Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy M3 hangváltó alkatrészeket keresek :-)
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 349
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ha tetszik a hangja, akkor miért szeretnéd átépíteni, kicserélni a váltóját?
Gondolom itt: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... 1l%C3%A1s/ szívesen segítenek neked!
Hát, ha van lehetőség javítani a hangján, akkor szívesen megtenném ;-) Nem nagy munka, nem sok pénz, de csak úgy nekiállni nem lehet: hangváltót tervezni nem tudok ;-)
Köszönöm a linket, eszembe sem jutott... Most megkérdeztem ott!
Üdv: Vasti
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Sziasztok!
Tannoy M3 hangdobozaim hangváltójának cseréjét tervezem - mivel akkoriban több helyen olvastam, hogy határozottan javul tőle a hang - körülbelül 10 éve ;-) Mindig halogattam, mert gondoltam majd lecserélem őket, de most már így 12-13 év után annyira megszoktam őket, hogy valószínűleg maradnak még legalább ennyi ideig...
Ehhez keresek alkatrészeket, ÉS hangváltó rajzot ;-)
Úgy emlékszem, kétféle megoldás volt akkoriban: néhányan az eredeti hangváltót építették újra jobb alkatrészekkel, mások áttervezett (egyszerűbb) hangváltót építettek.
Kérem, hogy akinek van tapasztalata, ötlete, információja, az segítsen nekem akár itt, akár privátban!
Előre is köszönöm, üdv: Vasti
Szia!
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ha tetszik a hangja, akkor miért szeretnéd átépíteni, kicserélni a váltóját?
Gondolom itt: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... 1l%C3%A1s/ szívesen segítenek neked!
Üdv: Attila
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 349
Sziasztok!
Tannoy M3 hangdobozaim hangváltójának cseréjét tervezem - mivel akkoriban több helyen olvastam, hogy határozottan javul tőle a hang - körülbelül 10 éve ;-) Mindig halogattam, mert gondoltam majd lecserélem őket, de most már így 12-13 év után annyira megszoktam őket, hogy valószínűleg maradnak még legalább ennyi ideig...
Ehhez keresek alkatrészeket, ÉS hangváltó rajzot ;-)
Úgy emlékszem, kétféle megoldás volt akkoriban: néhányan az eredeti hangváltót építették újra jobb alkatrészekkel, mások áttervezett (egyszerűbb) hangváltót építettek.
Kérem, hogy akinek van tapasztalata, ötlete, információja, az segítsen nekem akár itt, akár privátban!
Előre is köszönöm, üdv: Vasti