Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Álló hangsugárzót vennék

Lezárt
IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: IngyNS »

Az ár és a doboz is OK a gyárik közül. (Vehettél volna sokkal szerényebb, szintén 'jónevű' kvalitásút is ennyiért.)
A rendszer többi eleméről szabad többet tudni? Mivel hajtogatod őtet? 

Hát azt kicsit cinkes leírni. Jelenleg egy pioneer sx-777 rádios erősitőről gagyi kábelekkel (értsd sima sodrott réz vezeték) és egy denon dcd 680 cd játékosról szenvedtetem. Valamint van egy házi készitésű quad 405 végfokom. Azzal még nem próbáltam de nem is igazán akarom mert nincs benne hangfalvédelem.

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Köszönöm mindenki segítségét, tanácsait, felajánlásait, meghallgatási lehetőségeit. Jelentem egy Monitor Audio Silver RX6 lett megvásárolva (170 e.).
Hogy mennyire jó, vétel vagy sem gondolom subjektív. Nekem tetszetős, bár méreteiben nagyobbat szerettem volna. Mindezektől függetlenül várom az elismerő vagy épp lehurrogó szavaitokat. Úgy gondolom ebben az árkategóriában gondolkozva nem nyúltam nagyon mellé, de biztosan valaki azt gondolja tévedek.
Nincs már jelentősége a jó és a rossz véleménynek sem, de jó lenne hallani pár megerősitő támogató hozzászólást.

Az ár és a doboz is OK a gyárik közül. (Vehettél volna sokkal szerényebb, szintén 'jónevű' kvalitásút is ennyiért.)
A rendszer többi eleméről szabad többet tudni? Mivel hajtogatod őtet? 
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

s8109csa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 109

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: s8109csa »

Köszönöm mindenki segítségét, tanácsait, felajánlásait, meghallgatási lehetőségeit. Jelentem egy Monitor Audio Silver RX6 lett megvásárolva (170 e.).
Hogy mennyire jó, vétel vagy sem gondolom subjektív. Nekem tetszetős, bár méreteiben nagyobbat szerettem volna. Mindezektől függetlenül várom az elismerő vagy épp lehurrogó szavaitokat. Úgy gondolom ebben az árkategóriában gondolkozva nem nyúltam nagyon mellé, de biztosan valaki azt gondolja tévedek.
Nincs már jelentősége a jó és a rossz véleménynek sem, de jó lenne hallani pár megerősitő támogató hozzászólást.

Mindenkinek a véleményénél fontosabb, hogy NEKED tetszik-e? Ha igen, akkor jó vétel volt. Véleményem szerint ugyanaz a hangsugárzó szólhat teljesen másképp más kábelekkel, meghajtással, térben, zenével.
Processzor: Marantz AV7705, Végfok: ROTEL RMB-1585
Front: 2x Focal Aria 926, Center: Focal Aria CC-900, Surround: Focal Aria SR900, Subwoofer: Focal Sub 1000F
Lejátszók: Oppo UDP-203, Synology DS-213+ (NAS) + Hiface TWO  LP: Rotel RP-855 + Ortofon 2M Blue + fpalotas MM
TV: Philips 65PUS7363/12

TFG
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: TFG »

Tessék:  
kategóriájában, szerintem, korrekt minőségű, hangminőségű széria! (Nekem RX1-esem volt.)

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Ez aktuális még, vagy megvan már?

tanczi
V.I.P.
V.I.P.

Álló hangsugárzót vennék

Ez aktuális még, vagy megvan már?
TÜŰ Bendegúz

tanczi
V.I.P.
V.I.P.

Álló hangsugárzót vennék

Sajnos utána még bementünk Tibi barátomhoz a hifi dühöngőjébe és azt mondtam utána, nem veszek én semmit, minden szar az övéhez képest. Persze ne felejtsük el hogy ott a hangfal ára ezeknek a négyszerese, értem én csak a franc essen belé.

Írtam privit, sok sikert!
TÜŰ Bendegúz

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Egy kis helyzetjelentés. 

Swans t600f

A baloldali közel volt a bejárati ajtóhoz, ami talán még üvegablakos is volt ha jól emlékszem. A jobb oldali falhoz közeli volt. Tehát tételezzük fel akusztika miatt nem volt sztereo hatás.

Jártam már én is az eladónál. (Nem Swans ügyben. Bár ezeket a dobozokat én szívesen megvettem volna akkor, de nem voltak eladók.)
Azt kell mondjam, hogy sajnos borzasztó akusztikával rendelkezik a szobája és ezen nem is tud változtatni. Szóval bármit hallottál, azt ne vedd készpénznek.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Galamby
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: Galamby »

Szia Gyuri. Elnézésed kérem de szombaton már nem jutott idő hozzád is bemenni hallgatózni. Tudom paraszt voltam mert nem szóltam vissza telefonon. Szánom bánom. Aznap így is 11 körül értem haza.
Semmi gond!  Remélem meglesz az optimális "doboz"  

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Szia!

