Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Keresek Kondo Ai karkábel darabot, kb 10 centi

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4367
Kapcsolat:

Re: Keresek Kondo Ai karkábel darabot, kb 10 centi

Hozzászólás Szerző: revox »

SoundMania írta:
2025.01.26., vas. 08:49
Kondo egyébként fantasztikusan jó a 4 szál. Meg állítólag a vdh mc150s vagy valami ilyesmi... De azt nem tudom mennyire finoman hajlik. És mivel ez a lánc eleje, nem kötnék kompromisszumot! Hátha 1x lesz előtte még jobb hangszedő....de ha nem, az átengedett hangminőség akkor is legyen a legmagasabb fokú. Ami az elején elveszik, már nem pótolható, csak szebbé tehető! :)
ezüstcsévés zyx megy elé. végig ezüst lenne minden a PU-tól...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1217

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Kondo egyébként fantasztikusan jó a 4 szál. Meg állítólag a vdh mc150s vagy valami ilyesmi... De azt nem tudom mennyire finoman hajlik. És mivel ez a lánc eleje, nem kötnék kompromisszumot! Hátha 1x lesz előtte még jobb hangszedő....de ha nem, az átengedett hangminőség akkor is legyen a legmagasabb fokú. Ami az elején elveszik, már nem pótolható, csak szebbé tehető! :)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ez megoldódni látszik UK vonalon... csak ilyenkor nem tudom, értelmes e a jegelve :rolleyes:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

zizi8003 írta:
2025.01.23., csüt. 17:56
Azt láttam a blogodon hogy mi a cél, nekem volt is egy szett ilyen karkábelem, jó régi, AN Ai volt mögé egy megsárgult papírra gépelve. Még abba a sodratba is beleszédültem mikor nézegettem, úgyhogy végül eladtam. Majd azért drukkolok. :-)
Nekem is van angol, csak egybe van gyógyítva egy interkonnekttel. Még az egyik szál hosszabb is, talán kiadná, csak az 3 szál sodrata. Az kevés, meg nem akarom szétbarmolni :)
halfnote.hu

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 218

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

Azt láttam a blogodon hogy mi a cél, nekem volt is egy szett ilyen karkábelem, jó régi, AN Ai volt mögé egy megsárgult papírra gépelve. Még abba a sodratba is beleszédültem mikor nézegettem, úgyhogy végül eladtam. Majd azért drukkolok. :-)
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

na,ezt most láttam...

zizi: "no ezt a forrasztást majd videóra vehetnéd... :-) nekem kellene legalább plusz egy méter hogy rájöjjek hogyan lehet megforrasztani. A Custom Made-et végül ezért adtam el mert egyre fogyott és beláttam a korlátaimat :-) "

még nem tudom :D

szerintem egy adag ónt megolvasztok 450-500C˙pákával és a végét beletolom az ónba... ha már a végét elkapta, a forfüllhöz gondolom könnyebben megy. de ügyelni kell, hogy a litze szigetelés maradjon meg, headshellbe akarom tenni :D vagyis shelllkábel lenne...

normál Kondo shellkábelem van, de ide olyan kell,aminek nagy az "engedékenysége", nagyon vékony. (RS Lab Rotary A3 headshell)

majd kiderül :D ha azt látom, nem megy, lepasszolom Darai Gyuszinak :D :kapdelm:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Keresek Kondo Ai karkábel darabot, kb 10 centi

keresek, kb 10 centi hosszban Konoo AI karkábel-darabot.

lehet 5 centi is elég, de akarok egy kis tartalékot

10 centi AN.UK is jó lehet, de elsősorban kondora vadászok, azt 4 elemi szálra tudom bontani.

PM jöhet, ha van valakinek

köszi,
rev
halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek (keres)”