Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Keresek Emotiva xmc-1
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Akkor rendesen felraktad a lécet kíváncsi lennék mire esett a választás.
En szeridntem egyel jobb az av50 nel.De nem akarom leirni mi az mert sokan maskeppen is gondolhatjak .Viszont most nincs kedvem vitazni rolla
Keresek Emotiva xmc-1
Nem .Elvileg annál jobb
Akkor rendesen felraktad a lécet kíváncsi lennék mire esett a választás.
Keresek Emotiva xmc-1
Köszi!
Elvileg már úton van az utód.
csak nem AVM 50v
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
1699 USD-ért van az Emotivánál gyári felújított:
http://emotiva.com/products/pres-and-pr ... ry-renewed
Köszi!
Elvileg már úton van az utód.
- SzalaiPisti
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
Keresek Emotiva xmc-1
1699 USD-ért van az Emotivánál gyári felújított:
http://emotiva.com/products/pres-and-pr ... ry-renewed
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Ennél olcsóbban, új XMC-1-et 2 év EU garanciával ne is keress. Ez olyan ár,mintha használtan vennéd 300 ezerért. Probaltam irni neki 550re de regisztraciot ker .Lengyel miatt nem sikerult regisztralnom.Szivas ,hogy nem Magyar.Azt sem tudom mit hogyan kell it csinalni.Ebay ezert jobb ,oda van ismerosom aki elintezi a dolgokat.
Keresek Emotiva xmc-1
Ennél olcsóbban, új XMC-1-et 2 év EU garanciával ne is keress. Ez olyan ár,mintha használtan vennéd 300 ezerért.
Keresek Emotiva xmc-1
Nem tudom ezen az oldalon ,hogyan szoktak vásárolni.
Ez egy jófogás vagy ebay Lengyel megfelelője?
Már a megbízhatóság miatt. Pl ha postázza akkor szabad-e itt előre utalni meg ilyesmi?
Ez a Lengyel Vatera. Ugyanaz a tulajdonos,mint nálunk. Az eladó 5 csillagos és több.mint 200 pozitív értékelése van.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Van a lengyeleknél is eladó 550e körül kis alkuval. Pár órát ment, szinte új.
http://allegro.pl/emotiva-xmc-1-7-2-cha ... 86877.html
Nem tudom ezen az oldalon ,hogyan szoktak vásárolni.
Ez egy jófogás vagy ebay Lengyel megfelelője?
Már a megbízhatóság miatt. Pl ha postázza akkor szabad-e itt előre utalni meg ilyesmi?
Keresek Emotiva xmc-1
Van a lengyeleknél is eladó 550e körül kis alkuval. Pár órát ment, szinte új.
http://allegro.pl/emotiva-xmc-1-7-2-cha ... 86877.html
Ezt a hitetleneknek linkeltem.Akik ketelkedtek benne.
Elobb utobb a kinti ar befolyasolja az ittenieket is.Nem csak az ujakat ,vagy hasznaltakat ,de meg az utodok areseserol is gondoskodi pl av50
Kedvelem az egyedi látásmódod, de esetünkben nem Onkyo 5009 prociról van szó amiből sza...ig van eladó. Két olyan termékre vársz bagóért, illetve szeretnéd ráhúzni a használt piac néhány szabályát aminél nem fog működni. Az Anthem egy vadi új gép, mindennel felvértezve, a nagy cégek nem fossák a procikat évente. Ha jó a készülék nem fogják csereberélni, és eldobálni félárban. Egyszerűen nincs alternatívája azon a szinten. Senki nem fog egy Anthemet Malacra, vagy Onkyo-ra cserélni. Az Anthem szintjén lévő készülékek meg még a fasorban sincsenek proci fejlesztéssel. Az XMC meg alig van itthon, akinek van az szereti nem adja el, mint ahogy kint sem. Tehát megállapíthatjuk, h amire te vársz, és amilyen áron az életszerütlen. Mondom nem 800e.-es Onkyo amit ma megvehetsz 280-ért. Az AVM50 az AVM60 képest egy elavult gép. Persze lesz az AVM60 is AVM50 árban ha leváltásra kerül, és kint eldobálják. Azt kéne megértened, h teljesen más használt piaci szabályok vonatkoznak erre a készülékre, mint amit te megszoktál a kommersz kategóriában. Te most egy vadi új készüléket szeretnél megvásárolni fél áron. Megsúgom jelen pillanatban nem tud az Anthem annyit gyártani amivel ki tudja elégíteni a vásárlói igényeket. Ezért akadozik az ellátás még. Még 1x hangsúlyozom, nem Malac, és nem Onkyo. A minap beszélgettem a JL Audio forgalmazójával. Az egyik ha nem a legjobb mélyláda márkáról beszélünk. Van olyan modell amire 3-4 hónapot kell várni a forgalmazónak. Mert korlátozott a termelés mennyisége, a kisebb de igényesebb manufakturák nem vágják teli a piacot. Aki megvesz egy ilyen darabot az nagyon ritkán válik meg tőle, de leginkább soha. Fogalmazzunk úgy a használt piac jól működik egy bizonyos szintig, aztán már kevésbé, felette meg már éveket kell várni egy - egy esetlegesen jó vételre.