Lenne egy  ilyen hangsugárzópár eladó. 
Transmission line rendszerű, egy profi hangmérnök építette - kiváló hangú doboz.

Bp. 15ker.-ben nézhető-hallgatható.

Ára: 100.000Ft.      Galambos Gyuri    Tel: 70-7088-613    galamby@freemail.hu

Szia Gyuri. Elnézésed kérem de szombaton már nem jutott idő hozzád is bemenni hallgatózni. Tudom paraszt voltam mert nem szóltam vissza telefonon. Szánom bánom. Aznap így is 11 körül értem haza.

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés. 

Három hangsugárzót hallgattunk meg szombaton. Nem mondanám hogy okosabb lettem, vagy bölcsebb. Sőt talán bizonytalanabb.

Leginkább otthon kellene tesztelnem saját körülmények között. Nézzük az elsőt (ja és jelentem a hifisták mindhárom helyen végtelenül kedves segítőkész emberek voltak, sehol nem sürgettek, végtelenül türelmesek és toleránsak!)

Dali concept 6

Hát hogy is mondjam fura. Kedvenc elektronikus zeném a kraftwerk. Dali elvtárs nagyon nem szereti ezeket a zenéket. Úgy szólt benne mind egy szokol rádió, egyenesen pocsék volt. Mélyhiányos gagyi hang. Már kezdtem azt hinni baj van a dvd-vel. Hangszeres zenék kevés hangszerrel, na ez feküdt neki. Eszméletlen szépen tolta! Ahol kevés hangszer van ott valami isten volt.

A tulaj berakott egy mély hangtesztelő zenét youtub-ról mert sírtam hogy egyáltalán nincs mélye a dalinak. Na kiderült hogy van neki csak nem akarja mutogatni. Annál a teszt zenénél megmozgatta a bokán a nadrágot. Nem is értettem hogy kraftwerk-nél hová bújnak ezek a hangok??? A színpadképe megvolt a hangszeres zenéknél. Ott tényleg nagyot alkotott.

Második sugárzó 
  Quadral Shogun 
Na mondom ez az, ez kell nekem. Kraftwerk valami csodálatos volt rajta. Akkora basszust tolt, hogy nem akartam elhinni. Kis pöttöm sugárzókon nem látszott mire képesek. 2 vagy háromszor kérdeztem meg a tulajt hogy van valahol egy subláda bekapcsolva, nem akartam elhinni hogy nincs. Hangszeres zenék is szépen szóltak. Kicsit sok volt a basszusa de arra gondoltam ez csillapítható mivel gumi lábakon volt és közel a falhoz. Ki is húztuk kicsit de úgy is durva basszusok voltak. Ami nem tetszett, nem igazán volt színpadképe, sőt kicsit a bal oldalt erősebbnek éreztem. Nem jött középről aminek középről kellene jönnie. Rájöttem, azért mert a bal oldal egy szekrény és a szoba fal közé esett, a jobb oldalon pedig csak szekrény határolta az egyik oldalát. De kijjebb húzva sem akart annyira kiegyenlítődni. Arra gondoltam kicsit később útközben, hogy nekem valahol a kettő közöttire lenne szükségem basszusban. Értem ez alatt a dali és a shogun közötti cucc kellene.

Harmadik sugárzó
  Swans t600f 
Becsomagolt állapotban, előszedtük. A hangfal egy éve pihen és jobb időkre vár. Kiszedtük, összeraktuk. Hozzá kell tenni itt a tulajdonos házimozis ember, házimozis kábelekkel és cuccal. Komoly eszközökkel de kifejezetten házimozira való, abban jeleskedő elektronikák. Kraftwerk, hát igen ez lesz az, ez az a hangfal ami a kettő közötti. Hangszeres, azzal is szépen boldogul, no nem annyira, mint a dali de szépen. DE itt is a bal oldal erősseb volt, nem is értettem (tudom szar a bal fülem aham, meg a haveromé is persze). Mondtam, cseréljük már ki a két dobozt, nem igazán akartam elhinni, hogy azzal van a baj mert szinte új a cucc és nem is volt használatban. Beigazolódott amit gondoltam, hangfal csere után Zorán énekhangja maradt a bal oldalon, meg szinte minden. Nem volt sztereo, nem volt színpadkép, nem jött le a zene a hangsugárzókról! Tuti nem a sugárzó hibája mert ugye oldal csere volt úgy értem fizikailag. Bal oldali ment jobbra, jobb oldali balra. Akkor vagy erősítő vagy kábelek. De az akusztikában maradtunk.

