Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vandersteen Model 2
Re: Vandersteen Model 2
Szia.Kálmán vagyok.
Érdeklődöm,találtál hangfalat?
Nálam lenne egy Model 2, eladó.
Üdv.
Kálmán
Érdeklődöm,találtál hangfalat?
Nálam lenne egy Model 2, eladó.
Üdv.
Kálmán
Van elvileg hazai forgalmazó is jelenleg:
https://www.highendaudio.hu/vandersteen ... VQIqdJfTTk
Árlista is van, amiben a jelenlegi USA áraknál jobb árak vannak.
Igaz lehet, megint emelt Ricsi, és nem friss a magyar árlista.
Készlete, meg aligha van, de hátha. Ha kifogsz egy ex-demót, azzal jól is járhatsz. Egy kérdést megér szerintem.
Így már nem biztos, hogy a best buy kategória ez a hangfal, bár igaz a többi is mocskosul megdrágult.
Régebben azért volt több eladó az Audiomarkton, most alig-alig van európában.
https://www.highendaudio.hu/vandersteen ... VQIqdJfTTk
Árlista is van, amiben a jelenlegi USA áraknál jobb árak vannak.
Igaz lehet, megint emelt Ricsi, és nem friss a magyar árlista.
Készlete, meg aligha van, de hátha. Ha kifogsz egy ex-demót, azzal jól is járhatsz. Egy kérdést megér szerintem.
Így már nem biztos, hogy a best buy kategória ez a hangfal, bár igaz a többi is mocskosul megdrágult.
Régebben azért volt több eladó az Audiomarkton, most alig-alig van európában.
- KopaszKutya
- Törzsvendég
- Értékelés: 195
Rendben, de azzal a Subito nevű oldallal csak óvatosan, sokszor irreálisan alacsony árak vannak, ami meleg ágya az àtverésnek. Hifishark nem véletlenül hívja fel a figyelmet, hogy az az oldal se tartozik a megbízható oldalak közé.Tiller írta: ↑2023.11.17., pén. 20:35Köszönöm, amit írtál, de
1. Nekem irreális, azaz nekem nem ér meg annyit.
2. Nightrunner kolléga mutatott egy olasz hirdetést 2ci-ől 416 eFt-ért (köszönöm), ami már reális ár, de érte kell menni.
3. E-bayen sokan hirdetnek (Model 2-t!) már ~140 eFt-tól kezdve, de csak az USA-ból, ahonnan a szállítás megfizethetetlen.
Lehet, hogy az olasz kínálattal megpróbálkozom, ha a szállítást meg tudom oldani.![]()
Én ha külföld, akkor csak eBay és magasan értékelt eladó, valamilyen biztonsàgos fizetési móddal, de persze mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

Marantz CD74 - Dénes Péter 6C33C SE - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés
Firebat AK2 Plus PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710/1
PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
Köszönöm, amit írtál, de
2. Nightrunner kolléga mutatott egy olasz hirdetést 2ci-ől 416 eFt-ért (köszönöm), ami már reális ár, de érte kell menni.
3. E-bayen sokan hirdetnek (Model 2-t!) már ~140 eFt-tól kezdve, de csak az USA-ból, ahonnan a szállítás megfizethetetlen.
Lehet, hogy az olasz kínálattal megpróbálkozom, ha a szállítást meg tudom oldani.
Lehet, hogy az olasz kínálattal megpróbálkozom, ha a szállítást meg tudom oldani.

- KopaszKutya
- Törzsvendég
- Értékelés: 195
Azt is nézd, hogy a jelenleg gyártásban lévő 2CE új ára átszámolva kb. 2.3 millió Ft, amennyiért ott Amerikában a kezedbe adják, de azt hozd még haza.
2020 előtt, mielőtt elszaladt volna az a bizonyos ló, még lehetett kapni 2CE-t 500eFt körül. Ma már ehhez az árhoz hozzá kell számolni, hogy az árak mennyit emelkedtek.
Nekem volt 2CI-m, illetve most 2CE-m van, de én se adnám el olcsóbban, mint amennyiért külföldön adják.
Bocs az off miatt!
Marantz CD74 - Dénes Péter 6C33C SE - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
Köszönöm, de az ár irreális.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
Köszönöm a kérdést, de félek, hogy nem férne bele a költségvetésembe.
Milyen állapotban van és mennyibe kerülne?
(Képet tudnál küldni? Privát üzenet is megfelel.
)
Üdv:
Tamás
Milyen állapotban van és mennyibe kerülne?
(Képet tudnál küldni? Privát üzenet is megfelel.

Üdv:
Tamás
Vandersteen Model 2
Keresem a címben jelzett hangsugárzó (pár) valamilyen változatát.
Újabb kiadások előnyben
Újabb kiadások előnyben