Keresek Emotiva xmc-1
Ezt a hitetleneknek linkeltem.Akik ketelkedtek benne.
Elobb utobb a kinti ar befolyasolja az ittenieket is.Nem csak az ujakat ,vagy hasznaltakat ,de meg az utodok areseserol is gondoskodi pl av50
Kedvelem az egyedi látásmódod, de esetünkben nem Onkyo 5009 prociról van szó amiből sza...ig van eladó. Két olyan termékre vársz bagóért, illetve szeretnéd ráhúzni a használt piac néhány szabályát aminél nem fog működni. Az Anthem egy vadi új gép, mindennel felvértezve, a nagy cégek nem fossák a procikat évente. Ha jó a készülék nem fogják csereberélni, és eldobálni félárban. Egyszerűen nincs alternatívája azon a szinten. Senki nem fog egy Anthemet Malacra, vagy Onkyo-ra cserélni. Az Anthem szintjén lévő készülékek meg még a fasorban sincsenek proci fejlesztéssel. Az XMC meg alig van itthon, akinek van az szereti nem adja el, mint ahogy kint sem. Tehát megállapíthatjuk, h amire te vársz, és amilyen áron az életszerütlen. Mondom nem 800e.-es Onkyo amit ma megvehetsz 280-ért. Az AVM50 az AVM60 képest egy elavult gép. Persze lesz az AVM60 is AVM50 árban ha leváltásra kerül, és kint eldobálják. Azt kéne megértened, h teljesen más használt piaci szabályok vonatkoznak erre a készülékre, mint amit te megszoktál a kommersz kategóriában. Te most egy vadi új készüléket szeretnél megvásárolni fél áron. Megsúgom jelen pillanatban nem tud az Anthem annyit gyártani amivel ki tudja elégíteni a vásárlói igényeket. Ezért akadozik az ellátás még. Még 1x hangsúlyozom, nem Malac, és nem Onkyo. A minap beszélgettem a JL Audio forgalmazójával. Az egyik ha nem a legjobb mélyláda márkáról beszélünk. Van olyan modell amire 3-4 hónapot kell várni a forgalmazónak. Mert korlátozott a termelés mennyisége, a kisebb de igényesebb manufakturák nem vágják teli a piacot. Aki megvesz egy ilyen darabot az nagyon ritkán válik meg tőle, de leginkább soha. Fogalmazzunk úgy a használt piac jól működik egy bizonyos szintig, aztán már kevésbé, felette meg már éveket kell várni egy - egy esetlegesen jó vételre.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Jah a vámon kívül még érdekes lehet a pötty a hálózati feszültségnél. Szóval ott vagyunk, h vámmal, szállítással itt van 1 millából egy olyan proci amihez külön átalakított kell még vásárolni, h használni is tudd. Hol is van itt az előny? Ezt a hitetleneknek linkeltem.Akik ketelkedtek benne.Elobb utobb a kinti ar befolyasolja az ittenieket is.Nem csak az ujakat ,vagy hasznaltakat ,de meg az utodok areseserol is gondoskodi pl av50
http://www.ebay.com/itm/Anthem-AVM-60-A ... SwoBtW1zs1
Még is előfordul.
(tudom ,még jön rá vám meg stb)
Jah a vámon kívül még érdekes lehet a pötty a hálózati feszültségnél. Szóval ott vagyunk, h vámmal, szállítással itt van 1 millából egy olyan proci amihez külön átalakított kell még vásárolni, h használni is tudd. Hol is van itt az előny?
Keresek Emotiva xmc-1
Még is előfordul.
Jah a vámon kívül még érdekes lehet a pötty a hálózati feszültségnél. Szóval ott vagyunk, h vámmal, szállítással itt van 1 millából egy olyan proci amihez külön átalakított kell még vásárolni, h használni is tudd. Hol is van itt az előny?
