 volt, példának okáért.
S ha még hozzátesszük a többi "apróságot" is, akkor megint csak azt kell mondanom, az általam kért ár korrekt.
Egy ilyen kategóriájú rendszernek EZ az ára, még használtan is. Ha tetszik, ha nem. Főleg, hogy alig használt, megkímélt, esetenként még garanciás dolgokat árulok.
Ha nem tetszik, OK, az is rendben van, akkor meg máshonnan, mást kell venni, olcsóbbat kell keresni, hogy beleférjen a keretbe.
Üdv mindenkinek.
Nem lehet, hogy csak ennyire nehezen fényképezhető anyagból van Neten keresve olyan, mintha vagy ötféle hangszóróval lenne a színe alapján. Az egész világosszürkétől megy a teljes feketéig.Ja, valami ilyesmi lehet. Van itt Spendor kereskedő?
Az ár, amit kérek, más hozzáértők szerint is, korrekt.
Az árral kapcsolatban mindössze egyetlen hozzáértő van, az pedig a vevő. Azaz, az a személy, aki majd odaadja érte a pénzét cserébe. Itt senki más, beleértve magamat is, nem lehet hozzáértő ebben a kérdésben.
.
Nem lehet, hogy csak ennyire nehezen fényképezhető anyagból van Neten keresve olyan, mintha vagy ötféle hangszóróval lenne a színe alapján. Az egész világosszürkétől megy a teljes feketéig.
olyan mint a szlovén palié! Egyébként megvédve a szlovén palit(annak ellenére, hogy a 7800€-s ár "picit" tulzás), hogy megbízható. Én már vettem Tőle egy hangfalkábelt. Nem is olcsót. Előre elküldte, utólag kellett fizetnem.
ez is
http://theartofsound.net/forum/showthre ... endor-S9Es
Picit utánanéztem egy két dolog új árának, mert érdekel innen valami(k). A hangfal(2,895£), az erősítő(2379£), és a cd játszó(975£) ára kb 7800€. A Chord kábelek ilyen drágák lennének? Ha egyben szeretnéd eladni, akkor egy Chord árlistát sztem érdemes lenne belinkelned ide valahonnan. Mert, hogy ha kb jó árakat találtam, akkor az elosztó és a kábelek legalább 5000€ értékűek újonnan.
Sajnos nem így van.
Nézd meg a használt Dyno árakat.
Üdv, atc,
nem kívánok vitába szállni, főleg nem a Dynaudio árakat illetően.
Egyrészt azért, mert én nem azt árulok , másrészt tényleg nem ismerem (azért, mert nem szeretem) őket. Ami a Dynókra mérvadó lehet, nem biztos, hogy mindenre is az.
Nyilván, a használt termék ára függ a márkától is (gondolom, akár az autóknál), másrészt a műszaki állapottól, kortól (pl. még garanciás-e, mint pl. az én esetmben), attól is, hogy egy sikeres, jól eltalált termékről van-e szó, vagy egyről a sok hasonló közül.
Ha már a hangfalakról esett a szó, hadd illusztráljak én is egy példával.
A Spendor S9e-t itt is árulják, a kontinens egyik menőnek számító szakportálján:
http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=9697681999&
Megfigyelhető, hogy a szlovén tulaj (ő sem postázza külföldre, így a vásárlónak ugyanúgy le kell ugrania érte) 2011 óta hirdeti a 9 hónapos hangfalpárt, picivel kevesebb mint fél áron.
Namármost, aki életében legalább látott egy Spendor 9e-t, az rögtön kiszúrja, hogy a szlovén koma hangfalai nem lehetnek 9 hónaposak. Egyrészt azért, mert a modell gyártása 2-3 éve megszűnt ( ), másrészt elég csak ránézni a mélynyomóra (a színére, pontosabban) és összehasonlítani az én fotómon szereplő hangfal mélynyomójának a színével. A különbségre, s arra, hogy ez mit jelent, bővebben nem térek ki, járjon utána az, akit érdekel. Megjegyzem, hogy az én hangfalaim most mentek ki a garanciából.
A szlovén eladó azt írja, hogy a "limited edition" Spendorok új ára 7500 euró volt, továbbá, hogy 3300-ért adja őket.
Az én „szinte fél áron" messze, de messze alacsonyabb , mint a szlovén eladóé, még akkor is, ha úgy döntök, hogy megbontva adom el a rendszert. (Kisebb még annál a használt és összekarcolt S9e hangfalpárnál is, amit még tavaly a márka szögedi forgalmazójának honlapján kínáltak eladásra nem is oly régen. )
Ugyanott, a múlt héten egy német akárki kínált egy szintén öreg S9e párost (a hirdetését nem újította meg, így most épp nem látható). ami szerinte is 7500 pengő euróba került. Eladási árat nem mondott, de ő is "megfelelő" ajánlatot várt a németországi utazásra vállalkozó érdeklődőtől.
Még egyszer, én nem távol-keleti bóvlit, lestrapált akármit kínálok, hanem a hangfalakat és az interkonnektet kivéve, még most is gyártott készülékeket, komponenseket, jó nevűnek tartott gyártóktól.
Az ár, amit kérek, más hozzáértők szerint is, korrekt. Még akkor is, ha az többeknek talán picikét soknak tűnik.
Üdv mindenkinek.
Részben egyet kell értenem azzal a véleménnyel is, amely a 2/5-ös, illetve 1/3-os eladási árra vonatkozik; talán azzal az észrevétellel, hogy az általában a kommersz hifi-re a mérvadó.
