Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

High end Streamer és dac

Lezárt
Focalpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Re: High end Streamer és dac

Hozzászólás Szerző: Focalpeti »

Köszönöm a lehetőséget! Mostanra minden meg lett!

Dudi1976
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Re: High end Streamer és dac

Hozzászólás Szerző: Dudi1976 »

Szia Peti,

Egy Matrix X-Sabre Pro-t hirdetek több helyen, 120 DAC-ból mérték nem túl régen a legjobbnak;

https://www.audiosciencereview.com/foru ... orld.8729/

Szép hangja van, Budaörsön meghallgathatod.

A hirdetésem itt az AVX-en is fenn van;

viewtopic.php?f=31&t=148632&p=2520247#p2520247

Streamerem is volt hozzá, de azt már eladtam; Allo USBridge Signature + Allo Shanti tápegység. Kb 160eFt újonnan és minden funkció benne, alacsony kimenő zajú, USB-s kimeneten pedig (az USB aszinkron mivolta miatt) nincs digitális jittere. Ajánlom figyelmedbe ezt a Hifi árazásban nem túl drága és nagyon jó minőségű streamert.

Mind a streamer javaslat, mint a DAC messze megugorja az általad írt lécet, pl:

M2Tech Young MK2 THD+N: 0.0008% (5V)
Matrix X-Sabre Pro THD+N: 0.00009% (4V)

annak ellenére, hogy nagyobb feszültségen kisebb a zaj, tehát az M2Tech 4V-on tippre olyan 0.001% lehet.

Már csak egy RPI4 USB-ről hajtom a DAC-ot, az USBridge + Shanti párosítában nagyobb volt a dinamikus tartománya, a "dráma" a zenében, de most sem szól különösebben rosszul.

Focalpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

High end Streamer és dac

Hozzászólás Szerző: Focalpeti »

Üdv! Keresek High end DAC ot. Ha valakinek esetleg Streamerrel együtt lenne az is érdekelne.Jelenleg Auralic Aries Femto és M2Tech Young DSD MKII +V.D.G. van.Természetesen a jelenlegitől magasabb kategóriát keresek. Az ajánlatokat itt vagy telefonon várom. 30 négy35 2122 Van már egy kiszemeltem de gondoltam , hogy esetleg más is képbe jöhet.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek (keres)”