Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony, MD asztali recordert keresek (MDLP-s)
- 75samuel
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Szia!
A hirdetésed olvasva megfordult a fejemben, hogy eladom a SONY MDS-JB940 fekete, megkímélt és lemezekkel (kb 50 db) együtt.
Meggyőző ajánlattal megegyezhetünk....
Üdv!
Van még 940-esed? Engem érdekelne! telefonon kellene beszélnünk! 70/429-1975
- 75samuel
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Van eladó MDS-JE640-esem Hibátlan működéssel és távval 35.000ft-ért 70/429-1975
Elnézést, ha megbántottalak. A faragatlanság nincs összefüggésben a VIP tagsággal
Mondd, hogy nem drágultak az MD-k az AVX-en az elmúlt 3-4 évben. Mert szerintem igenis makacsul emelik az árakat az eladók - ezt te is tudod.
Ne vedd kérlek személyeskedésnek, nem véletlenül írtam, hogy mindenki. Ugyanígy furcsaság nekem más hirdetésben is látni, hogy korábban trend-szerűen fél- vagy harmadáron eladott szériák hirtelen újhoz közeli áron kelletik magukat. A KEF IQ családjából 2 pár monitor is az új ár 80%-áért bolyong az aprón, de ami a legdurvább, hogy az egyik pár elkelt!
Tettél egy ajánlatot, ami nyilvánvalóan nem volt elfogadható Lacinak. Ezután én is beszálltam, kis megjegyzéssel, s az enyém árát ezzel összhangban alacsonyabbra húzva
Akkor írom ide is, amit a hirdetővel privátban beszéltünk:
Van egy 980-as készülékem 60eFt-ért. Hirdetni nem fogom, de mivel itt kerestek MD-t, bedobtam a dolgot.
Nincs semmi gond. Egyébként a 980-as simán megér 60-at. Én amikor eladok valamit (ami nem sűrű dolog, mert nem vagyok sem nepper, sem árus aki ebből él), akkor először tájékozódom a piacon az árakról, és annak megfelelően mondok bármit. Természetesen az ár sok mindentől függ... nem csak a piaci áraktól.... A 940-es pedig nem baj ha megmarad.... mert szeretem
Elnézést, ha megbántottalak. A faragatlanság nincs összefüggésben a VIP tagsággal
Mondd, hogy nem drágultak az MD-k az AVX-en az elmúlt 3-4 évben. Mert szerintem igenis makacsul emelik az árakat az eladók - ezt te is tudod.
Ne vedd kérlek személyeskedésnek, nem véletlenül írtam, hogy mindenki. Ugyanígy furcsaság nekem más hirdetésben is látni, hogy korábban trend-szerűen fél- vagy harmadáron eladott szériák hirtelen újhoz közeli áron kelletik magukat. A KEF IQ családjából 2 pár monitor is az új ár 80%-áért bolyong az aprón, de ami a legdurvább, hogy az egyik pár elkelt!
Tettél egy ajánlatot, ami nyilvánvalóan nem volt elfogadható Lacinak. Ezután én is beszálltam, kis megjegyzéssel, s az enyém árát ezzel összhangban alacsonyabbra húzva
Van egy 980-as készülékem 60eFt-ért. Hirdetni nem fogom, de mivel itt kerestek MD-t, bedobtam a dolgot.
A túlárazást illetően.... biztosan elkerülte a figyelmedet a kb 50 darab lemez, amely alsó hangon is minimum 25.000 Ft (szerintem). Tehát.... így már 60-nál járunk, ami egy irányárnak megfelelő is lehet egy karcmentes megkímélt készülékért. Másrészt pedig szíved joga annyiért adni amennyiért neked megéri. Másrészt a túlárazás messze nem itt kezdődik, hanem ott, amikor 100-200 EFt fölött árulnak hasonló gépeket, kazettás decket, stb. Arra viszont azt mondjátok, hogy retro, meg vintage, stb. Szóval..... Harmadrészt..... VIP létedre kellene tudnod, hogy .. egyszerűen le kellett volna írnod ebbe a topicba (vagy privátba), hogy van egy eladó ilyenolyan MD-d, x Ft áron és pont.
A túlárazást illetően.... biztosan elkerülte a figyelmedet a kb 50 darab lemez, amely alsó hangon is minimum 25.000 Ft (szerintem). Tehát.... így már 60-nál járunk, ami egy irányárnak megfelelő is lehet egy karcmentes megkímélt készülékért. Másrészt pedig szíved joga annyiért adni amennyiért neked megéri. Másrészt a túlárazás messze nem itt kezdődik, hanem ott, amikor 100-200 EFt fölött árulnak hasonló gépeket, kazettás decket, stb. Arra viszont azt mondjátok, hogy retro, meg vintage, stb. Szóval..... Harmadrészt..... VIP létedre kellene tudnod, hogy .. egyszerűen le kellett volna írnod ebbe a topicba (vagy privátba), hogy van egy eladó ilyenolyan MD-d, x Ft áron és pont.
Akkor mennyi a max kereted?
Illetve 980-as pl. kapásból kiesik a mérete miatt?
Mert nekem van egy ilyenem, amit jóval olcsóbban el is adnék, mint amennyiért a 940-est kínálják. Nem értem, miért lett az elmúlt időszakban ennyire durván túlárazva minden MD..