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Még is előfordul.
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
- bajnokpityu
- V.I.P.

Keresek Emotiva xmc-1
Az nem mondtad,h hajlandó vagy két évet várni. Naugy össze fog jönni.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Biztos vagy te ebben?
http://emotiva.com/xmc-1-enhancements
Ezek után szerintem még inkább nem lesz használt eladó illetve az általad elképzeld áron főleg... upgradelhető mind a HDMI board HDCP 2.2 és hdmi 2.0-ra, illetve az audio board is Atmos és DTS-X-re...
Ezek tényleg nagyon jók!
De már 3 évesek .1-2 év múlva 5 évesen a legjobb készülékek is öregnek fognak számítani.
Tudom ,hogy nagyon jók, nem véletlen szeretnék én is venni. De nem istenek .Előbb utóbb mindig elavulnak, és jönnek ki újabb cuccok, ami mellett ezek megint el törpülnek .Plusz vannak fanatikus cserélgetők akik mindig kíváncsiak a másra (mint én),ha jó ha nem.
- bajnokpityu
- V.I.P.

Keresek Emotiva xmc-1
Folyamatosan jonnek ki az uabbnal ujabb keszulekek. Xmc igy mar par eves kiadas. Hasznaltan nem lehet egy arban adni a nagyobb nevekkel sokkal hamarabb es jobban fog zuhanni az ara, mint a tobbinek. Emotivat meg mindi lenezoen kezelik az emberek. Az umc1 -et is itthon stream audio horror arban adta ,ra par evre 80e ert alig lehete eladni. Pedig nekem is volt, nagyon szeretem.
nem lennék ebben biztos. gyakorlatilag csak olyan xmc-1et láttam eladót, amit ki se bontottak. bevezető áraknak másfél éve vége. fél milláért szvsz csak olyan adná el, akinek nem jött össze a beállítás, illetve megszorult.
Magam részéről maga az atmos és a dts-x se győzött meg sehol, hogy hiányát érezzem, emo meg upgradet korrekt áron (nem mint több más márka) mérte mindig.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Folyamatosan jonnek ki az uabbnal ujabb keszulekek. Xmc igy mar par eves kiadas. Hasznaltan nem lehet egy arban adni a nagyobb nevekkel sokkal hamarabb es jobban fog zuhanni az ara, mint a tobbinek. Emotivat meg mindi lenezoen kezelik az emberek.
Biztos vagy te ebben?
http://emotiva.com/xmc-1-enhancements
Ezek után szerintem még inkább nem lesz használt eladó illetve az általad elképzeld áron főleg... upgradelhető mind a HDMI board HDCP 2.2 és hdmi 2.0-ra, illetve az audio board is Atmos és DTS-X-re...
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Azert oda is van szállítási költség es vam ha nem is annyi mint itthon... Ja es mit csinálsz egy US 120-as készülékkel? Mert az Anthem nem kapcsolható US/EU, külön gyárt ilyet es olyat, US-ban nem kapható EU verzió...
EU-ban igen kevés eladott xmc-1 van, nem hiszem hogy olyan gyorsan bagóért ki lesznek szorva hasznalt piacra.
Folyamatosan jonnek ki az uabbnal ujabb keszulekek. Xmc igy mar par eves kiadas. Hasznaltan nem lehet egy arban adni a nagyobb nevekkel sokkal hamarabb es jobban fog zuhanni az ara, mint a tobbinek. Emotivat meg mindi lenezoen kezelik az emberek. Az umc1 -et is itthon stream audio horror arban adta ,ra par evre 80e ert alig lehete eladni. Pedig nekem is volt, nagyon szeretem.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Azert oda is van szállítási költség es vam ha nem is annyi mint itthon... Ja es mit csinálsz egy US 120-as készülékkel? Mert az Anthem nem kapcsolható US/EU, külön gyárt ilyet es olyat, US-ban nem kapható EU verzió...
EU-ban igen kevés eladott xmc-1 van, nem hiszem hogy olyan gyorsan bagóért ki lesznek szorva hasznalt piacra.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
ez valóban 700 körül van, csak még + vám+ adó+ szállítás,, bőven 1mill. feletti az árcédula..de inkább x2 ..
http://www.ebay.co.uk/itm/Anthem-AVM-60 ... 1912001225
Lesz az meg olcsobban is.Termeszetesen ez mind ralyone ha nem eloszor Angliaba kuldetnem, a baratokhoz.
De meg az sem hasznalt ar.