Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Keresek Emotiva xmc-1
Keresek Emotiva xmc-1
ez valóban 700 körül van, csak még + vám+ adó+ szállítás,, bőven 1mill. feletti az árcédula..de inkább x2 ..
http://www.ebay.co.uk/itm/Anthem-AVM-60 ... 1912001225
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Keresek Emotiva xmc-1
Ez komoly?
Csak rákérdeztem ,sosem lehet tudni bocsi..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
és meg is vártad a licit végét, vagy csak ránéztél éppen ahol állt ,és betudtad avval ,hogy ennyiért most már mindenhol kapható??
Ez komoly?
Keresek Emotiva xmc-1
Keres ra az ebayon. Par hete neztem.
és meg is vártad a licit végét, vagy csak ránéztél éppen ahol állt ,és betudtad avval ,hogy ennyiért most már mindenhol kapható??
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Aha ok gondoltam... , majd ha tényleg tudsz linket boltból ahol ennyiért megvehető (lehet külföld is) akkor érvelj evvel
Amit találtam átszámolva ennyi körül AVM60 az is USA, szóval azt még hozasd haza és fizesd ki a VÁM + ÁFA-t... rögtön nem annyi...
kinn eredeti ára 3000USD amit használtan (akciósan) megkapsz 2500-ért ahogy nézem.
EU-ban pedig hivatalosan nálunk a legolcsóbb. Ha számolsz egy kicsit ~ a kinti akciós/használt árnak felel meg jelenleg az itthoni új ára hivatalos értékesítésben Mo.-ir garanciával.
Mivel Emotiva még mindig csak direkt értékesítéssel vehető meg USA-ban nem fog nagyon csökkeni az ára mivel nincs viszonteladó aki kiárusítsa vagy akciózza ha rajta ragad a készlet.
Amit linkeltek 2000eur jó ár érte...
Én láttam pár hete .Rendszeresen szokott fent lenni 650-750 körül. Egyszer van egyszer nincs. Újakkal nem foglalkozom ,ezért azok nem is érdekelnek.
Nem akarok meggyőzni senkit mert nem is érdekel ki mit hisz.
Nézelődjetek rendszeresen aztán majd táltok.
Ha valakinek meg lesz fent majd felrakja.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Aha ok gondoltam... , majd ha tényleg tudsz linket boltból ahol ennyiért megvehető (lehet külföld is) akkor érvelj evvel
Amit találtam átszámolva ennyi körül AVM60 az is USA, szóval azt még hozasd haza és fizesd ki a VÁM + ÁFA-t... rögtön nem annyi...
kinn eredeti ára 3000USD amit használtan (akciósan) megkapsz 2500-ért ahogy nézem.
EU-ban pedig hivatalosan nálunk a legolcsóbb. Ha számolsz egy kicsit ~ a kinti akciós/használt árnak felel meg jelenleg az itthoni új ára hivatalos értékesítésben Mo.-ir garanciával.
Mivel Emotiva még mindig csak direkt értékesítéssel vehető meg USA-ban nem fog nagyon csökkeni az ára mivel nincs viszonteladó aki kiárusítsa vagy akciózza ha rajta ragad a készlet.
Amit linkeltek 2000eur jó ár érte...
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Dobd már át a linket légyszi hol láttál 650-ért AVM 60-at! Komolyan, nem gúnyolódás miatt kérem! Köszi!
Keres ra az ebayon. Par hete neztem.
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Dobd már át a linket légyszi hol láttál 650-ért AVM 60-at! Komolyan, nem gúnyolódás miatt kérem! Köszi!
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Miért mennyiért szeretnél ilyen procit ??
Ez még jó darabig nem lesz sehol 500 körül vagy alatta ,használtan..
Dehogynem. 1 ev sem kel.Emotiva nem fogja addig tartani az arat, mint egy Anthem .Anthem avm 60 mar ujonan 650 lehet kint kapni. Persze az jobblenne. De azt is megvarom hasznaltan. De oda talan 2 ev is kel.
Ezert ketto koze jolett volna egy picit gyengebb emotiva.
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
Keresek Emotiva xmc-1
Köszi! Rendes vagy
Nekem egy picit drága.
Miért mennyiért szeretnél ilyen procit ??
Ez még jó darabig nem lesz sehol 500 körül vagy alatta ,használtan..
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Itt van egy eladó használt: http://allegro.pl/emotiva-xmc-1-7-2-cha ... 12179.html
Köszi! Rendes vagy
Nekem egy picit drága.
- gabo01
- V.I.P.

- Értékelés: 443
Keresek Emotiva xmc-1
Itt van egy eladó használt: http://allegro.pl/emotiva-xmc-1-7-2-cha ... 12179.html
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
-
Vendég
Keresek Emotiva xmc-1
Reális áron: beszélj a forgalmazóval , teljesen reális az ára Köszi!De a használt árnak jobban örülnék
- bajnokpityu
- V.I.P.

- Értékelés: 174
Keresek Emotiva xmc-1
Reális áron: beszélj a forgalmazóval , teljesen reális az ára