A baloldali közel volt a bejárati ajtóhoz, ami talán még üvegablakos is volt ha jól emlékszem. A jobb oldali falhoz közeli volt. Tehát tételezzük fel akusztika miatt nem volt sztereo hatás. Itt jegyezném meg remélem az eladó belemegy abba hogy a vásárlási összeg fejében elvihessem otthoni próbahallgatásra mondjuk 1 hétre mert sajnos a gyerek mellett nem igazán vad időm ezzel foglalkozni. (3 éves kislányt egyedül nevelek). Jó lenne hallani saját erősítőn saját akusztikus térben. Amit még elmondanék róla, hogy ezek a swansok halkan nem szólnak jól. Ez is amolyan szokol rádiós téma, de ha feltoljuk neki akkor mutatja meg hogy ki Ő. Tehát követeli a hangerőt, úgy teljesedik ki, akkor kezd szépen muzsikálni.

Sajnos utána még bementünk Tibi barátomhoz a hifi dühöngőjébe és azt mondtam utána, nem veszek én semmit, minden szar az övéhez képest. Persze ne felejtsük el hogy ott a hangfal ára ezeknek a négyszerese, értem én csak a franc essen belé.

Ezután hazadobtam a barátomat és kb 11 környékén értem haza. Volt még egy házi készítésű hangfal amit megalgattunk volna és itt is elnézést kérek az illetőtől, hogy még annyira sem csörögtem rá hogy nincs időnk bemenni már oda. Hosszú nap volt. A tulajdonosok türelmét, kedvességét nagyon szépen köszönöm, le a kalappal mind előtt!!!!! De nagyon!

C2 vette
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: C2 vette »

Üdv

Esetleg ha érdekel. 

https://magnathifimuseum.wordpress.com/ ... rousel-218

budapest XVI ker.
Quadral Vulkan IV,Yamaha NS-1000m,Acapella Fidelio ,Isophon Vertigo
Poneer A-09, Ayon Spirit ,Denon POA-3000,Accupase E-305
Denon DCD1650sr,Accuphase dp-500,dp-65,dp-75,Carry 807,Raysonic SP120

baligabor1986
Értékelés: 0

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: baligabor1986 »

Üdv. Talán érdekelhetik önt. Magnat Vintage 660. Természetesen a vászon megvan hozzájuk.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6194

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Tudom, nem Pest, de nincs olyan messze szerintem, és tényleg jó kis doboz:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... l-rtl-3se/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Hol talalhato amugy?
Jó már látom, holnap dél környékén felhivlak. Pontos időket nem tudok mondani mert több helyre megyünk.

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Írtam én is egy lehetőséget,bár válasz nem jött........
Bocsi, valoban irtal es valoban nem valaszoltam. Ketto baj van csak. Az egyik a 170 ezres ar, a masik a 250 kilometer ami elvalaszt egymastol minket. sajnalom, biztos fuleltem volna azt is.

Adamskyy
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 435

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: Adamskyy »

Írtam én is egy lehetőséget,bár válasz nem jött........

Galamby
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Álló hangsugárzót vennék

Hol talalhato amugy?
 15.ker. Pestúlyhelyen van.

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Minden kötelezettségtől mentesen, megér egy meghallgatást.
Hol talalhato amugy?

voges
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 39

Álló hangsugárzót vennék

Hozzászólás Szerző: voges »

Esetleg és a posta is belefér! Gyári,nem volt soha javítva és itt vettem egyik fórumtárstól!http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... audio-br5/

Galamby
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Álló hangsugárzót vennék

Köszönöm de első sorban gyári érdekelne.
Minden kötelezettségtől mentesen, megér egy meghallgatást.

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Szia!

Transmission line rendszerű, egy profi hangmérnök építette - kiváló hangú doboz.

Köszönöm de első sorban gyári érdekelne.

Galamby
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Álló hangsugárzót vennék

Sziasztok!

Egy barátom megfertőzött az újonnan kialakított hifi dühöngőjével. Isteni minőségben hallgattam nála zenét és ebből kiindulva szeretnék álló hangsugárzót vásárolni kb 100-150 ezres kategóriában. Az angol cuccokra állt rá az agyam, persze minden ajánlatot megvizsgálok. Pozitív lenne pest megyei vagy közeli részről vásárolni illetve előzetes füleléshez jól jönne a közelebb lévő lehetőség.

Szia!

IngyNS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Álló hangsugárzót vennék

Sziasztok!

Egy barátom megfertőzött az újonnan kialakított hifi dühöngőjével. Isteni minőségben hallgattam nála zenét és ebből kiindulva szeretnék álló hangsugárzót vásárolni kb 100-150 ezres kategóriában. Az angol cuccokra állt rá az agyam, persze minden ajánlatot megvizsgálok. Pozitív lenne pest megyei vagy közeli részről vásárolni illetve előzetes füleléshez jól jönne a közelebb lévő lehetőség.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók (keres)”