Sajnos nem így van.
Nézd meg a használt Dyno árakat.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Üdv,
köszönöm a hozzászólásokat.
Valszeg igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy külön-külön könnyebb lehetne eladni a rendszer összetevőit. Talán így még jobb árat is kaphatnék.
Részben egyet kell értenem azzal a véleménnyel is, amely a 2/5-ös, illetve 1/3-os eladási árra vonatkozik; talán azzal az észrevétellel, hogy az általában a kommersz hifi-re a mérvadó.
H-manus
Szvsz mindenkinek szíve joga úgy és annyiért beárazni a portékáját, amennyit szeretne érte kérni, kapni. Majd a piac eldönti, sikerült-e a megfelelő árat belőni. Ha valaki nem teljesen ért egyet az árral, inkább privátban jelezze az eladónak, ne a hirdetésben.
Az viszont igaz, esetleg bontva könnyebben elkel.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Sajnos azt gondolom, hogy komplett rendszert csak nagyon nyomott áron lehet eladni! Az, hogy valaki pont ilyet keressen elég valószínűtlen. Mint írtad kb 13000€ az új ára. 7000€ fél ár felett van. Ha szétnézel, láthatod, hogy sokminden(a jó állapotúak is) 2/5, 1/3 áron mennek el! Nem bántásként írom, de így egyben, 5000€-ért talán lehetne vevőt találni rá!
Sztem! De ne legyen igazam! Sikeres értékesítést kívánok!
Sztem legalább tájékoztató jelleggel érdemes lenne kiírnod, hogy az egyes darabokért mennyit kérnél, ha megbontanád a rendszert!
Üdv, örülök, hogy még vannak, akik értékelni tudják a jó hifit.
„Kockázatok, mellékhatások”, ezt nem igazán értem. Az Unión belül vámmentesség van, mindenki szabadon jár-kel, a vámosok, pénzügyőrök, rendőrök stb. többé nem foglalkoznak ilyesmivel, a határon akadálymentesen lehet átmenni... Nem lopott holmit vagy zsákbamacskát kínálok, minden ettől a kereskedőtől származik: www.audioconcept.ro (rá lehet kérdezni nyogodtan, sőt, örülnék, ha erre sor kerülne).
Semmi gond, hogy a „biztonság kedvéért” a vevő (k) többedmagával jöjjön, ha nem bízik az erdélyi közállapotokban, netán az eladó személyében. Én előre nem kérek pénzt, nem vagyok Ebay.
Ami tényleg „akadály”, az az, hogy valaki veszi-e a fáradtságot és autózik-e 6-7 órát a határtól. Egy 25 éves rádiósmagnó nem éri meg a fáradtságot, de egy komplett 100+ kg-os rendszer, talán igen. A moteles meghallgatás, nem is tudom..., még az én 18 nm-es tömbházszobám sem az ideális zenehallgatásra, messze nem az a rendszert potenciálját tekintve, de egy gipszkartonos motelszoba vagy étterem, hát..., az biztos meggondolásra készteti még a legtapasztaltabb „audiófülest” is.
A meghallgatáshoz ÉN mindenképpen ragaszkodom, a későbbi vitákat elkerülendő. 7000 euró azért nem kis pénz, én biztos meghallgatnám, még akkor is, ha a számlámon még 100-szor ennyi pénz lenne.
Minden jót,
H-manus
Fantasztikus összeállítás, ritkaság az ilyen az AVX-en. Ha itt lenne Magyarországon, talán még a kétmillió fölötti ár se lenne túl nagy akadály. De ráadásul még Erdélybe elmenni érte.... Nem csak az út költsége és időigénye miatt, hanem az egyéb "kockázatok és mellékhatások" miatt is erre aligha akad vállalkozó.
Talán ha egy ésszerű megoldás keretében vállalnád, hogy legalább a határig elhozod, lenne esélyed arra. hogy nálunk adod el. Aki ilyen rendszert akar venni, és van rá pénze, az nem igazán ragaszkodik a meghallgatáshoz - ami egyébként például egy határmenti kisváros moteljében is megoldható.
Ment pü!
Helló, köszönöm, olvastam.
Van egy javaslatom: egyelőre (amúgy érdeklődés szintjén), ha valakit érdekel valamelyik komponens jelezze (akár itt, akár mail-ben).
Ha összejön a megfelelő számú érdeklődő, akkor könnyebben tudok külön árat mondani mindenik részegységre.
Gondolom, több vevő számára is könyebb és kifizetődőbb az utazás, ez csupán egyeztetés kérdése.
Tehát: eddig egyvalaki jelezte, hogy érdekelné a Spendor hangfalpár.
Más érdeklődő?
Szomorú vagyok!Egy ilyen rendszert csak nagyon nyomós ok miatt ad el valaki.
Sok sikert az eladáshoz!
Szép estét mindenkinek!
Köszönöm a „részvétnyilvánításokat”, , de ez van, úgy döntöttem, eladom a rendszert.
Mint mondtam, nincs már időm rá, ezért örülnék annak, ha valakinek ugyanolyan örömet szerezne, mint nekem anno.
A hirdetést még kiegészítem azzal, hogy a további árengedmény mintegy 500 euró, ami azt jelenti, hogy 7 ezerért (s ez már a végleges ár!) a komplett rendszer elvihető.
Tekintettel arra, hogy a bolti listaár amúgy 13-13,5 ezer euró körül alakul(t), ez szinte félár. Hátha megéri valakinek.
Üdv.