Jelenlegi HM rendszerem minden eleme külföldről van. Ettől a Hifihive-től is vásároltam már ebay-on, aminek a weboldala amúgy a https://nintronics.co.uk/petix81 írta: ↑2024.07.25., csüt. 17:58Igen láttam én is de attól félek, hogy nem fog megjönni vagy a futár cég fogja összetörni...richard87 írta: ↑2024.07.24., szer. 21:28Új C205-öt Angliából postával, vámmal együtt még lehet venni ~320e ft-ért az ebay-on keresztül. Tudom, ez nem egy C25 használt ára, de lehet érdekes számodra. Amúgy a gyártó mocsok mód kivezeti a Concerta2 és Performa3 sorozatot (már nem gyártja), vagyis csak a Be sorozat marad meg.
Sajnos addig húztam halasztottam míg hiánycikk lett idehaza.
Pár nap alatt itt voltak a csomagok. Mikor megjött vámon megállt. Kaptam egy mailt. Igazolni kellett a paypal-os tranzakcióval, hogy valóban annyi volt-e az összeg, mint ami megvan adva és utána jött is tovább hozzám.
20-30 kg-os álló hangfalak is jöttek már kintről, sőt 50 kg-os sub is, igaz azt már emelőhátfalas teherautó hozta raklapon
Természetesen nem rábeszélni akarlak, ez csak egy tipp volt
Nem csak idehaza hiánycikk. A gyártó megszűntette az említett sorozatokat és már csak itt-ott van ez-az raktáron. Pl itthon HM stúdió weboldalán hiába szerepel, hogy van készleten mondjuk a C208 (meg lehet a többi is). Valójában nincs nekik. Tudom, mert akartam egyet venni.
Jut eszembe. Aki megvette tőlem a Revel F36 és M16 hangfalakat, Ő is ettől a cégtől vett C205-öt ebay-on keresztül. Természetesen minden rendben volt. Tökéletes terméket kapott.