(Egyszer egy másik topicban már értekeztem róla a fórumtársakkal, hogy az én 920-as és 930-as gépeim mennyiért adtam el - egyébként itt - és hogy fogalmam sincs, hogy lett duplázva, s ahogy most nézem, triplázva az áruk mára.)
Mert nekem van egy ilyenem, amit jóval olcsóbban el is adnék, mint amennyiért a 940-est kínálják. Nem értem, miért lett az elmúlt időszakban ennyire durván túlárazva minden MD..
(Egyszer egy másik topicban már értekeztem róla a fórumtársakkal, hogy az én 920-as és 930-as gépeim mennyiért adtam el - egyébként itt - és hogy fogalmam sincs, hogy lett duplázva, s ahogy most nézem, triplázva az áruk mára.)
De akadály, mert nem fér be. Másik akadály az ára. Max a feléig tudok elmenni árban mint amit kérsz érte.
De akadály, mert nem fér be. Másik akadály az ára. Max a feléig tudok elmenni árban mint amit kérsz érte.
Tudom, nem is szándékoztam alkudozni, pont ezért mert nekem a keretbe még "hagyományos" alkuval sem fér bele, ráadásul az igényeim sem olyanok hogy ilyen cucc kelljen.
Megbeszéltük....
Az tényleg kevés. Alkura ilyen összegeknél nem szokás felezőt használni
Tudom, nem is szándékoztam alkudozni, pont ezért mert nekem a keretbe még "hagyományos" alkuval sem fér bele, ráadásul az igényeim sem olyanok hogy ilyen cucc kelljen.
Az tényleg kevés. Alkura ilyen összegeknél nem szokás felezőt használni
Igen... most látom, hogy a méretben is volt elvárás . Ez nem lehet akadály
Nem fér be. 111mm magas. A hely 95mm ahova be kellene férjen. 1mm-el sem lehet több.
Igen... most látom, hogy a méretben is volt elvárás . Ez nem lehet akadály
http://minidisc.org/part_Sony_MDS-JB940.html
Megbocsájtani öröm
Nem fér be. 111mm magas. A hely 95mm ahova be kellene férjen. 1mm-el sem lehet több.
A megadott helyre csak a Mds-je 440,470,480,640,770-es férne be ami MD-LP-t is tud. Ha jól tudom,ha nem akkor bocs. Üdv.
Méretben igen, de egyéb dologban meg sok kiesik még ezek közül is, tehát igencsak szűkül a lista. Sajna fontos a koax/opt be és az opt ki csatik megléte.
- JE440/470/480 kiesik (1opt be van semmi digit ki)
- JE 640 az ok minden tekintetben. Ilyenem van is, de az máshol üzemel. Szóval ilyen is jó lesz.
- JE 770 is ok.
A méret miatt (és az ára miatt is) nem ok a JB940QS. Tudom ez ennyit ér, nem is vitázom ezzel, csak nekem nem ér annyit.
A megadott helyre csak a Mds-je 440,470,480,640,770-es férne be ami MD-LP-t is tud. Ha jól tudom,ha nem akkor bocs. Üdv.
http://minidisc.org/part_Sony_MDS-JB940.html
Megbocsájtani öröm
Továbbra is eladó lehet normális áron, lemezekkel együtt. SONY MDS-JB940 QS fekete, megkímélt.
Amennyire látom, bagóért nem fogsz kapni.
Továbbra is keresek ilyen Sony MD asztali cuccot.
Ami nekem fontos (azon felül hogy hibátlan és ne leharcolt legyen természetesen):
- Fekete legyen
- MDLP (LP2/4) funkciót tudja
- Hátlapon optikai be/kimenet, ÉS koax bemenet legyen (ez fontos)
- Előny ha van távirányítója (de azt hiszem a JE530-as távja viszi a többi gépet is)
- Előny, de nem feltétel a PS2-es billentyűzet csatlakozó
- A gép magassága 95mm-nél nem lehet több (lehet ez meglepő de a régi helyére kellene, ami egy MDS-JE530-as) És ki van sakkozva a hely.
A JE530-ast csak azért akarom lecserélni, mert ez nem tud MDLP-t, ami nekem fontos.
Köszi, de nagyon messze vagyunk árban egymástól.
Rendben. Akkor BUÉK!
Köszi, de nagyon messze vagyunk árban egymástól.
Szia!
A kérdés hogy mennyiért válnál meg tőle?
Üdv, Laci
85 eFt.
Szia!
A kérdés hogy mennyiért válnál meg tőle?
Üdv, Laci
Szia!
A hirdetésed olvasva megfordult a fejemben, hogy eladom a SONY MDS-JB940 fekete, megkímélt és lemezekkel (kb 50 db) együtt.
Üdv!
Szia!
Üdv!
Fekete színben érdekelne hibátlan állapotú, jó minőségű Sony asztali MD (minidisc) recorder! Csak olyan érdekel ami MDLP (LP2/LP4 mód) módot ismeri és kezeli. KP fizetek ha értelmes az ár. Ha PS2 keyboard csatlakozója is van, akkor az előny.
Privátban is jöhet a mailemre (mcll kukac mcll pont hu).
Köszi
Üdv
Laci