Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Naim erősitő

Lezárt
Vendég

Naim erősitő

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Annyi féle ajánlást kaptam, amit egyébként köszönök mindenkinek, hogy egyenlőre bezárom ezt és hagyom ülepedni.
Az SBL-ek a jelenlegi erősítővel is számomra döbbenetesen muzsikálnak, majd idővel kiderül merre lesz az arra, vagy marad minden ahogy van.

Köszönettel:
ákos

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6554

Naim erősitő

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Köszönöm a cím kijavítását, bárki is követte el. 

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Naim erősitő

Én inkább egy XS-re biztatnálak. Igen, többe kerül, de ha megfelelő komponensekkel veszed körül, nem nagyon akarsz utána mást hallgatni.800-900 € körül már lehet lőni ebay-ről, audiomarkt-ról. A Nait 5i től én nem voltam elragadtatva, ár/érték arányban az XS sztem jobb vétel. 
Ma beszéltem privátban egy fórumtárssal, aki épp most cserélte az 5i-t XS-re, szerinte nem ér 2x annyit. Trane szerint az SBL-hez a Nait2 a legjobb, mert végülis nekem ez a lényeg, míg egy másik Naim tulaj szerint csak a black szériások a legjobbak hozzá tapasztalatai szerint. 
Maga a Nait 5i egyesek szerint zseniális azért a pénzért, míg mások szerint egy kommersz erősítő, semmi extra.

Köszönöm a cím kijavítását, bárki is követte el. 

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 864

Naim erősitő

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

Sziasztok!

Naim erősítőt keresek. Nait 5i-t főleg, de bármelyik érdekes lehet.

Köszönöm,
ákos

Én inkább egy XS-re biztatnálak. Igen, többe kerül, de ha megfelelő komponensekkel veszed körül, nem nagyon akarsz utána mást hallgatni.800-900 € körül már lehet lőni ebay-ről, audiomarkt-ról. A Nait 5i től én nem voltam elragadtatva, ár/érték arányban az XS sztem jobb vétel. 
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

Vendég

Naim erősitő

Sziasztok!

Naim erősítőt keresek. Nait 5i-t főleg, de bármelyik érdekes lehet.

Köszönöm,
ákos

Lezárt

Vissza: “Erősítők, processzorok (keres)”