Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Proci-végfok párost keresek
-
Vendég
Szubjektív vélemény, ami rendszer, hallás és ízlésfüggő. Inkább tapasztalat.
Nagyon sok minden járt már nálam .Olyan is ami sokkal drágább volt nála,és emellett minden elvérzett . Legyen az proci vagy avr.
Bőven a zsebbe kell nyúlni ,hogy feljebb lehessen innen lépni.
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Hang minőségben és ár érték arányban jelenleg a legjobb a Marantz 7702 Atmos-al ,vagy egy picit jobb hanggal ,Anthem avm50 atmos nélkül ,picit drágában.
Szubjektív vélemény, ami rendszer, hallás és ízlésfüggő.
-
Vendég
Hang minőségben és ár érték arányban jelenleg a legjobb a Marantz 7702 Atmos-al ,vagy egy picit jobb hanggal ,Anthem avm50 atmos nélkül ,picit drágában.
Jó kérdés.
Csutkával már "üzleteltem". Már korábban egyeztettünk a lehetőségekről. Nincs lefutva a dolog.
Ár/érték arányban szeretném a legjobbat hosszú távra. Lehet új is a szett, de a "vállalható" használtat sem zárom ki ha "megfelelően modern" a szolgáltatási palettája.
A megtartott XLR kábeleimet jó lenne ha tudnám majd használni a számomra megfelelő proci-végfok páros között (kényelmesebb lenne, mint ha azt is cserélnem kellene). De ha TUTI a bolt cserélem a kábeleket is ha kell.
1-1,5M Ft magasságában garázdálkodnék, de óhajtva az összejött 850E Ft-ból kijött érzést .
Szerintem a mostani rendszerből az Oppo 105D helye tűnik csak stabilnak.
Ajánlatokra továbbra is nyitott vagyok .
Használt vagy új legyen? Van költség keret? Csutka Anthem AVM 50-e (háromdésítve) és a Lexikon 7-csatornás végfokja zúzna. De a hirdetésben van Emo umc200+végfok is. Az is ház döngető. Kivéve persze, ha te is úgy véled, van élet a Yamaha után, s nemcsak mások vélik tudni, neked mi kell.
Sziasztok!
Feljebb lépés miatt "komolyabb" proci-végfok párost keresek.
Ajánlatokat árral, műszaki tartalommal kérek, és fotókkal ha lehet.
A proci legalább a 3D-t tudja, de megfelelő ajánlat esetén meggyőzhető vagyok.
A végfok nem baj ha XLR-t is tartalmaz. A frontokat jelenleg bi-amp hajtom. 7 csatornás végfokot 5.1-ben tudom használni, így a háttereknek külön végfok kellhet (esetleg atmos hangzás).
Üdv:
$anyi