Köszönöm mindenkinek a közreműködést!

Pontosan.
Bocsi de a hirdetés ott volt lehet valamiért leszedték mert nem volt szabályos
Most raktak fel egy eladó 105d nagyon baráti áron ! Sok sikert hozzá!
Az Oppo 105 a mai napig az egyik legjobb, ár/értékarányban pedig a legjobb univerzális lejátszó. Ha neked kevés a tudása, akkor a jólismert CFW frissítéssel bővíthetted volna. Használhatósága a legegyszerűbb. A felhasználóbarát lejátszókhoz sorolható. A menü rendszere is átlátható, könnyen kezelhető. Távirányitója is a legjobbak közé sorolható, igényes könnyen kezelhető és nem kopik, mint a gagyi távirányitók.fcsfelix írta: ↑2023.01.08., vas. 10:33
Ezek már bőven nem mai darabok, bár tényleg kiemelkedő minőségűek. Volt 3x is, de valahogy nem tudtam megszeretni őket a korlátozott tudásuk és nehézkes használhatóságuk végett. Nem néztél esetleg más, modernebb lejátszót, ami gond nélkül kezeli megfelelően mindezt?
Azt viszont nem értem mi az a kitételed, hogy csak egy tulajos? Ha annyi éven át már két gazdája volt, akkor értéktelen vagy használhatatlan számodra?![]()
Vagy ha sok tulaja volt, de azt mondja neked egy ismeretlen eladó, hogy ő az első tulaj, úgy megveszed és örömmel fogod használni?![]()
Ezek már bőven nem mai darabok, bár tényleg kiemelkedő minőségűek. Volt 3x is, de valahogy nem tudtam megszeretni őket a korlátozott tudásuk és nehézkes használhatóságuk végett. Nem néztél esetleg más, modernebb lejátszót, ami gond nélkül kezeli megfelelően mindezt?kpista írta: ↑2022.12.22., csüt. 14:23Szevasztok!
Ha valakinek a Jézuska hoz, v. hozott az OPPO 105D-től jobb/drágább/stb. lejátszót és az OPPO 105D-jét eladná, akkor én lehet vevő lennék rá.
Csak akkor, ha minden gyári tartozék meg van hozzá, egy tulajos és minden tekintetben kifogástalan állapot.
Az árban pedig talán megtudunk egyezni...
Köszönöm, ha privátban jelzel.