Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
High end Streamer és dac
Re: High end Streamer és dac
Köszönöm a lehetőséget! Mostanra minden meg lett!
Re: High end Streamer és dac
Szia Peti,
Egy Matrix X-Sabre Pro-t hirdetek több helyen, 120 DAC-ból mérték nem túl régen a legjobbnak;
https://www.audiosciencereview.com/foru ... orld.8729/
Szép hangja van, Budaörsön meghallgathatod.
A hirdetésem itt az AVX-en is fenn van;
viewtopic.php?f=31&t=148632&p=2520247#p2520247
Streamerem is volt hozzá, de azt már eladtam; Allo USBridge Signature + Allo Shanti tápegység. Kb 160eFt újonnan és minden funkció benne, alacsony kimenő zajú, USB-s kimeneten pedig (az USB aszinkron mivolta miatt) nincs digitális jittere. Ajánlom figyelmedbe ezt a Hifi árazásban nem túl drága és nagyon jó minőségű streamert.
Mind a streamer javaslat, mint a DAC messze megugorja az általad írt lécet, pl:
M2Tech Young MK2 THD+N: 0.0008% (5V)
Matrix X-Sabre Pro THD+N: 0.00009% (4V)
annak ellenére, hogy nagyobb feszültségen kisebb a zaj, tehát az M2Tech 4V-on tippre olyan 0.001% lehet.
Már csak egy RPI4 USB-ről hajtom a DAC-ot, az USBridge + Shanti párosítában nagyobb volt a dinamikus tartománya, a "dráma" a zenében, de most sem szól különösebben rosszul.
Egy Matrix X-Sabre Pro-t hirdetek több helyen, 120 DAC-ból mérték nem túl régen a legjobbnak;
https://www.audiosciencereview.com/foru ... orld.8729/
Szép hangja van, Budaörsön meghallgathatod.
A hirdetésem itt az AVX-en is fenn van;
viewtopic.php?f=31&t=148632&p=2520247#p2520247
Streamerem is volt hozzá, de azt már eladtam; Allo USBridge Signature + Allo Shanti tápegység. Kb 160eFt újonnan és minden funkció benne, alacsony kimenő zajú, USB-s kimeneten pedig (az USB aszinkron mivolta miatt) nincs digitális jittere. Ajánlom figyelmedbe ezt a Hifi árazásban nem túl drága és nagyon jó minőségű streamert.
Mind a streamer javaslat, mint a DAC messze megugorja az általad írt lécet, pl:
M2Tech Young MK2 THD+N: 0.0008% (5V)
Matrix X-Sabre Pro THD+N: 0.00009% (4V)
annak ellenére, hogy nagyobb feszültségen kisebb a zaj, tehát az M2Tech 4V-on tippre olyan 0.001% lehet.
Már csak egy RPI4 USB-ről hajtom a DAC-ot, az USBridge + Shanti párosítában nagyobb volt a dinamikus tartománya, a "dráma" a zenében, de most sem szól különösebben rosszul.
High end Streamer és dac
Üdv! Keresek High end DAC ot. Ha valakinek esetleg Streamerrel együtt lenne az is érdekelne.Jelenleg Auralic Aries Femto és M2Tech Young DSD MKII +V.D.G. van.Természetesen a jelenlegitől magasabb kategóriát keresek. Az ajánlatokat itt vagy telefonon várom. 30 négy35 2122 Van már egy kiszemeltem de gondoltam , hogy esetleg más is képbe jöhet.