Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio note hangsugárzó

Lezárt
suzukidrz400
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 58

Audio note hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: suzukidrz400 »

Az  Audio note Az-2 vagy Az-3  nem kevés vagy sok méllyel rendelkezik hanem pont jóval és egységes hangképpel,  az előtte való erősítő vagy cd játszó emel ki esetleg vagy mismásolja el a dolgokat.
Az elhelyezésre visszatérve, semmi extra dolgot nem kell csinálni a falra rá kell tolni / 10-20cm /  és ha lehet sarokba. Nálam nincs a sarokban és semmi különleges hiányát nem érzem, igaz a hozzá való izero erősítő van előtte és ez elég fontos szempont. Az AI-300 -val messze nem futotta ki magát ennyire és szólt ilyen finoman,  a fejlődés óriási......hál istennek .De
az Az-2 nálam már az új verzió ez hozzá tartozik a történethez,  azért írtam,hogy az AI-300 a régi AZ-2 -vel nagyon kellemes egységes hangot tudott produkálni.........sőt ez  annyira megtetszett,hogy kiváncsi lettem és vettem egy új  AN izero - Az-2 rendszert , hogy az mennyivel lehet jobb...............sokkal.
Feljebb hozom még mindíg keresem

attila12345
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Audio note hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: attila12345 »

Az  Audio note Az-2 vagy Az-3  nem kevés vagy sok méllyel rendelkezik hanem pont jóval és egységes hangképpel,  az előtte való erősítő vagy cd játszó emel ki esetleg vagy mismásolja el a dolgokat.
Az elhelyezésre visszatérve, semmi extra dolgot nem kell csinálni a falra rá kell tolni / 10-20cm /  és ha lehet sarokba. Nálam nincs a sarokban és semmi különleges hiányát nem érzem, igaz a hozzá való izero erősítő van előtte és ez elég fontos szempont. Az AI-300 -val messze nem futotta ki magát ennyire és szólt ilyen finoman,  a fejlődés óriási......hál istennek .De
az Az-2 nálam már az új verzió ez hozzá tartozik a történethez,  azért írtam,hogy az AI-300 a régi AZ-2 -vel nagyon kellemes egységes hangot tudott produkálni.........sőt ez  annyira megtetszett,hogy kiváncsi lettem és vettem egy új  AN izero - Az-2 rendszert , hogy az mennyivel lehet jobb...............sokkal.

suzukidrz400
Fórumlakó
Fórumlakó

Audio note hangsugárzó

az a baj, hogy az AZ-Three, bármekkora is, egyáltalán nem rendelkezik 'sok' méllyel - sőt, inkább 'kevés'sel , így azzal nem fogod megoldani a gondod . s egy széljegyzet: bármennyire is jó Hangú a 300-as széria, én anno ezért adtam el mindet (össz. volt 6 belőle az évek során), mert olyan hangfalat, amivel (relatíve) nagy hangerőn is jól tud megszólalni, (főként az erősítő árához képest) reális összegért nem találtam hozzájuk Köszi a tanácsot mindenképp itthon meghallgatom vásárlás előtt mielőtt veszek valamit.Proac valamelyik dobozát esetleg nézted már?Milyet dobozt ajánlanál hozzá?A nagy hangerő nem fontos .

suzukidrz400
Fórumlakó
Fórumlakó

Audio note hangsugárzó

ha az MkI-es (csillagromboló) 300-asod van, a J egy lényegesen jobb választás, mint az AZ-Two, de az MkII (perforált) esetében a J-hez (a K-ról nem beszélve) már kevés az erősítő (i.e.: az MkI-ben 'erősebb' kimenőtrafók vannak, s bár a teljesítmény ugyanúgy 2x8.5W /tudom, 2x10W-nak írják, de nyugodtan kérdezzétek meg V.Gy. bácsit /, hajtósabb - és szvsz ZENEIbb - az előd ). viszont szobaméretet nem írsz, csakúgy hallgatott zenéket és hangerőt> csak mert adott szobában pl. egy JPW Sonata-párral tud akár 'jobban' is szólni a 300-as, mint egy J duóval... Köszi a tanácsot mk ll van kb 30 nm en hallgatom Esetleg az An Az 3- al hogy menne picit mély hiányos a szobám ?

attila12345
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Audio note hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: attila12345 »

Az ai 300-hoz nekem a régebbi az-2 elég jól passzolt, nagyobb vagy újabb AN hangfalat valószínűleg felesleges hozzá keresni.

Vikunya
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 366

Audio note hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: Vikunya »

Üdv Audio Innovation series 300 erősítő hajtaná .Igen volt szerencsém az utobbi időben hallgatni ilyen dobozokat .Most egy Heed standard dobozzal hallgatom evvel is igen zenei ez ami megfog benne .Végigjártam a tranyós vonalat Heed erősítők, Audionet ,Krell ,Copland stb A zeneiséget ez hozza
Az E rágós lesz az A.I. 300-as erősítőnek, még egy AN P1SE számára is kemény dió.

Ne tévesszen meg az érzékenysége, az E dobozhoz olyan erősítő kell, aminek nem gond, ha 4 Ohm alá süllyed a hangfal impedanciája. Az E minimuma 3,4 Ohm.

A J már barátságosabb és hasonló az érzékenysége, a K méginkább, bár kevésbé érzékeny.

suzukidrz400
Fórumlakó
Fórumlakó

Audio note hangsugárzó

Helló! Hallottál ilyeneket vagy csak úgy gondolod hogy jók? Milyen rendszerbe kerülne?Üdv Audio Innovation series 300 erősítő hajtaná .Igen volt szerencsém az utobbi időben hallgatni ilyen dobozokat .Most egy Heed standard dobozzal hallgatom evvel is igen zenei ez ami megfog benne .Végigjártam a tranyós vonalat Heed erősítők, Audionet ,Krell ,Copland stb A zeneiséget ez hozza

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 740

Audio note hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: tollact »

Üdv keresnék a címben szereplő márkából dobozt E , AZ 3 ,J dobozok valamelyikét.Helló! Hallottál ilyeneket vagy csak úgy gondolod hogy jók? Milyen rendszerbe kerülne?
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

suzukidrz400
Fórumlakó
Fórumlakó

Audio note hangsugárzó

Üdv keresnék a címben szereplő márkából dobozt E , AZ 3 ,J dobozok valamelyikét.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók (keres)”