Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Keresek belépő szintű HDMI-s házimozi erősítőt

Lezárt
Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Keresek belépő szintű HDMI-s házimozi erősítőt

Hozzászólás Szerző: Salvatore »

Sziasztok!
Sajnos mostanában sok az otthon töltött felesleges időm, és jobb híján tesztelgetek. A házimozi szettekben teljesen ismeretlen vagyok, inkább a sztereó vonal amit szerettem. Most szeretném a soundbart kiváltani, illetve kipróbálni milyen egyszerű és lehetőleg a soundbar áránál nem drágább szettel lehet jobb hangot elérni.

Amit keresek: olyan HDMI-s erősítő ami tudja a CEC-t vagy nem tudom a hm erősítőknél kell-e ez ahhoz, hogy a tv-t ha ki-bekapcsolom akkor az erősítőt is kapcsolja, és a tv távja vigye az erősítő hangerejét. Ennyi az össze kritérium.
5.1 legyen, a többi nem érdekes. Alap kis hangfalakkal és egy aktív sub-al akarom használni.

Ugyanitt olcsó de jó sub-ot is keresek :)

Ha valakinek van ötlete vagy erősítője, ( akár komplett szett is érdekel, amik gyári kisebb szettek) akkor írjon privit legyen szíves. Pesti vagy pest megyei átvétel előny, de bármire nyitott vagyok.

Ötletek is jöhetnek.

Előre is köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Erősítők, processzorok (keres)”