Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csövi kerestetik
- fff
- Törzsvendég

- Értékelés: 181
Csövi kerestetik
A Wigwamos profiljában annyi látható, hogy kalocsai az ember. Ma felveszem vele a kapcsolatot , tudom is ki az . Köszi !
A zene maga az üzenet .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Csövi kerestetik
. Köszönöm, már néztem . Próbáltam felvenni a kapcsolatot az eladóval, de nem válaszol sem email-re sem privire. De köszönöm mégegyszer a tippet! F
A Wigwamos profiljában annyi látható, hogy kalocsai az ember.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Vendég
Csövi kerestetik
Próbáltam felvenni a kapcsolatot az eladóval, de nem válaszol sem email-re sem privire.
Próbálj meg Neki írni a HiFi Wigwamon, hátha: http://hifiwigwam.com/forum/topic/11362 ... w-unboxed/
- fff
- Törzsvendég

Csövi kerestetik
Talán ez:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ADt%C5%91/
(nem ismerem az eladót)
. Köszönöm, már néztem . Próbáltam felvenni a kapcsolatot az eladóval, de nem válaszol sem email-re sem privire. De köszönöm mégegyszer a tippet! F
A zene maga az üzenet .
- fff
- Törzsvendég

Csövi kerestetik
Üdv!
Ép most döntöttem el hogy eladom az elekromérnök barátom állal nekem készitett csöves erősitöm,
ami Budán található,és nagy valoszinűséggel megtudjuk szervezni a saját rendszerben való meghallgatást.
Az erösitöt irányára 95 ezer forint,ha érdekel,adatokat és képeket tudok küldeni.
Üdv :ludy
. Üdv! Akkor privátban kérnék infókat a készülékről. Köszönöm szépen !
A zene maga az üzenet .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Csövi kerestetik
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Csövi kerestetik
Üdv!
Ép most döntöttem el hogy eladom az elekromérnök barátom állal nekem készitett csöves erősitöm,
ami Budán található,és nagy valoszinűséggel megtudjuk szervezni a saját rendszerben való meghallgatást.
Az erösitöt irányára 95 ezer forint,ha érdekel,adatokat és képeket tudok küldeni.
Üdv :ludy
- fff
- Törzsvendég

Csövi kerestetik
Köszönöm , de saját rendszerben szeretném meghallgatni az erősítőt. Ez a példány Szombathelyen van én meg Budapesten . Meghallgatás nélkül nem szeretnék venni . De nagyon tetszik ez a darab egyébként. Köszi még1X !
A zene maga az üzenet .
-
Vendég
Csövi kerestetik
A JPW Sonata lenne rákötve?
Nem ismerem sem az erősítőt, sem a gyártóját, de itt hirdetnek egyet ebben az árkategóriában: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1984548
- fff
- Törzsvendég

Csövi kerestetik
Sziasztok ! Keresnék csöves erősítőt , 150 ezer forint lenne a fájdalom határ. Inkább a nyugodt hangot preferálom és kedvenc hangszerem a basszusgitár .... Köszönöm , hogy elolvastad! Kellemes zenéket mindenkinek !
A zene maga az üzenet .